Læbepomade Test 2023 – Her er de bedste læbepomader

Vores hud på læberne er meget tyndt og faktisk kun en tredjedel af tykkelsen på huden andre steder i ansigtet. Derfor kan det være svært helt at undgå tørre læber, men ved brug af en plejende læbepomade regelmæssigt kan du forebygge og undgå alt for tørre og sprukne læber.

Vi har udarbejdet en test af markedets mange forskellige læbepomader for at finde frem til de aller bedste.

Vores test er blandt andet baseret på vurderinger fra Forbrugerrådet Tænk Kemi, så du sikrer dig en god og plejende læbepomade uden uønsket kemi.

Du finder de 5 bedste læbepomader herunder samt lidt om hvert produkt.

Derma Lip balm (2 x 4,8g)

Helt uden parfume og farvestoffer

Derma Lip Balm

Derma Lip balm er en nærende og fugtgivende læbepomade der kan bruges af hele familien.

Denne læbepomade fra Derma er en stift, der plejer og beskytter dine tørre og sprukne læber. Den hjælper samtidig med at modvirke udtørring og sørger for at holde dine læber velplejede og bløde. Det er en læbepomade der er AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er uden parfume og farvestoffer, og derfor med minimal risiko for allergiske reaktioner og irritationer.

Pakken indeholder 2 stk. Derma Lip Balm.

Ecooking Lip Balm Neutral (15ml)

Næringsrige og naturlige ingredienser

Ecooking Lip Balm Neutral 15ml

Ecooking Lip Balm Neutral plejer, beskytter og giver dine læber en smuk glans.

Ved brug af denne læbepomade regelmæssigt er du sikret bløde og blanke læber. Læbepomaden er både god til at pleje tørre og sprukne læber, men også til at beskytte imod det.

Den indeholder blandt andet økologisk arganolie, økologisk olivenolie, økologisk mandelolie, naturlig bivoks, E-vitamin og økologisk sheabutter. Derudover er den dermatologisk testet.

Kraes Glade Læber (15ml)

100% naturlig

Kraes Glade Læber 15ml

Kraes Glade Læber er en naturlig læbepomade, der er velegnet til børn.

Læbepomaden plejer og nærer dit barns læber effektivt. Den kan anvendes i hele ansigtet mod kulde, tørhed og irritation. Den går ind og forbygger, lindrer og behandler tørhed og rødme samtidig med at den giver huden fugt.

Læbepomaden er 100% naturlig og er rig på vitaminer, naturlige antioxidanter og essentielle fedtsyrer.

Nilens Jord 956 Lip Balm (4.5g)

Fremhæver din naturlige læbefarve

Nilens Jord 956 Lip Balm 4.5g

Nilens Jord 956 Lip Balm plejer og fremhæver dine læbers naturlige farve.

Denne læbepomade fra Nilens Jord er på stift. Den sørger for fugtede og velplejede læber, der efterlades med en flot glas og et strejf af en flot lyserød tone.

Den indeholder sheabutter, der nærer og bidrager til at holde læberne naturligt fyldige. Pomaden er AllergyCertified og indeholder ingen parfume.

Miild Skin & Lip Care (15ml)

Langvarig fugtgivende effekt.

Miild Skin & Lip Care 15ml

Miild Skin & Lip Care fugter i dybden og er specielt udviklet til at hjælpe huden med at genfinde sin naturlige balance.  

Denne læbepomade er ikke kun til læberne, men også til tørre områder i ansigtet eller på kroppen. Den er særligt god til tør, kløende og sensitiv hud. Pomaden sørger for at fugte i dybden og har en langtidsvarende effekt.

Den indeholder blandt andet sheabutter, jojobaolie, kokosolie og mandelolie. Derudover indeholder den antioxidanterne C -og E-vitamin.

Anbefalet Til Dig