Vandfast Mascara Test 2021 – Her er de bedste vandfaste mascaraer

Mascara er et populært kosmetisk produkt, der formentligt er at finde i det fleste kvinders makeuppung.

Der findes enormt mange forskellige slags mascaraer på markedet og det kan være svært at gennemskue, hvilken mascara der er den bedste og giver netop det look du går efter.

I denne artikel kigger vi nærmere på vandfaste mascaraer. En vandfast mascara skal ikke blot kunne tåle fugt og vand, det er nemlig lige så vigtigt at den er nem at lægge, giver smukke vipper og er let at tage af igen.

Vi har undersøgt markedet og fundet de 5 bedste vandfaste mascaraer. Du finder dem herunder, hvor du også kan læse mere om hvert produkt.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Den populære Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof lever virkelig op til sit navn. Den sørger nemlig for at forvandle dine øjenvipper, så du får skyhøje vipper med en masse volumen og fylde.

Formlen indeholder bambusekstrakt og fibre, som nærer og giver smukke, lange og fyldige vipper. Mascaraen føles let på vipperne og er nem at fjerne med vandfast makeupfjerner.

Den lange og fleksible børste er nem at anvende og sørger for at ramme hvert enkelt vippehår, fra rod til spids, så du får et fantastisk resultat.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof er allergitestet og derfor velegnet til følsomme og sensitive øjne.

Clinique High Impact Waterproof Mascara

145 DKK

Clinique High Impact Waterproof Mascara giver et smukt, dramatisk look og er skab til både at give volumen og længde til dine vipper.

Det tætte og kraftige børstehoved er nemt at arbejde med og sørger for at fordele mascaraen helt fra vippernes rod til spids.

Denne mascara er en vandfast udgave af Clinique High Impact Mascara. Den modstår både varme, fugt og en aktiv dag og giver en vandfast holdbarhed i op til 15 timer. Samtidig fjernes mascaraen nemt igen med vandfast make-up fjerner.

Alt i alt en helt fantastisk mascara, der både er allergitestet, 100% parfumefri og testet af øjenlæger. Den er derfor velegnet til sarte øjne og kontaktlinsebrugere.

Lancôme Hypnôse Volume A Porter Mascara

203 DKK

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Sort Waterproof

Christian Dior Diorshow Waterproof Mascara

243 DKK
272 DKK

Andre Synes Godt Om Disse