Fedtcreme Test 2023 – Her er de bedste fedtcremer

I de kolde vintermåneder bliver vores hud ofte mere tør og irriteret end resten af året. Din hud har derfor brug for mere fugt, så den kan holde sig stærk og smidig.

Hvis du er en af dem, der døjer med meget tør hud kan det være en god idé at investere i en god fedtcreme. Fedtcreme er en creme med højt fedtindhold, som er specielt velegnet til tør eller skællende hud. Den kan desuden bruges som barrierecreme til beskyttelse af overbelastet hud.

Vi har kigget nærmere på udvalget af fedtcremer på markedet og gjort os umage med at finde de 5 bedste fedtcremer til dig. Du kan læse mere om dem herunder og forhåbentligt blive klogere på, hvilken fedtcreme du skal investere i.

Locobase Fedtcreme (200g)

Locobase Fedtcreme 200g

Locobase Fedtcreme indeholder 70% fedt og er god til en tør til meget tør eller revnet hud. Den er desuden velegnet som supplement til eksem- og problemhud.

Den yderst plejende creme reparerer og genopbygger en skadet hudbarriere og hjælper huden med at forblive fugtet og beskyttet i løbet af dagen. Den vandbaseret creme sørger for ikke at tilstoppe porerne, så huden kan ånde.

Cremen er pakket i en tube og har en konsistens, der er både tyk og blød. Den smøres nemt ud på huden og virker straks uden at forårsage ubehag. Hvis den anvendes regelmæssigt, vil den gradvist gøre huden blødere og mere smidig.

Fedtcremen fra Locobase er udarbejdet i samarbejde med Astma Allergi Danmark og indeholder ingen parfume eller farvestoffer.

Decubal Lipid Cream (200ml)

Decubal Lipid Cream 200ml

Decubal Lipid Cream er en fedtcreme med 70% fedtindhold, som er udviklet og velegnet til ekstra tør og problematisk hud. Cremen beskytter huden mod fugttab og forbedrer hudbarrieren og hudens elasticitet.

Indholdet af vaseline og paraffin gør at cremen lægger sig som en beskyttende hinde på huden, som hjælper med at holde på fugten. Selvom cremen danner en hinde på huden tillader den stadig huden at ånde fordi den er vandbaseret.

Decubal Lipid Cream kommer på tube og har en let konsistens, der trænger hurtigt ind i huden. Den dæmper øjeblikkeligt rødme, kløe og afskalning og efterlader din hud blød og gennemfugtet.

Fedtcremen er Allergy Certified og indeholder ingen farvestoffer, parfume eller parabener. Den er desuden vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået en grøn kolbe i Kemiluppen, som betyder at den er uden uønsket kemi.

MDerma MD01 Lipid Balm (175ml)

MDerma MD01 Lipid Balm 175ml

MDerma MD01 Lipid Balm består af hele 100% fedtstoffer og er ideel til dig, der kæmper med ekstrem tør, irriteret eller atopisk hud.

Cremen lægger sig som en beskyttende barriere på huden og fugter huden i dybden, så den kan holde sig modstandsdygtig, sund og fugtmættet.

Det unikke ved MD01 Lipid Balm er, at den absorberes hurtigere end mange andre fedtcremer, hvilket gør den yderst behagelig at bruge. Den silkebløde balm-konsistens kommer i en cremebøtte og er nem at fordele på kroppen.

MDerma´s produkter er produceret i Danmark og udviklet i samarbejde med en anerkendt dermatolog. MD01 Lipid Balm indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer og er anbefalet af Asthma-Allergy Nordic og AllergyCertified.

MDerma MD02 Lipid Light Balm (200ml)

MDerma MD02 Lipid Light Balm 200ml

MDerma MD02 Lipid Light Balm har et fedtindhold på 92% og er særligt velegnet til sensitiv, tynd og atopisk hud.

Denne fedtcreme giver din hud et perfekt fugtboost, der effektivt afhjælper tør og irriteret hud. Cremen kommer på tube og har en lækker balm-konsistens, som smelter ved kontakt med huden og derfor er yderst nem at påføre.

MDerma´s produkter er fremstillet i Danmark og udviklet i samarbejde med en anerkendt hudlæge. MD02 Lipid Light Balm indeholder ingen duftstoffer, konserveringsmidler eller farver og er anbefalet af Astma-Allergy Nordic og AllergyCertified.

Cremen er desuden vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået en grøn kolbe i Kemiluppen, hvilket betyder at den ikke indeholder uønsket kemi.

Dr. Warming Basic Cream (225ml)

Warming Basic Cream 225ml

Dr. Warming Basic Cream er en crème med et fedtindhold på 92%, som er god til behandling af tør og sart hud eller som supplement til hudbehandling med lægemidler.

Fedtcremen har en langvarig fugtbevarende effekt på huden og efterlader huden blød, smidig og mindre sårbar. Cremen kommer på tube og har en fed konsistens, som smelter når den påføres på huden.

Dr. Warming Basic Cream er udviklet i samarbejde med danske dermatologer og testet på hudafdelingen på Bispebjerg Hospital. Den er desuden testet af Astma Allergi Danmark og indeholder ingen parabener, emulgatorer, pH-regutorer, farvestoffer eller parfume.

Anbefalet Til Dig