Smoothie Blender Test 2023 – Her er de bedste smoothie blendere

Er du på udkig efter en smoothie blender til at lave lækre, sunde og velsmagende smoothies som du kan tage med på farten?

En smoothie blender er uundværlig i en travl hverdag. Den gør det hele lidt nemmere, fordi du fremstiller din smoothie direkte i en drikkeflaske som du kan tage med dig når du er på vej ud ad døren.

Der findes en del forskellige smoothie blendere, men det er ikke helt ligegyldigt hvilken model du vælger. Vi har undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 3 bedste smoothie blendere på markedet. Du finder dem herunder samt lidt om deres funktioner.

Nutribullet PRO

Den populære Nutribullet PRO er effektiv og nem at rengøre.

Med denne smoothie blender får du en kraftfuld motor med en effekt på 900W. Blenderen har 1 hastigheds niveau og en innovativ krydsklinge, der hakker ingredienserne finere end en typisk blender.

Den kommer med et bæger med drikkekant på 0,7 L, der sammen med den aftagelige krydsklinge kan komme i opvaskemaskinen.

Blenderen kommer i et fint design, som fås i flere forskellige farver.

Denne blender er ekstrem nem og hurtig at rengøre og er derfor ideel til dig, der skal bruge den hver dag. Den har en kraftfuld motor, der kan blende det meste.

Sage The Boss To Go

Sage The Boss To Go er meget brugervenlig og ekstrem effektiv.

Denne smoothie blender fra Sage er lille, men har en ydelse på hele 1000W, der gør den i stand til at behandle selv de hårdeste ingredienser.

Den har to BPA-fri Tritan glas på 0,5 L, som du kan drikke direkte fra. Glassene kan ikke splintre og tåler opvaskemaskine så de er nemme og hurtige at rengøre. Glassenes design får det bedste ud af knivene og hjælper til at holde ingredienserne i bevægelse.

Blenderen kommer i et kompakt og unikt design, der gør den i stand til at lave supper og saucer uden klumper.

Her får du en smoothie blender i rigtig lækker kvalitet og stilrent design. Den kraftfulde motor sikrer de bedste resultater.

Philips HR3655

Philips HR3655 har en stor kapacitet og effektiv motorkraft.

Dette er en lidt større smoothie blender end de andre modeller. Den har en motorkraft på hele 1400W og kommer med en Advanced ProBlend 6 3D teknologi, der sikrer at du kan skabe lækre vitaminfyldte smoothies.

Blenderen har en stor glasskål på 1,8 L samt 2 to-go beholdere i Tritan.

Den har en variabel og manuel hastighedsindstilling så du selv kan justere efter behov.

Blenderen kommer i et stilrent design og er nem at rengøre da alle aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen.

Denne blender er større end de andre og fylder derved også en del mere. Det smarte ved den er, at du har mulighed for at lave store portioner i den store glasskål, samt mindre portioner som du nemt kan tage med på farten i de smarte to-go beholdere. Du får derfor to blendere i én.

Anbefalet Til Dig