Om Os

Der findes en masse sider derude, så hvorfor skal jeg stole på jer og jeres ‘guru’ tips? Det behøves du heller ikke.. men det synes vi alligevel du skal og her er hvorfor.

Tænk på os som ‘the good guys’ der prøver at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt og give dig de bedste tips. For når vi hjælper dig, så håber vi selvfølgelig at du bliver glad og anbefaler os 🙂 

Og på den måde spredes budskabet. Vi giver den 110% og gør hvad end det kræver for at hjælpe dig mest muligt. Andre sider gennemgår slet ikke den samme dybdegående research-fase, som er kernen i vores side.

Hvad du kan forvente

  • Kvalitetsside med markedets bedste forbrugertips og produktanbefalinger, der kommer til at spare dig en masse tid, penge og besvær. Vi stræber på at nå ud til alle mennesker med alle typer forskellige budgetter.
  • Jævnlige opdateringer til vores indhold så de er altid er de bedste anbefalinger på markedet. På den måde undgår du ikke at ‘misse’ det nyeste gear fordi den ikke fandtes på det oprindelige udgivelsestidspunkt.
  • Daglige deals og ugens bedste deals leveret til din indbakke hver uge.
  • Nemme og brugervenlige artikler, der er relevante for alle forbrugere.

Hvad du ikke kan forvente

  • Detaljerede produkttests til vores ‘bedste af’ artikler. Vi tester med research, ikke fysisk, fordi det ikke er muligt at anskaffe alle produkter, så det giver ikke mening at gøre det. På den måde sparer du en masse tid da vi allerede har gjort alt research for dig.

Hvordan vi arbejder

Vores vigtigste retningslinje er dette: er det her produkter, som vi vil anbefale vores venner og familie?

Hvis svaret er nej, så vil vi heller ikke anbefale til dig. Det er ret simpelt, men ekstremt vigtigt.

Vores team

Vi er i øjeblikket 2 personer i redaktionen og vi har en masse års erfaring inden for mange felter, herunder computere, teknologi, husholdning, marketing, mm.

Tid og viden har vi – og du sparer tiden og besværet, så du ikke behøves at kigge lange 10-minutters YouTube videoer igennem for at finde ud af om et produkt er godt eller dårligt.

Kontakt

Vi ser frem til at høre fra dig!