Vandfast Mascara Test 2023 – Her er de bedste vandfaste mascaraer

Mascara er et populært kosmetisk produkt, der formentligt er at finde i det flestes makeuppung. For at få smukke vipper er det alfa-omega, at finde en god mascara.

Der findes et utal af vandfaste mascaraer på markedet, men ikke alle er lige gode. Derfor har vi undersøgt hvilke vandfaste mascaraer, der klarer sig bedst i test og lavet en liste med de 5 bedste vandfaste mascaraer på markedet lige nu.

Læs mere om de forskellige mascaraer herunder, så du kan blive klogere på, hvilken mascara der matcher dig og dine behov.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof

Den anerkendte Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof lever virkelig op til sit navn. Den garanterer, at dine øjenvipper får en imponerende højde med både volumen og fylde.

Formlen indeholder bambusekstrakt og fibre, som nærer og giver smukke, lange og fyldige vipper. Mascaraen føles let på vipperne, og er nem at fjerne med vandfast makeupfjerner.

Det lange og fleksible børstehoved er nemt at arbejde med, og sørger for at ramme hvert enkelt vippehår fra rod til spids, så du får et fantastisk resultat.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Waterproof er allergitestet og derfor velegnet til følsomme og sensitive øjne.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof

Vi starter du med L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof, der er den mest budget-venlige mascara vi har udvalgt i denne omgang. Denne mascara giver max volumen og definition.

Mascaraen har et specieldesignet børstehoved med små, bløde gummibørster, der separerer vipperne i den flotteste vifteform, og tilføjer en masse volumen uden at klumpe.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof kan anvendes på forskellige måder alt efter hvilket look du ønsker – For et naturligt look påføres mascaraen blot med ét enkelt lag, men for et mere intenst aftenlook påføres mascaraen i flere lag.

Clinique High Impact Waterproof Mascara

Clinique High Impact Waterproof Mascara

Det tætte og kraftige børstehoved er nemt at arbejde med, og sørger for at fordele mascaraen helt fra vippernes rod til spids.

Mascaraen kan holde til en aktiv dag, varme og fugt i op til 15 timer uden at smuldre. Samtidig kan den let fjernes med vandfast make-up fjerner.

I det store og hele er det en utrolig god mascara, som både er testet for allergi, helt uden parfume og godkendt af øjenlæger. Derfor er den velegnet til personer med sarte øjne og dem, der bruger kontaktlinser.

Lancôme Hypnôse Volume A Porter Mascara

Lancôme Hypnôse Volume A Porter Mascara

Med Lancôme Hypnôse Volume A Porter Mascara får du dragende og intense, sorte vipper med fantastisk fylde og volumen.

Den tætte elastomerbørste fordeler den rette mængde mascara jævnt fra vippernes rod til spids. Den separerer vipperne og giver et fantastisk smukt resultat, der holder hele dagen.

Den cremede konsistens gør denne mascara supernem at arbejde med. Ved at tilføje flere lag kan du opbygge et mere dramatisk udtryk med mere volumen.

Lancôme Hypnôse Volume A Porter Mascara giver et vandfast resultat, der hverken klumper, klistrer eller drysser.  

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Sort Waterproof

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Sort Waterproof

Den fantastiske Helena Rubinstein Lash Queen Feline Sort Waterproof mascara giver ekstremt lange og fyldige vipper og skaber et udfordrende og dragende blik.

Mascaraen er beriget med sheasmør, der nærer og plejer vipperne og sikrer en vandfast og klumpfri applikation, der holder hele dagen.

Børstehovedet er lavet med nylonhår i 2 forskellige længder. Dette gør at børsten separerer vipperne, så de ikke klumper sammen. Desuden fordeler den, den helt perfekte mængde mascara på vipperne så du får det fineste resultat.

Anbefalet Til Dig