Natcreme Test 2023 – Her er de bedste natcremer

Det er enormt vigtigt at bruge natcreme hver nat, hvis du ønsker en pæn og velplejet hud. Natcreme er udviklet med henblik på at fugte og give din hud en masse næring imens du sover, så den er klar til dagens udfordringer.

Udvalget af natcremer kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes rigtig mange forskellige og det kan være svært at gennemskue, hvilke cremer der er bedst.

Derfor har vi undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 5 bedste natcremer til dig. Du finder dem herunder, hvor du kan læse mere om hvert produkt.

Ecooking Natcreme Parfumefri

Ecooking Natcreme Parfumefri

Ecooking Natcreme Parfumefri er en plejende og effektiv natcreme, der opretholder en langvarig fugtbalance i huden. Den er velegnet til alle hudtyper, men er specielt god til en moden hud.

Cremen er baseret på økologiske olier fra abrikoskerner og solsikke. Den indeholder aktive ingredienser og Hexapeptiden argieline, som reducerer dybden af rynker og fine linjer i huden. Trylagen stimulerer din naturlige kollagenproduktion og efterlader din hud med en smuk og frisk glød.

Natcremen kommer i en fin lille glaskrukke. Den er dermatologisk testet, 100% vegansk og allergivenlig. Desuden er den parfumefri, men fås også med parfume.

Origins High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream

Origins High Potency Night A Mins Resurfacing Cream

Origins High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream er en super fugtgivende og lækker natcreme, der gør at du vågner op med stålende og frisk hud hver eneste morgen. Cremen er velegnet til alle hudtyper.

Indholdet af AHA-frugtsyre eksfolierer effektivt din hud og fjerner de døde hudceller. Vitamin B, C, E og H samt kalcium bidrager til at styrke og genopbygge huden, så du vågner op med en frisk og fornyet hud med en masse glød.

Cremen indeholder æteriske olier med neroli, baldrian og vanilje. Den kommer i miljøvenlig emballage og indeholder ingen parabener, phthalater, propylene glycol, mineralske olier, petrolatum, parafin, DEA og polythylene perler. Den er desuden ikke testet på dyr.

Lernberger Stafsing Night Cream

Lernberger Stafsing Night Cream

Med Lernberger Stafsing Night Cream får du en natcreme, der arbejder i de dybere hudlag og giver fugt og næring for at forbedre og forny din hud i løbet af natten. Cremen er velegnet til alle hudtyper.

Formelen indeholder mange aktive ingredienser. Retinol understøtter hudens kollagenproduktion, der giver en mere elastisk og glat hud. Hyaluronsyre, natlysolie og polysakkarider tilfører fugt og efterlader en mere mættet og blød tekstur, hvorimod niacinamid og blommeekstrakter styrker huden og reducerer rødme.

Helt kort fortalt vil brugen af denne natcreme give en fornyet, frisk og strålende hud, der synes mere ung og sund.

Lernberger Stafsing er en hudpleje fra Sverige. Cremen har en mild og opfriskende duft og er både vegansk, fri for parabener og dermatologisk certificeret.

Clinique Smart Night Custom Repair Moisturizer Type3 Combination Oily

Clinique Smart Night Custom Repair Moisturizer Type3 Combination Oily

Clinique Smart Night Custom Repair Moisturizer Type3 Combination Oily tilfører huden fugt nu og her. Den er specielt udviklet til kombineret til fedtet eller tør hud.

Cremen indeholder ekstrakt af Micrococcus Luteus, der hjælper med at intensivere hudens natlige reparationscyklus. Den styrker hudens fugtbarriere og sørger for at udglatte fine linjer og rynker samt løfte og give en mere ensartet hudtone. Produktet kaldes et ”smart”-produkt fordi det målrettet arbejder på de problemer, netop din hud har.

Cremen er testet af hudlæger og øjenlæger og er 100% allergivenlig. Den er desuden oliefri og parfumefri.

Med Verso Night Cream får du en nærende og blød natcreme, der har en beroligende og reparerende effekt på huden. Cremen er velegnet til alle hudtyper.

Den indeholder Retinol 8, som er et stabiliseret Vitamin A-kompleks, der er otte gange mere effektivt end traditionel Retinol. Det hjælper med at aktivere og stimulere hudens naturlige kollagenproduktion og modvirker tegn på ældning.

Udover Retinol 8, er den også beriget med antioxidanter, C-vitamin, gurkemeje -og peberekstrakt samt hyaluronsyre, der alle er med til at beskytte huden og gøre den mere resistent overfor eksterne stressfaktorer. Ved brug af denne natcreme efterlades huden blød og forynget.

Anbefalet Til Dig