Vinduesvasker Test 2023 – Her er de bedste vinduesvaskere

Er du på udkig efter en kvalitetssikret vinduesvasker med alle de rigtige specifikationer? Så er du landet det rette sted. I denne artikel viser vi dig et udpluk af nogle af de bedste vinduesvaskere på markedet.

Vi har udpeget 4 forskellige vinduesvaskere, der hver især er udstyret med forskellige specifikationer. De 4 forskellige vinduespudsere er hver især fra henholdsvis Kärcher, Bosch og Leifheit. Vi fremhæver løbende de vigtigste detaljer ved de respektive modeller.

Til sidst i guiden kan du blive klogere på FAQ – de ofte stillede spørgsmål, som du måske også selv brænder inde med. God fornøjelse, og held og lykke med at finde den helt rette vinduesvasker.

Kärcher WV 2 Premium Black Edition

Kärcher WV 2 Premium Black Edition er en meget populær og eftertragtet vinduesvasker, som har været på markedet de sidste 10 år. Den er genial til dig, der ønsker en nem og effektiv vinduesvask uden det helt store besvær.

Denne model fås i både sort og gul, og så har den et metallogo på siden. Modellen er er en premiumudgave af den oprindelige WV2 med opgraderede specifikationer.

Du får her en vinduesvasker med en batteridrift på 35 minutter, så du har god tid til at komme i dybden med rengøringen. 

Måden, den fungerer på, er ved hjælp af en sugeevne, der er i stand til at suge alt det snavsede vand væk, mens du vasker vinduerne. Derudover er den fleksibel og nem at gå rundt med, når du skal fra vindue til vindue.

Vi garanterer, at du ikke kan undvære denne smarte, batteridrevne vinduesvasker, når du først har taget den i brug. Den kan nemlig bruges til alle overflader, uden at den efterlader striber og mærker.

Fremhævede egenskaber:

 • Synligt LED-display (lyser i god tid, når du skal oplade batteriet)
 • Nem at tømme (aftagelig vandtank)
 • Mundstykket kan udskiftes alt efter behov
 • 3 gange hurtigere end almindelig vinduesvask
 • Mål: B:120 x L:280 x H:320 cm

Bosch GlassVac Solo

Bosch GlassVac Solo er en populær vinduesvasker, der har vundet ”Red Dot Design Award 2019”. Nøjagtig ligesom forrige model får du her en batteridrevet vinduesvasker, der er nem at håndtere og som samtidig sikrer, at du får et optimalt resultat.

Vil du gerne slippe for besværet og praktikken i at skulle håndtere en spand vand og en upraktisk, traditionel vinduesvasker? Så er denne Bosch GlassVac Solo et ideelt alternativ.

Den er udstyret med Power Protection Plus, som er en gummibelægning, der sikrer, at du undgår striber og mærker.

Derudover er komfortabel og praktisk, så du kan bruge den selv på de smalleste overflader eller i hjørner. Du kan bruge den i brusekabiner eller på fliser, spejle, bilruder, vinduer og meget mere.

Modellen har en batteritid på 30 minutter, der ifølge Bosch er et godt udgangspunkt til at nå helt op til 35 vinduer.

Bosch GlassVac Solo scorer høje point i flere test både på det danske og udenlandske marked.

Du får altså her en rigtig god vinduesvasker, der er nem at håndtere og anvendelig, og som efterlader flotte resultater uden striber eller mærker.

Fremhævede detaljer:

 • Effektiv og nem at håndtere
 • Har 2 rengøringshoveder i 2 størrelser med 2 klude i mikrofiber
 • Mål: L:9,6 x B:16,3 x H:22,2 cm
 • Kan rengøre op til 35 vinduer på en opladning
 • Kompakt design, der gør den meget anvendelig

Kärcher WV 5 Premium

Kärcher WV 5 Premium er ligesom de forrige vinduesvaskere en god og populær vinduesvasker på det danske som det internationale marked. Den er især kendt for sin gode sugeevne, der sikrer et flot resultat uden striber eller mærker.

Derudover har den generelt en lang batteritid på 35 minutter. Modellen er en opgradering af Kärchers tidligere udgaver. Du kan derfor forvente, at størstedelen af modellens specifikationer er blevet opgraderede og når helt nye højder.

En af de optimeringer, Kärcher har lavet ved denne model, er blandt andet lydniveauet. Den har generelt et meget lavt lydniveau, der derfor på ingen måde er forstyrrende, når du bruger den.

Som en ekstra fordel får du et håndtag med Soft-Touch og fordelagtige justeringer og funktioner, der tillader dig at nemt og hurtigt justere mundstykkets kantkontrol.

Ønsker du en innovativ vinduesvasker, der kan lidt mere end markedets øvrige vinduesvaskere? Så bør du helt sikkert overveje Kärcher WV 5 Premium.

Fremhævede detaljer:

 • Mål: L:125 x B:250 B x H:325 mm
 • Kantkontrol med mulighed for selv at justere afstanden
 • Batteriindikator, der fortæller dig, hvornår batteriet skal oplades
 • Et stort og lille udskifteligt mundstykke

Leifheit 51002 er den sidste vinduesvasker i denne guide. Også her får du en effektiv og kvalitetssikret vinduesvasker, der har scoret høje point hos forbrugerne.

Hvis du er vild med de vinduesvaskere, der har høj brugervenlighed og håndterbart design, er Leifheit 51002 et godt bud.Ligesom de forrige er denne model også batteridrevet.

Derudover er der den fordel, at den kan bruges til mange forskellige overflader, så det pludselig bliver langt nemmere at gøre rent. Den har en batteritid på 35 minutter.

Derudover er den udstyret med en standbyfunktion, som sørger for at spare på batteriet, når du ikke bruger den på overflader.

Som en ekstra fordel har Leifheit 51002 en fleksibel flade, der kan justeres og drejes på alt efter behov.

Drømmer du om en vinduesvasker med høj ydeevne, lækkert design og lavt lydniveau, så er Leifheit 51002 en vinduesvasker for dig.

Fremhævede detaljer:

 • Støjsvag under brug
 • Mål: L:24,5 x B:29 x H:34 cm
 • Batteritid på 35 minutter
 • Autosluk
 • Fjerner mærker og striber

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan vælger jeg den rette vinduesvasker?

  Dit valg afhænger af behov. En fordel ved ovenstående 4 vinduesvaskere er klart, at du undgår manuel vinduesvask, som generelt tager mere tid og er mere krævende fysisk.

  For at finde den rette model blandt de 4 ovenstående kan du starte med at sammenligne de fremhævede detaljer. Har du brug for en lang batteritid, eller kan du nøjes med 30 minutter eller derunder? På baggrund af brugervenlighed og æstetik kan du udpege din favorit i testen.

 2. Hvor ofte bør jeg vaske vinduer?

  Det afhænger altid af, hvor snavsede dine ruder er. Eksperter foreslår, at du bør gøre det enten hver tredje eller fjerde måned.

 3. Hvad betyder batteriet for en vinduesvaskers kvalitet?

  Batteriet er afgørende for en vinduesvaskers kvalitet. Du bør derfor gå efter modeller med en høj batteritid. Et godt batteri er ofte lig med lang batteritid, der altså i sidste ende er afgørende for de resultater, du opnår.

Anbefalet Til Dig