Nutribullet Blender Test 2023 – Her er de bedste Nutribullet blendere

Vil du ud at investere i en Nutribullet blender, så du kan lave sunde og velsmagende smoothies, som nemt kan tages med på farten?

En Nutribullet smoothie blender er uundværlig i en travl hverdag. Blenderen gør det hele lidt nemmere fordi, du fremstiller din smoothie direkte i en drikkeflaske som du hurtigt kan tage med dig, når du er på vej ud ad døren.

Nutribullet har lavet en del forskellige blendere, men ikke alle er lige gode og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken model du vælger. Vi har undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 4 bedste Nutribullet blendere. Du finder dem herunder samt lidt om deres funktioner.

Nutribullet PRO

Kraftfuld og populær blender

Den populære Nutribullet PRO som du sikkert kender, er nem at anvende og rengøre.

Denne blender er den meste budgetvenlige af dem vi har fundet. Den drives af en motorkraft på 900W, som kan blende det meste. Blenderen har 1 hastighedsniveau og en innovativ krydsklinge, der hakker ingredienserne finere end en almindelig typisk smoothie blender.

Den kommer med et bæger med drikkekant på 0,7 L, der sammen med den aftagelige krydsklinge nemt kan vaskes op eller komme i opvaskemaskinen. Blenderen er lavet i et fint og enkelt design, der fås i flere forskellige farver.

Denne blender er ekstrem nem at anvende og samtidig hurtig at rengøre. Den mellemhøje motorkraft kan blende de meste, men vi anbefaler alligevel at du vælger en med lidt højere motorkraft, hvis den f.eks. skal bruges til at knuse is og frosne ingredienser.

Nutribullet 1200 Series

Ekstra kraft og brugbare funktioner

Den eksklusive Nutribullet 1200 har ekstra motorkraft og flere smarte funktioner.

Blenderen får ekstra kraft fra en anden motor på hele 1200W. Den er forudindstillet med “autocycle”, hvilket betyder, at blenderen automatisk slukker efter optimal ydeevne. Den har 1 hastighedsindstilling og leveres med et sæt på hele 12 dele.

Sættet inkluderer den elegante og enkle sølvfarvede baseenhed, et skarpt knivblad og et termobæger i rustfrit stål på 0,82 L, som kan holde dine drikkevarer kolde i op til 8 timer. Sættet inkluderer også 2 sikkerhedsgreb, 2 ekstra store bægre på 0,95 L hver med greb, 2 to-go-låg og 2 smarte rengøringsvenlige kantringe. Alle blenderens tilbehør kan opvaskes i opvaskemaskinen.

Denne blender kan lidt ekstra. Dens kraftfulde motor og mange dele gør den ekstremt smart og funktionel. Den kan blende selv de hårdeste ingredienser og du kan vælge mellem forskellige bægere alt efter dit behov.

Nutribullet Balance

Appstyret og effektiv blender

Nutribullet Balance har nogle ekstra smarte funktioner samt en kraftfuld motor.

Ligesom Nutribullet 1200 har denne blender også en kraftfuld og stærk motor på 1200W. Den har en smart indbygget vægt, en Bluetooth-aktiveret Smart Nutrition-sensor og er App styret. Appen indeholder mere end 100 opskrifter og fortæller dig, hvor meget af hver ingrediens der skal fyldes i. Du kan indstille og sammensætte dine personlige opskrifter og værdier samtidig med at du kan følge dine personlige mål og tjekke fødevarer. Den kommer med 2 X 0,95 L kopper, en med greb og en med håndtag, 2-to-go-låg og 2 kantringe.

Denne blender er lidt mere avanceret end de andre modeller. Den er specielt ideel til dig, der er på kostplan og skal vide lidt mere præcist, hvad og hvor meget næringsindhold der er i det du spiser. Den smarte App kan derudover give en masse inspiration til nye og lækre opskrifter.

Nutribullet RX

Håndfri blender med smoothiefunktion

Nutribullet RX er den bedste blender i testen med sin ekstremt kraftfulde motor.

Denne blender ligger i den lidt dyrere ende, men er bestemt alle pengene værd. Den drives af en ekstremt stærk motor med en effekt på 1700W. Blenderen har ligesom de andre kun 1 hastighed, men er til gengæld håndfri så du slipper for at holde en knap nede når den blender.

Den har en ”smoothie”-funktion samt en opvarmningsfunktion, så du har mulighed for at tilberede varme supper på kun 7 minutter. Der medfølger 3 drikkeglas med låg, hvis kapacitet ligger på mellem 0,8 L og 1,3 L. Alle delene kan nemt og hurtigt vaskes op i hånden eller komme i opvaskemaskinen.

Modellen RX fra Nutribullet er specielt ideel til dig, der ønsker en meget effektiv og stærk blender. Den kan klare selv de meget hårde eller helt bløde ingredienser og kan bruges til at tilberede både kolde og varme opskrifter.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken blender skal jeg vælge?

    Som du måske allerede ved, findes der den almindelige blender, stavblenderen samt smoothieblenderen. Stavblenderen har vi ikke været omkring i denne guide, men som du kan se ovenfor, kan du finde blendere, der har flere funktioner – heriblandt NutriBullet RX, der både er velegnet til smoothies, saucer og supper. Når du skal vælge den rette blender, bør du derfor tænke på funktioner, design og motoreffekt. Desto flere watt, motoren har, desto mere kraftfuld er den.

  2. Hvad er vigtigst i en blender?

    Det er individuelt, hvad du foretrækker i en blender. Vi anbefaler derfor, at du sammenligner ovenstående modellers egenskaber og mangler og finder et godt kompromis. For de fleste handler det nemlig ofte om budgettet. Det er derfor op til dig at vurdere, hvilke præferencer du har til motoreffekt, funktioner, tilbehør, pris og design.

  3. Hvordan passer jeg på min blender?

    Mange oplever indimellem, at blenderen går i stykker, fordi den formentlig har været på overarbejde. For at undgå, at din blender går i stykker, er det derfor vigtigt, du passer godt på den. Du skal derfor tænke over, hvilke ingredienser du kommer i den. Sker det, at ingredienserne er for hårde – for eksempel frosne ingredienser – risikerer du, knivene bliver skæve. Husk derfor at stoppe maskinen indimellem for at være sikker på, der ikke er noget, der sidder fast under knivene.

Anbefalet Til Dig