Vippeserum Test 2023 – Her er de bedste vippeserummer

Drømmer du også om smukke, lange og kraftige vipper? Så læs med her!

Vippeserum er et serum, der stimulerer hårsækkenes vækst ved daglig påføring i en længere periode. De aktive og komplekse ingredienser giver dine vipper de bedst mulige vilkår for at vokse sig stærkere, fyldigere og længere.

Der er efterhånden en del forskellige vippeserummer på markedet og der kommer hele tiden flere og flere til. Derfor kan det være svært at navigere rundt i, hvilke vippeserummer der er gode og rent faktisk virker.

Vi har undersøgt udvalget og fundet de 4 bedste vippeserummer på markedet. Du finder dem herunder, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt.

Xlash PRO Eyelash Serum

Den fantastiske Xlash PRO Eyelash Serum giver både volume og længde til dine vipper.

Den indeholder flere naturlige ingredienser og urter samt mineraler, som har en cellefornyende effekt, der fremmer væksten og giver mere tætte vipper.

Produktet bruges på rene vipper og påføres langs vipperoden på de øvre vipper én gang dagligt i 2 måneder og herefter 1-3 gange om ugen. Det anbefales at holde en måneds pause hver halve år, og at du påfører serummet om aftenen for at det kan få lov til, at virke natten over.

Serummet er testet af øjenlæger og er både vegansk og Cruelty Free. Det fås både i 3ml og 6ml.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum er et yderst effektivt vippeserum, som sikrer stærkere, længere og mere fyldige vipper.

Serummet indeholder aktive ingredienser, hyaluronsyre og er rig på vitamin-E, antioxidanter og peptider, som sammen booster væksten af dine vipper.

Ved at påføre produktet én gang dagligt vil du se resultater allerede efter 6-8 uger, men det fulde resultat vil typisk først kunne ses efter 16 uger.

Produktet er vegansk og både hormonfri, parabenefri og oliefri. Der er desuden ikke tilsat kunstig parfume i produktet.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum styrker dine vipper samtidig med at det får dem til at blive længere, tættere, mørkere og mere buede.

Serummet er beriget med flere aktive ingredienser samt Biotin og hyaluronsyre, som alle er med til at forlænge, styrke og stimulere dine vippers vækst.

Ved at påføre dette serum én gang dagligt langs vippekanten vil du efter bare 6-8 uger kunne se resultater og efter 16 uger vil det fulde resultat være opnået.

Produktet er dermatologisk testet og indeholder ingen hormonelle indholdsstoffer.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

 

Med Revitalash Advanced Eyelash Conditioner får du et serum, der både plejer og styrker dine vipper, så de bliver stærkere, fyldigere og får en fin buet form på blot 4-6 uger.

Produktet indeholder flere plejende og beskyttende ingredienser som hvedeprotein, morgenfrue og grøn te, der gør dine vipper mere smidige, så de ikke knækker. Desuden fremmer de væksten af vippehår og forlænger hårenes livscyklus.

Serummet påføres én gang dagligt på rene øjne langs den øvre vippekant. Det anbefales at påføre produktet om aftenen, så det kan virke natten over.

Dette serum er udviklet af øjenlæger og både dermatologisk og klinisk testet. Det er allergivenligt, vegansk og cruelty-free. Desuden er produktet fri for olie, parabener, phthalater, BHT og gluten.

Anbefalet Til Dig