Allergivenlig Mascara Test 2023 – Her er de bedste allergivenlige mascaraer

Mascara er et populært kosmetisk produkt, der formentligt er at finde i det fleste kvinders makeuppung.

Der findes enormt mange forskellige slags mascara på markedet, men udvalget af allergivenlige mascaraer er slet ikke nær så stort. Det kan dog stadigvæk være svært at gennemskue, hvilke allergivenlige mascaraer der er de bedste.  

For at få smukke vipper er det alfa omega at du finder en god mascara. Den skal både kunne give lange, fyldige vipper og må hverken drysse eller klumpe.

Vi har undersøgt markedet grundigt og fundet de 5 bedste allergivenlige mascaraer. Du kan finde dem herunder samt læse lidt om hvert produkt.

Gosh Catchy Eyes Drama Mascara #001

Gosh Catchy Eyes Drama Mascara #001 er udviklet med en banebrydende formel, der skaber smukke, definerede vipper.

Den har en helt fantastisk holdbarhed som både kan klare lidt regn og tårer, og som også holder fint under en træning. Mascaraen smitter ikke af under øjet og takket være den innovative termofølsomme teknologi er den let af fjerne igen.

Den tynde buede børste har en side med korte børster og en side med lidt længere børster. Den sørger for at ligge et tyndt, fint lag mascara på vipperne, som kan opbygges alt efter hvor tykt et lag mascara man ønsker.

Som en ekstra fordel er indpakningen af mascaraen lavet af Ocean Waste Plastic. Den er allergitestede og både vegansk og uden parfume.

SANDSTONE Mascara Grand Danois

SANDSTONE Mascara Grand Danois giver dine vipper maksimum volumen og længde.

Den er beriget med flere gode ingredienser, som alle styrker og plejer dine vipper, og fremmer vippernes hårvækst. Den indeholder blandt andet castor olie og vitamin A, C og E.

Den lækre, voluminøse gummibørste er nem at påføre med. Den sørger for at ramme hvert et lille vippehår og fordeler mascaraen perfekt. Mascaraen klumper og drysser ikke.

Mascaraen er allergicertificeret og både vegansk og parfumefri.

Nilens Jord Jumbo Volume #783

Med Nilens Jord Jumbo Volume #783 får du flotte, lange vipper med maksimal volumen. Den fremhæver dine øjne på en fantastisk måde og er perfekt til dig, der ønsker et falsk-vippe look.

Mascaraen indeholder flere plejende ingredienser, som blandt andet E-vitamin og D-Panthenol, der reparerer og beskytter dine vipper, så de kan holde sig smukke i længere tid.

Det tykke børstehovede er specieldesignet til at opbygge vipperne, så du får et smukt og forførende resultat hver gang. Mascaraen kan sagtens opbygges, alt efter hvor intenst et look du ønsker.

Denne fantastiske mascara er allergicertificeret og fri for parfume, æteriske olier og parabener.

Clinique High Impact Mascara

Med Clinique High Impact Zero Gravity Mascara får du lange og smukt buede vipper uden brug af en øjenvippebukker.

Mascaraen tværer ikke ud, drysser ikke og kan holde i helt op til 24 timer. Den kan fjernes nemt blot ved brug af varmt vand. Den buede, tætte børste løfter hvert et lille vippehår og giver dine vipper et buet og uimodståeligt look.

Den er testet af øjenlæger og er allergicertificeret. Desuden er den 100% parfumefri og velegnet til sarte øjne, samt kontaktlinsebrugere.

Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara

Den prisvindende Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara giver smukke, buede og voluminøse vipper.

Den er beriget med blandt andet arganolie og E-vitamin, der har en plejende og styrkende effekt på dine vipper. Desuden indeholder den Biotinoylkompleks, som er et serum der hjælper vipperne med bliv længere og mere fyldige.

Den buede silikonebørste fanger og løfter hvert et lille vippehår, så du med et enkelt strøg opnår smukke, naturlige vipper. Ønsker du et mere dramatisk og intenst look, kan mascaraen opbygges ved at tilføre flere lag.  

Macaraen er allergicertificeret og uden parfume, paraffin og parabener.

Anbefalet Til Dig