Varmebeskyttelse Test 2023 – Her er de bedste varmebeskyttelser

Brug af diverse stylingsværktøjer som føntørrer, glattejern og krøllejern er hårdt ved håret og vil med tiden gøre det tørt og slidt.

For at passe bedst muligt på dit hår mens du styler det kan du bruge en god varmebeskyttelse, der beskytter mod varmeskade og forhindrer hårstråene i at knække og blive slidte.

Vi har grundigt undersøgt markedet for produkter, der beskytter håret mod varme, og samlet de absolut bedste i en liste herunder til dig.

Nederst i artiklen finder du et FAQ-afsnit, som forhåbentlig besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Revlon Uniq One Hair Treatment (150ml)

Vi starter ud med Revlon Uniq One Hair Treatment, som er en fantastisk leave-in hårkur, der indeholder en lang række fordele for dit hår.

Produktet har en varmebeskyttende effekt, som gør at dit hår bliver beskyttet, når du styler det med glattejern, krøllejern osv.

Den reparerer tørt og skadet hår, samtidig med at den styrker håret og forebygger at de enkelte hårstrå knækker.

Formlen sørger desuden for at blødgøre håret, så det er nemt at rede ud, og tilføjer en masse fugt og glans imens.

Lernberger Stafsing Heat Protect Spray (200ml)

Vi springer videre til Heat Protect Spray fra Lernberger Stafsing. Denne letvægtsspray skaber en beskyttende, usynlig barriere mod varmeskader op til 210 grader.

Produktet er rig på vitaminer, mineraler, antioxidanter og gavnlige fedtsyrer, der er godt for håret og trænger dybt ind i hårstråene for en naturlig glans og silkeblød finish.

Sprayen kan bruges både i tørt og fugtigt hår, og kan sagtens kombineres med andre stylingsprodukter, hvis du normalt bruger det.

Maria Nila Cream Heat Spray (150ml)

Med Maria Nila Cream Heat Spray får du en vegansk varmebeskyttende creme-spray, der både beskytter håret mod varmeskader og samtidig har en fugtgivende og genopbyggende effekt.

Desuden er produktet baseret på et Colour Guard Complex, som beskytter din hårfarve mod skade fra blandt andet solens UV-stråler og frie radikaler.

Produktet har en forfriskende duft af æble og rose, og er helt uden sulfater og parabener. Herudover har produktet en miljøvenlig indpakning, da Maria Nila arbejder for at beskytte jorden.

Kevin Murphy Heated Defense (150ml)

Kevin Murphy Heated Defense er en vægtløs leave-in skum, der er ekstremt effektiv og virker varmebeskyttende helt op til 230 grader.

Skummen indeholder organisk jojoba -og castorolie, der sørger for at bevare fugten i hvert enkelt hårstrå, og hjælper med at understøtte hårets naturlige forsvar mod skader.

Formlen har en utrolig let konsistens, som gør den nem at arbejde med og fordele jævnt ud i både tørt og vådt hår. Når den er fordelt forsvinder den hurtigt ind i håret, så du nu kan style dit hår med god samvittighed, og uden at gå på kompromis.

GHD Heat Protection Spray (120ml)

Vi hopper videre til GHD Style Heat Protection Spray, som er en virkelig populær varmebeskyttende spray, der er udviklet af stylister fra GHD.

Sprayen er baseret på en unik formel, som lægger sig som et termisk beskyttende lag på hvert enkelt hårstrå, og får det til at fremstå blødt og lækkert.

Du kan derfor trygt bruge dine foretrukne stylingværktøjer uden at bekymre dig om, at dit hår bliver beskadiget.

Produktet kan anvendes af alle hårtyper, fordi den har en meget let og gennemsigtig formel, som ikke virker tyngende.

Kérastase Discipline Fluidissime (150ml)

Det sidste produkt vi har udvalgt er Kérastase Discipline Fluidissime, som er et produkt, der er god til dig med kruset eller uregerligt hår.

Udover at sprayen virker varmebeskyttende går den også ind og reducerer frizz og virker anti-statisk i helt op til 72 timer.

Ydermere har den ceramider og hvedeprotein, hvilket plejer og styrker håret, og giver det en glat og silkeagtig overflade og look.

FAQ – spørgsmål og svar

  1. Hvor ofte skal man bruge varmebeskyttelse til håret?

    For at passe bedst muligt på dit hår skal du bruge et varmebeskyttende produkt, hver gang du styler det med glattejern, krøllejern, føntørre eller lignende.

  2. Skal varmebeskyttende produkter anvendes i tørt eller vådt hår?

    Langt de fleste varmebeskyttende produkter kan anvendes i vådt såvel som i tørt hår.

  3. Hvor meget produkt skal man bruge?

    Det afhænger selvfølgelig af hvor langt hår du har, men de fleste varmebeskyttende produkter er drøje i brug, så du behøver som regel kun at bruge en smule.

Anbefalet Til Dig