Øjenbrynsserum Test 2023 – Her er de bedste øjenbrynsserummer

Drømmer du også om smukke, fyldige bryn? Så læs med her!

Øjenbrynsserum er et serum, der stimulerer hårsækkenes vækst ved daglig påføring i en længere periode. De aktive og komplekse ingredienser giver dine bryn de bedst mulige vilkår for at vokse sig stærkere, tættere og mere fyldige.

Der er efterhånden en del forskellige øjenbrynsserummer på markedet og der kommer hele tiden flere og flere til. Derfor kan det være svært at navigere rundt i, hvilke øjenbrynsserummer der er gode og rent faktisk virker.

Vi har undersøgt udvalget og fundet de 4 bedste øjenbrynsserummer på markedet. Du finder dem herunder, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt.

Lad os starte listen af med det første produkt forneden.

Xbrow Eyebrow Conditioner (3ml)

Xbrow Eyebrow Conditioner

Den yderst effektive Xbrow Eyebrow Conditioner er et øjenbrynsserum, der gør dine bryn mere tætte og fyldige på kun 4 uger.

Serummet indeholder mineraler samt naturlige ingredienser og urter, som er med til at fremme cellefornyelsen, og hermed fremme hårvæksten på brynene.

Ryst flasken godt og påfør serummet én gang dagligt på rene bryn. Resultat ses hos de fleste allerede efter 28 dage. Dog kan resultatet variere fra person til person.

Produktet er dermatologisk testet, vegansk og cruelty free.

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum (5ml)

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum 5ml

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum er et øjenbrynsserum, der giver både stærkere og fyldigere bryn på en sund og effektiv måde.

Serummet indeholder aktive ingredienser og er rigt på antioxidanter, peptider og nærende olie, så der bliver sat skub i væksten af dine øjenbryn og samtidig bliver tilføjet en masse fugt og næring.

Ved at påføre øjenbrynsserummet én til to gange om dagen, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger, opleve at dine bryn er blevet fyldigere og stærkere.

Dette produkt er vegansk og indeholder ingen hormoner, parabener eller parfume.

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum (4ml)

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum 4ml

Med M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum får du et øjenbrynsserum, der garanterer smukke, stærke og naturlige bryn på kun 6-8 uger.

Serummet indeholder en aktiv ingrediensformel, som blandt andet består af havstangolie, der er med til at fremme væksten og aktivere de inaktive hårrødder. Derudover indeholder den biotin og hyaluronsyre, der sørger for at pleje og styrke dine bryn.

Du påfører serummet én gang dagligt på rene og tørre øjenbryn mod vækstretningen. På den måde får du fordelt serummet jævnt over hele brynet.

Øjenbrynsserummet indeholder ingen parabener.

Revitalash Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner (3ml)

Revitalash Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner 3ml

Revitalash Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner er en anerkendt serum, der både plejer og forstærker dine øjenbryns samtidig med at det fremmer væksten af bryn hår.

Produktet indeholder blandt andet vitamin B7, som forlænger hårstråenes livscyklus og styrker brynene. Desuden er den beriget med hvedeprotein, ginseng ekstrakt og morgenfrue ekstrakt, som giver stærkere og fyldigere øjenbryn.

Serummet påføres med lette strøg på rene og tørre øjenbryn én gang dagligt. Efter kun 8 uger vil du opleve at dine bryn er blevet mere tætte og fyldige.

Revitalash Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner er testet og godkendt af både dermatologer og øjenlæger. Produktet er både vegansk, cruelty free og indeholder ingen olie, parabener, phthalter, BHT og gluten.

Anbefalet Til Dig