Blender Test 2023 – Her er de bedste blendere

Hvis du ønsker at investere i en friskliver, kan det være udfordrende at få et komplet overblik over, hvilke frisklivere der er effektive og værd at investere i.

En blender er blandt de bedste køkkenhjælpere du kan anskaffe dig. Den kan nemlig sørge for både at hakke, knuse, blande og purerer, så du kan få sunde og lækre smoothies eller supper på få minutter. Markedet er bredt og spænder vidt både på pris og ydeevne. Derfor har vi undersøgt, hvilke blendere der klarer sig bedst i test.

Her er en liste over de top 5 blendere på markedet og nogle oplysninger om deres funktioner.

Braun JB 5160

Med Braun JB 3060 får du en effektiv og budget-venlig blender i klassisk hvidt design.

Blenderen kommer med en motoreffekt på 800W og en robust termoglaskande på 1,75 L, så du både kan blende varme supper og kolde smoothies uden besvær. Den har en aftagelig kniv i rustfrit stål, som nemt kan rengøres. Du kan justere imellem 5 forskellige hastigheder samt en ”turbo”-funktion, der sikrer et endnu finere resultat. Alle tilbehør kan komme i opvaskemaskinen.

Denne blender er en af de billigste på markedet, men på trods af det klarer den sig rigtig godt. Den passer perfekt til dig, der har et mindre køkken, hvor den ikke fylder så meget eller til dig der kun bruger en blender en gang imellem.

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Bosch VitaBoost MMBH6P6B er en kraftfuld og brugervenlig blender.

Denne blender kommer i et elegant sort design med detaljer i stål, der giver et eksklusivt look og som passer ind i ethvert køkken. Den har en kraftfuld effekt på 1600W og en stor 2 liters Tritan-beholder, der er BPA-fri. Den 6-bladede kniv har en rotationshastighed på over 400 km/t så den kan klare selv de mere hårdføre ingredienser, såsom is.

Blenderen har 6 automatiske programmer afhængigt af, hvad du vil tilberede – Smoothies, suppe, shakes, sauce eller is. Der er også et rengøringsprogram. Inkluderet i pakken får du en maser og en opskriftsbog.

Med den kraftfulde motor og store kapacitet får du en blender, der kan lave lækre is, shakes, supper, saucer eller sunde smoothies til hele familien og som med sit fine design sagtens kan stå fremme.

Sage The Super Q

Sage The Super Q giver en ekstremt kraftfuld blender med stor kapacitet.

Denne super smarte blender er drevet af en kraft på hele 2400W. Den kommer med en 2 liters Tritan beholder, der er BPA-fri. For at du kan opnå den helt ideelle blend og tekstur kan du justere imellem 12 forskellige hastighedsindstillinger samt vælge imellem 5 one-touch programmer.

Blenderen er designet med en støjreduktionsteknologi, der sikrer at den ikke larmer for meget, når den er i brug. Inkluderet i pakken får du en 700ml beholder som du kan bruge når du skal have en lækker sund drik med på farten.

Denne model er ideel til dig, der ønsker en blender med en kraftfulde motor, der kan klare selv de mest hårdføre ingredienser og store mængder.

Kitchenaid Artisan Power Plus 5KSB8270

Kitchenaid 5KSB8270 er i høj kvalitet og super nem at anvende og rengøre.  

Flot og stilfuld blender i traditionelt design fra KitchenAid, der passer ind i alle køkkener. Blenderen kommer med en kraftig motor med en effekt på 1800W. Den har en stor og robust kande på 2,6 L, der er BPA-fri og kan komme i opvaskemaskinen.

Derudover er kanden termisk og har dobbeltvægge så du kan varme suppe på kun 5 minutter. Blenderen har 4 forskellige programmer og 11 forskellige hastighedsindstillinger som du kan justere imellem. Den har en asymmetrisk kniv i rustfrit stål, der sikrer fine resultater. I pakken er der inkluderet en spatel af plastik og gummi til ekstra tykke væsker.

Denne blender kommer i en god kvalitet og et flot design. Den kan hvad den skal og mere til. Den er specielt velegnet til større familier da den med sin store kande har kapacitet til de helt store portioner.

Vitamix Ascent A3500i

Premium valg

Vitamix Ascent A3500i har en masse funktioner og en mere avanceret teknologi.

Denne blender drives af en kraftfuld 1400W motor. Den har en 2 L BPA-fri Tritan kande, der kan komme i opvaskemaskinen. Den har 5 forskellige programmer samt 10 hastighedsindstillinger du kan justere imellem. De laserskårene knivblade og metaldrevsystemet vil gøre dig i stand til ubesværet både at knuse is og lave varme supper.

Blenderen kommer i et moderne, slankt design med en stor skærm og en digital timer, der giver dig et overblik over blenderprocessen. Takket være den trådløse Bluetooth-forbindelse kan du forbinde blenderen med din smartphone via appen ”Perfect Blend”, hvor du kan sende blending-programmer til blenderen eller finde nye opskrifter. Blenderen er udstyret med en indkoblingsteknologi, der sikrer at maskinen ikke starter blenderprocessen, hvis låget eller kanden ikke er sat ordenligt på.

Den model er lidt mere avanceret og er knap så brugervenlig som de andre modeller. Den har dog en masse fede funktioner og kommer i en rigtig høj kvalitet så du kan have den i mange år.

Anbefalet Til Dig