Smoothie Blender Test 2023 – Her er de bedste smoothie blendere

Er du på udkig efter en smoothie blender til at lave lækre, sunde og velsmagende smoothies som du kan tage med på farten?

En smoothie blender er uundværlig i en travl hverdag. Den gør det hele lidt nemmere, fordi du fremstiller din smoothie direkte i en drikkeflaske som du kan tage med dig når du er på vej ud ad døren.

Der findes en del forskellige smoothie blendere, men det er ikke helt ligegyldigt hvilken model du vælger. Vi har undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 5 bedste smoothie blendere på markedet. Du finder dem herunder samt lidt om deres funktioner.

Electrolux ESB2500

Budget-venlig

Electrolux ESB2500 er meget brugervenlig og nem at vedligeholde.

Denne budget-venlige smoothie blender kommer med en motorkraft på 300W. Den har 1 hastighed samt en ”Pulse”-funktion. Med til blenderen medfølger 2 x 0,6 liters flasker med skruelåg. Flaskerne er BPA-frie og kan komme i opvaskemaskinen. Knivsættet er aftageligt så det nemt kan rengøres. Blenderen kommer i et klassisk og enkelt design lavet i rustfrit stål, der er holdbart og nemt at rengøre. Den her desuden sugekopper i bunden så den står godt fast på bordpladen.

Dette er den perfekte smoothie blender til dig, som ønsker en billig og meget brugervenlig model. Ønsker du en blender der kan knuse is, anbefaler vi at du vælger en model med en mere kraftfuld motor.  

Nutribullet PRO

Kraftfuld og populær blender

Den populære Nutribullet PRO er effektiv og nem at rengøre.

Med denne smoothie blender får du en kraftfuld motor med en effekt på 900W. Blenderen har 1 hastighedsniveau og en innovativ krydsklinge, der hakker ingredienserne finere end en typisk blender. Den kommer med et bæger med drikkekant på 0,7 L, der sammen med den aftagelige krydsklinge kan komme i opvaskemaskinen. Blenderen kommer i et fint design som fås i flere forskellige farver.

Denne blender er ekstrem nem og hurtig at rengøre og derfor ideel til dig, der skal bruge den hver dag. Den har en kraftfuld motor, der kan blende det meste.

Philips HR3655

Philips HR3655 har en stor kapacitet og effektiv motorkraft.

Dette er en lidt større smoothie blender end de andre modeller. Den har en motorkraft på hele 1400W og kommer med en Advanced ProBlend 6 3D teknologi, der sikrer at du kan skabe lækre vitaminfyldte smoothies. Blenderen har en stor glasskål på 1,8 L samt 2 to-go beholdere i Tritan. Den har en variabel og manuel hastighedsindstilling så du selv kan justere efter behov. Blenderen kommer i et stilrent design og er nem at rengøre da alle aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen.

Denne blender er større end de andre og fylder derved også en del mere. Det smarte ved den er, at du har mulighed for at lave store portioner i den store glasskål, samt mindre portioner som du nemt kan tage med på farten i de smarte to-go beholdere. Du får derfor to blendere i én.

Sage The Boss To Go er meget brugervenlig og ekstrem effektiv.

Denne smoothie blender fra Sage er lille, men har en ydelse på hele 1000W, der gør den i stand til at behandle selv de hårdeste ingredienser. Den har to BPA-fri Tritan glas på 0,5 L, som du kan drikke direkte fra. Glassene kan ikke splintre og tåler opvaskemaskine så de er nemme og hurtige at rengøre. Blenderen kommer i et kompakt og unikt design, der gør den i stand til at lave supper og saucer uden klumper. Glassenes design får det bedste ud af knivene og hjælper til at holde ingredienserne i bevægelse.

Her får du en smoothie blender i rigtig lækker kvalitet og stilrent design. Den kraftfulde motor sikrer de bedste resultater.

Nutribullet RX

Håndfri blender med smoothiefunktion

Nutribullet RX er ekstremt kraftfuld og testens premium smoothie blender.

Denne blender ligger i den lidt dyrere ende, men er bestemt alle pengene værd. Den drives af en ekstrem motorkraft på hele 1700W. Blenderen har kun én hastighed, men er til gengæld håndfri så du slipper for at holde en knap nede når den blender. Der medfølger 3 skåle med låg, hvis kapacitet ligger på mellem 0,8 L og 1,3 L. Alle delene tåler opvaskemaskine, hvilket gør dem nemme at rengøre og vedligeholde. Blenderen har en ”smoothie”-funktion samt en opvarmningsfunktion, så du også kan tilberede varme supper på kun 7 minutter.

Modellen RX fra Nutribullet er ideel til dig der ønsker en lille, men effektiv smoothie blender, der både er til kolde og varme opskrifter. Den er desuden rigtig god til at blende de meget hårde eller helt bløde ingredienser og kan derfor klare alle slags opskrifter.

Anbefalet Til Dig