Vitamix Blender Test 2023 – Her er de bedste Vitamix blendere

Har du besluttet dig for at investere i en Vitamix blender, men har svært ved at gennemskue, hvilken model der passer bedst til dine behov? Så er du havnet det rette sted.

En god blender er blandt de bedste køkkenhjælpere du kan anskaffe dig. Markedet spænder vidt og bredt både på pris og ydeevne og det er bestemt ikke alle blendere der er lige gode.

Vitamix er eksperter når det kommer til blendere og leverer både blendere til privat -og kommerciel brug. Vi har undersøgt de forskellige Vitamix blendere, der er på markedet og fundet dem der klarer sig bedst i test.

Herunder finder du de 4 bedste Vitamix blendere samt lidt om deres egenskaber. Du finder desuden direkte links til de forskellige så du nemt og hurtigt kan klikke din nye blender hjem til den bedste pris.

Vitamix Explorian E310

Med Vitamix Explorian E310 får du en effektiv blender til de mindre portioner.  

Med en kraftfuld motor på 1400W kan denne blender nemt håndtere enhver ingrediens. Den kommer med en robust BPA-fri Tritan kande på 1,4 L, som kan indeholde små til mellemstore portioner.

Blenderen har et rengøringsprogram, der rengører knivbladene og kanden på kun 60 sekunder, så vedligeholdelsen er hurtig og nem. Du har mulighed for at justere imellem 10 forskellige hastigheder, baseret på hvad du ønsker at tilberede. Den har derudover en ”pulse”-funktion. Designet er sort og enkelt så den passer ind i alle slags køkkener.

Denne blender er perfekt til dig, der bare skal lave små portioner. Den kraftfulde motor gør det muligt at benytte blenderen til at lave dej, babymad, nøddemælk, smør, supper og meget mere. Ønsker du at lave større portioner anbefaler vi at du vælger en af de andre modeller med en større kande.

Vitamix Ascent A2300i

Vitamix Ascent A2300i kommer i et enkelt og brugervenligt design.

Den 1400W motorkraft som denne blender er drevet af, gør at den let kan håndtere enhver ingrediens. Den kommer med en 2 L BPA-fri Tritan kande, som kan indeholde de helt store portioner. Kanden og knivbladene renser nemt og hurtigt sig selv på blot 60 sekunder via rengøringsprogrammet.

Du har mulighed for selv at vælge imellem 10 forskellige hastigheder alt efter hvad du ønsker at tilberede og de laser-skårene knivblade vil ubesværet knuse is eller lave lækre smoothies og varme supper.

Blenderen kommer i et enkelt og moderne design med en stor display, der giver dig overblik over blendingsprocessen.

Du kan med den trådløse Bluetooth-forbindelse forbinde din blender til din smartphone gennem appen ”Perfekt Blend” og sende programmer og finde nye opskrifter. Den smarte interlock-teknologi sikrer at blenderen ikke starter hvis låget eller kanden ikke sidder korrekt.

Denne blender er meget brugervenlig, men har samtidig nogle fede funktioner. Den store kande har plads til de større portioner og er derfor ideel til de fleste.

Vitamix Ascent A2500i

Med Vitamix Ascent A2500i får du en brugervenlig blender med en avanceret teknologi.

Blenderen har en effekt på 1400W, der tillader at blende selv de mest stærke ingredienser. Kanden, der er lavet af Tritan, er fri for BPA og kan rumme 2 L. Der er tre forudinstalleret programmer at vælge imellem: “smoothies”, “varm suppe” eller “frossen dessert”, og der er også mulighed for at justere hastigheden.

Den stilfulde blender kan fås i forskellige farver og kan tilsluttes via “Perfekt Blend” -appen til din smartphone, hvilket giver adgang til nye opskrifter og programmer. Knivene og kanden på blenderen kan nemt rengøres med rengøringsprogrammet, og du kan også vælge at placere kanden i opvaskemaskinen.

Blenderen er udstyret med indbygget teknologi, der forhindrer drift, hvis kanden eller låget ikke er placeret korrekt.

Denne model kommer i et robust design, der sikrer en langvarig service. Den ligner en del modellen ovenover, men har nogle ekstra funktioner såsom de 3 præinstallerede programmer.

Vitamix Ascent A3500i

Vitamix Ascent A3500i er en blender i den bedste kvalitet og som kommer med en masse fede funktioner.

Denne blender drives som de andre modeller af en kraftfuld 1400W motor. Kanden har en kapacitet på 2 L og er lavet i BPA-frit Tritan, der kan komme i opvaskemaskinen.

Den har 5 forskellige programmer du kan vælge imellem: ”Smoothies”, ”Varm suppe”, ”Frosne desserter”, ”Dip og smørrelser” samt et rengøringsprogram, der rengøre kanden på blot 60 sekunder. Denne model kommer i et mere moderne og stilfuldt design end de andre.

Den har en stor skærm og en digtal timer, der giver dig et overblik over blenderprocessen.

Med den trådløse Bluetooth-forbindelse kan du forbinde blenderen med din smartphone via appen ”Perfekt Blend”, hvor du kan sende programmer til blenderen og finde nye opskrifter. Den smarte indkoblingsteknologi, sikrer at maskinen ikke starter blenderprocessen, hvis låget eller kanden ikke er sat ordenligt på.

Ønsker du en blender med en lidt mere avanceret teknologi skal du helt klart vælge Vitamix Ascent A3500i. Den er lidt dyrere end de andre modeller, men er hver en krone værd. Den kommer med de fedeste funktioner og en rigtig høj kvalitet, der sikrer at du kan have den i mange år.

Anbefalet Til Dig