Hovedtelefoner Til Løb Test 2023 – Her er de bedste hovedtelefoner til løb

Til løb kræves der meget udstyr, men for mange er det ekstremt vigtigt at have musik eller en podcast i øret, imens man løber.

Høretelefoner til løb skal være praktiske og trådløse, så man ikke forstyrres af en ledning.

Der er mange modeller på markedet, og det kan være lidt af en jungle derude. Derfor har vi taget de 5 bedste høretelefoner til løb på markedet og sammenlignet dem, så du nemmere kan finde de rette høretelefoner til dine behov.

I slutningen af denne artikel vil vi have en FAQ, hvor du kan finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

Bose SoundSport Wireless

Høretelefoner med stor bevægelsesfrihed.

De første høretelefoner til løb i denne artikel er SoundSport Wireless fra Bose. De er bestemt værd at tjekke ud, hvis man er interesseret i høretelefoner, der er velegnede til træning såvel som løb.

Fordele

En af de helt store fordele ved Bose SoundSport Wireless er, at disse høretelefoner tillader fuldstændig bevægelsesfrihed, samtidig med at de er sved- og vandafvisende. Det er praktisk, for så kan de bruges i regnvejr og til træning.

Bevægelsesfriheden skyldes, at de er trådløse og derfor ikke kræver en ledning til din mobil. Derudover bliver høretelefonerne holdt sammen af en ledning, der forbinder de to ørestykker med hinanden.

Takket være Bluetooth-forbindelsen kan du oplade disse høretelefoner i din sportstaske, og med Bose Connect-appen kan du styre dine høretelefoner fra din telefon.

Ulemper

Der er nogle kunder, der klager over, at Bose SoundSport Wireless-høretelefonerne hurtigt falder fra hinanden, hurtigt går i stykker og hurtigt falder ud af ørene.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Sikrer bevægelsesfrihed
 • Sved- og vandafvisende
 • Kan oplades med Bluetooth
 • Kan styres med app
 • Går hurtigt i stykker og falder nemt ud af ørene

Jaybird Vista

Høretelefonerne til dig med en aktiv livsstil.

Hvis du vil have høretelefoner, der passer til alt vejr og samtidig sidder komfortabelt i dine ører, er Jaybird Vista-høretelefonerne nok lige noget for dig.

Fordele

En af de vigtigste fordele ved disse høretelefoner er, at de er både vandtætte, støvtætte, svedtætte og stødabsorberende. Det betyder, at de er helt perfekte til dig, der træner og nyder en aktiv livsstil.

For at sikre din komfort er disse høretelefoner udstyret med udskiftelige silikoneørepuder. Ørepuderne kommer i tre forskellige størrelser, og du kan derfor altid finde den helt rigtige pasform, uanset hvilken sport du udøver.

Med Jaybird-appen har du større kontrol over dine høretelefoner. Fra din telefon kan du kontrollere dine høretelefoners nøjagtighed og mindske forvrængning. Du kan med andre ord sikre, at du får lige den musikkvalitet, du ønsker.

Ulemper

En af de store ulemper ved Jaybird Vista-høretelefonerne er, at de ikke kan oplades via Bluetooth. Det betyder, at du ikke får helt så stor gavn af disse høretelefoner som Bose SoundSport Wireless-høretelefonerne.

Udvalgte detaljer:

 • Vandtætte, svedtætte, støvtætte og stødabsorberende
 • Komfort er garanteret med udskiftelige ørepuder
 • Kan kontrolleres fra app
 • Kan ikke oplades trådløst

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

Bedste høretelefoner til prisen.

Powerbeats Pro er et par høretelefoner, der vil tiltale mange. De er faktisk blandt de absolut bedste på markedet, og det er bestemt ikke uden grund.

Fordele

Der er rigtig mange fordele ved Powerbeats Pro, og en af de vigtigste er, at de aldrig falder ud af ørene. Det skyldes den særlige bøjlestang, der går rundt om øret, så de ikke kan falde ud.

En anden rigtig god kvalitet er, at batteritiden er på 9 timer. Det er faktisk en længere batteritid end AirPods Pro.

Du kan koble dine Powerbeats Pro sammen med din iPhone. Så kan du efterfølgende bruge Siri og tage opkald fra dine Powerbeats Pro. Det er også muligt at koble Powerbeats Pro til en Android-telefon, men der er ikke de helt samme funktioner.

Ulemper

En af de store ulemper ved Powerbeats Pro er, at det ikke er muligt at bruge Google Assistent på samme måde som Siri.

De er ikke støjreducerende og er heller ikke helt så gode at bruge til at tale i telefon med. Det skyldes, at de sidder direkte i øret, og derfor kan det være svært at høre, hvad der siges.

Udvalgte detaljer:

 • Falder aldrig ud af ørene
 • Batteritid på 9 timer
 • Kan kobles sammen med iPhone
 • Ikke muligt at fremkalde Google Assistent
 • Ikke støjreducerende
 • Ikke så gode at tale i telefon med

Jabra Elite Active 75t

Høretelefoner med aktiv og passiv støjreduktion.

Er du på udkig efter et par rigtig gode høretelefoner til løb og træning, er Jabra Elite Active 75t lige præcis høretelefonerne til dig.

Fordele

Disse høretelefoner kan modstå næsten alt og er derfor rigtig gode til dig, der lever en meget aktiv livsstil. De er støvtætte og vandtætte, hvilket er rigtig smart, da det gør det muligt at træne i alt vejr.

En anden fordel ved disse høretelefoner er, at de både har passiv og aktiv støjreduktion. Det vil sige, at de takket være de tætsiddende gummiørepuder sidder så godt, at de lukker meget støj ude.

Batterilevetiden på disse høretelefoner er på 7,5 timer, og efter blot 15 minutters opladning kan du få yderligere 60 minutters lyttetid.

Når du er ude at træne med Jabra Elite Active 75t, er det vigtigt, at du tager etuiet med. Ved at placere høretelefonerne i det kan du hurtigt oplade dine høretelefoner, så du kan komme tilbage til din træning med fuld musik.

Ulemper

En ulempe ved Jabra Elite Active 75t er, at de ikke har en indbygget pulsmåler. Det kan måske lyde som en ubetydelig ulempe, men når man træner seriøst, er det meget vigtigt at have mulighed for at tjekke sin puls.

Det er selvfølgelig ikke en alvorlig ulempe, men det havde gjort disse høretelefoner endnu bedre, hvis der var en indbygget pulsmåler.

En anden ulempe er, at opladningen på 15 minutter er lang tid, når man træner. 15 minutter uden musik er lang tid at vente, og man kan miste sin rytme og tempo.

Udvalgte detaljer:

 • Støvtætte og vandtætte
 • Passiv og aktiv støjreduktion
 • Batteritid på 7,5 timer
 • Ingen indbygget pulsmåler
 • Lang opladningstid, når der trænes

Apple AirPods Pro (2nd generation)

Med Apple AirPods Pro 2 kommer vi til det absolut bedste inden for høretelefoner til løb og træning. Her kigger vi nærmere på fordele og ulemper.

Fordele

Den helt store fordel ved disse høretelefoner er, at de har aktiv lydreduktion så du kan nyde en mere ren og klar lyd. På den måde kan du lytte til musik under din træning uden at skulle bekymre dig om udefrakommende støj.

Med adaptiv EQ bliver musikken automatisk tilpasset din øreform. Det vil altså sige, at musikkens volumen automatisk tilpasses, så du får den bedst mulige træningsoplevelse.

Du kan justere pasformen med silikonepropper i fire størrelser. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at dine AirPods Pro falder ud af ørene, når du løber eller træner.

AirPods Pro er både vand- og svedtætte, hvilket betyder, at de kan bruges til enhver form for træning og kan bruges i alt vejr.

Som en sidste fordel ved AirPods Pro kan de nemt kobles til alle dine andre Apple-enheder. Det betyder, at du nemt kan bruge Siri, afspille musik og tage telefonopkald med dine AirPods Pro.

Ulemper

En af ulemperne ved AirPods Pro er, at de ikke fungerer så godt i kulde. Flere forbrugere har klaget over, at deres AirPods Pro 2 skratter eller er ustabile i koldt vejr, og det er bestemt en ulempe, som man skal tage til sig.

Derudover er AirPods Pro 2 også meget skrøbelige og kan derfor ikke tåle særlig meget modstand eller slid.

Udvalgte detaljer:

 • Aktiv lydreduktion
 • Justerbar pasform med 4 forskellige silikonepropper
 • Vand- og svedtætte
 • Kan kobles til andre Apple-enheder
 • Fungerer ikke så godt i kulde
 • Skrøbelige

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilke høretelefoner er bedst til prisen?

  Vi vil anbefale at købe Powerbeats Pro fra Dr. Dre. Det skyldes, at du med Powerbeats får et par høretelefoner, der aldrig falder ud af ørene, giver god lyd og er kompatibel med iPhone. Det betyder, at du kan bruge Siri og tage telefonopkald med dine Powerbeats Pro.På den anden side er det ikke muligt at benytte Google Assistent, og de er ikke gode til telefonopkald.

 2. Hvad skal jeg kigge efter i et par høretelefoner?

  Hvilke høretelefoner du vælger, afhænger selvfølgelig af dine personlige præferencer. Hvis du skal bruge høretelefonerne til løb og træning, er det vigtigt, at de er vand- og svedtætte, så de kan bruges, selv når du sveder kraftigt.Det er derudover vigtigt, at høretelefonerne har en god lyd og sidder godt, så de ikke falder ud, når du træner eller løber. Det er også vigtigt, at høretelefonerne er trådløse, så du ikke skal kæmpe med en lang ledning. Med et par trådløse høretelefoner kan du have din mobil i baglommen uden en irriterende ledning, og derfor er alle høretelefonerne i denne artikel trådløse.

 3. Hvilke høretelefoner skal jeg købe, hvis jeg har en meget aktiv livsstil?

  Hvis du har en meget aktiv livsstil, hvor du løber og træner meget i forskelligt terræn, skal du have et par høretelefoner, der kan tåle meget slid og kan modstå vind og vejr.Vi anbefaler at købe Jaybird Vista, der er vandtætte, svedtætte, støvtætte og stødabsorberende. De passer til træning og løb i forskelligt terræn og er derfor perfekte til dig, der elsker at vandre og løbe i naturen.

 4. Hvilke høretelefoner er bedst til den kræsne og modebevidste løber?

  Hvis du gerne vil se godt ud, imens du træner, er der virkelig kun et valg. Med AirPods Pro får du et par rigtig gode høretelefoner, der samtidig ser godt ud. AirPods Pro-høretelefonerne har aktiv støjreduktion, og derfor kan du nyde rigtig god lyd, samtidig med at du kan lukke irriterende støj ude.AirPods Pro kan også bruges til hverdag og ikke kun til træning. Du kan koble dine høretelefoner til dine andre Apple-enheder, og derfor kan du altid spille musik, når du vil. AirPods Pro er elegante, og derfor ligner de ikke træningsudstyr, hvilket gør dem velegnede til hverdagsbrug.

Anbefalet Til Dig