Tablet Test 2023 – Her er de bedste tablets

Tablets bliver mere og mere populære. Det er et fantastisk stykke teknologi, der både kan bruges til at gøre din arbejds- eller skoledag nemmere, men også til underholdning når dagens gøremål er klaret. Den er nem at have med på farten og er et super godt supplement til en computer da den kan bruges til at tage noter, optage lektioner og meget andet.

Udvalget af tablets er stort. Vi har derfor undersøgt markedet og fundet de 4 bedste tablets så du nemt og hurtigt kan få klikket din nye følgesvend hjem. Du finder dem herunder samt lidt om deres egenskaber.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite er tilgængelig i en elegant mørkegrå farve og har et slankt design. Den har en berøringsskærm på 10,4″ med et TFT LCD-panel og en imponerende opløsning på 2000x1200p. Den er udstyret med Samsungs Exynos 9611 octa-core processor og et lithium-polymer batteri på 7.040 mAh, der kan holde i op til 12 timers brug pr. opladning. Tabletten har også et kraftigt 8 MP kamera på bagsiden, der kan optage 4K videoer, samt et 5 MP frontkamera til nem videochat.

De to højttalere leverer en fantastisk stereolyd, som er blevet finjusteret af lydspecialisterne AKG. For at gøre det endnu mere praktisk medfølger en Bluetooth S-Pen til tabletten. Pennen kan bruges til at tegne, skrive og styre apps og programer. Den kan nemt fastgøres på bagsiden af tabletten med en magnet og oplades trådløst.

Denne tablet har 64GB lagringskapacitet. Det er den mest budget-venlige tablet i denne test og er ideel til at tage noter og læse på.

Apple iPad 8

Apple iPad 8 kommer i et komfortabelt design, der ligger godt i hånden. Den har en tykkelse på 7,5 mm og en vægt på 490g. Tabletten er forsynet med en Apple A12 Bionic processor samt en 10,2” Retina touchskærm og en fingeraftrykslæser, så du nemt og sikkert kan logge ind. På bagsiden af tabletten er der et 8 MP kamera med 5 elementer, så du kan tage flotte og detaljerede billeder.

Du kan optage fede videoer i op til Full HD 1080p-opløsning eller bruge det 1,2 MP selfiekamera, der sidder på forsiden til online videosamtaler eller andet. Tabletten er udstyret med et 32,4 Whr batteri, der giver op til 10 timers drift. Der er desuden indbyggede stereohøjtalere samt en dobbelt mikrofon.

Denne iPad fås i farverne guld, space grey og sølv. Den understøtter mobilt netværk som 4G eller WiFi og fås med 32GB eller 128GB.

Apple iPad Air 4 har en tykkelse på kun 6,1 mm og en vægt på 458g. Den er udstyret med en A14 Bionic processor, der leverer hele 40% mere effektivitetsydelse end dens forgænger. Den har et 28.6 WHr Lithium-polymer batteri, der giver dig op til 10 timers batteritid på én opladning. Den har en skarp 10,9” Liquid Retina touchskærm samt en smart fingeraftrykslæser i toppen af skærmen, så du nemt og sikkert kan logge ind på din iPad.

Takket være det 12 MP kamera på bagsiden kan du tage flotte og virkelig detaljerede billeder og optage fantastiske videoer i 4K-opløsning. På bagsiden sidder der et 7 MP kamera til selfies eller videosamtaler. De indbyggede stereohøjtalere sørger for en god lydoplevelse hver gang.

Denne iPad fås i farverne grøn, rose gold, sky blue, space grey og sølv. Den understøtter mobilt netværk som 4G eller WiFi og fås med 64GB eller 256GB. På grund af dens lette design og vægt er den perfekt at have med i tasken.

Apple iPad Pro 4

Den nye Apple iPad Pro 4 er hurtigere end nogensinde. Den kommer i det flotteste slanke design og en stor 12,9” Liquid Retina Touchskærm, der går fra kant til kant. Den er udstyret med en A12Z Bionic processor samt en M1-chip, der gør iPad Pro til den hurtigste enhed i sin kategori. Tabletten har en batteritid på op til 10 timer og en praktisk Face ID ansigtsgenkendelse så du nemt og sikkert kan logge på.

På bagsiden af tabletten sidder der et 12 MP vidvinkelkamera, et 10 MP ultavidvinkelkamera og en LiDAR-scanner, der måler hvor lang tid det tager lys at ramme en genstand og blive reflekteret tilbage igen. På forsiden sidder der et 7 MP TrueDepth kamera.

iPad Pro 4 fås med 11” skærm og 12,9” skærm. Den findes i farverne sølv og space grey og fås med 128GB, 256GB, 512GB, 1TB og 2TB. Du kan vælge denne iPad med WiFi eller WiFi + Cellular, så du kan bruge ekstremt hurtigt 5G- og LTE-dækning hvor som helst.

Anbefalet Til Dig