Mascara Test 2023 – Her er de bedste mascaraer

Mascara er et populært kosmetisk produkt, der formentligt er at finde i det flestes makeuppung. For at få smukke vipper er det alfa-omega, at finde en god mascara.

Der findes et utal af mascaraer på markedet, man kan vælge imellem. Nogle giver volumen, nogle virker forlængende og adskiller vipperne, andre er vandfaste, og nogle indeholder endda plejende ingredienser – Med andre ord findes der en mascara for enhver smag.

Vi har undersøgt grundigt hvilke mascaraer, der klarer sig bedst i test og lavet en liste med de 9 bedste mascaraer på markedet lige nu.

Læs mere om de forskellige mascaraer herunder, så du kan blive klogere på, hvilken mascara der passer til dig og dine behov.

Clinique High Impact Mascara

Vi lægger ud med Clinique High Impact Mascara, som er en fantastisk god mascara, der giver smukke og intense vipper.

Denne mascara har et kraftigt og tæt børstehoved, som kan ramme selv de inderste og mindste vippehår, så du får tilføjet ekstra længde og fylde, samtidig med at den sørger for at adskille dine vipper, så de efterlades uden klumper.

Den dybe og intense farve forstærker resultatet, og giver et forførende look, mens en effektive formel sikrer at mascaraen ikke tværer ud, men bliver, hvor den skal hele dagen.

Clinique High Impact Mascara er perfekt til sarte og sensitive øjne, eller til dig, der bruger kontaktlinser. Den er nemlig både allergivenlig, testet af øjenlæger og fri for olie og parfume.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara er en super god mascara, som virkelig lever op til sit navn – Den giver nemlig skyhøje vipper og tilføjer samtidig en masse volumen.

Det lange og fleksible børstehoved er nemt at arbejde med, og sørger for at give smidighed og længde til hvert enkelt vippestrå, fra rod til spids.

Mascara er fremstillet med en unik formel, der er beriget med bambusekstrakt og fibre, som giver lange og fyldige vipper, der føles lette.

Lash Sensational Sky High er velegnet til sarte og følsomme øjne fordi den er allergitestet og nem at fjerne uden at irritere øjnene unødigt.

L’Oréal Paris False Lash Telescopic

Drømmer du om synligt lange og mere definerede vipper? Så skal du helt sikkert prøve L’Oréal Paris False Lash Telescopic, hvor du får en klassisk længdemascara, der definerer vipperne og forlænger dem med op til 60%

Denne mascara har en fleksibel og ultratynd gummibørste med små børstehår, som er god til at nå de helt små øjenvipper, så du opnår et superflot og klumpfrit resultat, der holder hele dagen.

Udover at L’Oréal Paris False Lash Telescopic giver en masse længde til vipperne er det også muligt at opbygge noget volumen ved at påføre flere lag.

Lavinde Ultimate Length Mascara

Lavinde Ultimate Length Mascara er en helt unik og fantastisk mascara til dig, der både ønsker lange, smukke vipper samtidig med, at de får den rette pleje og næring.

Formlen er baseret på flere nærende ingredienser, såsom argan olie og E-vitamin, og er desuden beriget med et biotinoyl-kompleks, som er et serum, der får dine vipper til at gro over længere tid.

Mascaraens applikator er en smal og rund gummibørste med korte strå, der fanger selv de mindste vippehår, når du påfører den lette og bløde formel. Alt efter hvilket resultat du går efter, kan du påføre flere lag for mere volumen og et mere dramatisk look.

Denne mascara fra Lavinde er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og kan anvendes af gravide og ammende. Den er desuden helt uden parabener, paraffin og parfume.

Sanzi Beauty Volume & Curl Mascara

Med Sanzi Beauty Volume & Curl Mascara får du en virkelig lækker mascara, der bygger på nærende ingredienser og efterlader dine vipper med fylde og volumen.

Mascaraen har en kurveformet gummibørste, som sørger for at give dine vipper et flot buk, så de syner længere. Den er meget fleksibel og separerer vipperne, så de får en unik og smuk vifteform.

Formlen er beriget med blandt andet castorolie, agurke-ekstrakt og vitamin-E, som er en kraftig antioxidant med antiinflammatorisk effekt. Desuden indeholder den Myristoyl Pentapeptide-17, som styrker og fremmer væksten af vippehår.

Sanzi Beauty Volume & Curl Mascara er en 100% vegansk mascara helt uden parfume og parabener.

Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara

Den unikke og prisbelønnede Lavinde Beyond Volume & Curl Mascara giver både flotte, buede og voluminøse vipper. Desuden indeholder den vippeserum, der nærer, styrker og får dine vipper til at blive længere.

Formlen er beriget med blandt andet Arganolie, E-vitamin og Biotinol, som er det, der får dine vipper til at gro sig længere og stærkere over tid.

Den buede vippebørste giver dine øjenvipper et let buk, så de får en flot vifteform. Du kan opbygge intensiteten således, at du enten kan skabe et naturligt eller mere dramatisk look.

Lavinde Beyond Volume & Curl Mascara er perfekt til sarte og sensitive øjne – Den er nemlig anbefalet af Asthma Allergy Nordic og helt uden parfume, parabener og paraffin.

ILIA Limitless Lash Mascara

Vi hopper videre til ILIA Limitless Lash Mascara, der både løfter, bukker, forlænger og tilføjer den helt rigtige mængde volumen for fyldige og forførende vipper.

Formlen er baseret på 99% naturlige ingredienser og indeholder bl.a. økologisk bivoks, canaubavoks, økologisk sheasmør og keratin, der har en styrkende og nærende effekt på dine vipper.

Mascaraen har et dobbeltsidet børstehoved med korte børstehår på den ene side, som giver dig mulighed for at opbygge en fantastisk volumen, og med længere børstehår på den anden, som løfter, forlænger og separerer dine vipper til perfektion.

ILIA Limitless Lash Mascara er velegnet til sensitive øjne og kontaktlinsebrugere, og kan nemt fjernes med varmt vand uden at irritere øjnene unødigt. Den er testet af øjenlæger, indeholder kun naturlig farve og er helt uden parabener.

Lancôme Lash Idôle Mascara

Lancôme Lash Idôle Mascara er en ny revolutionerende klumpfri mascara, der både løfter, giver volumen og fanger hver eneste vippehår.

Mascaraen har et helt unikt, gamechanger-børstehoved med hele 360 mikrobørstehår, der sikrer at dine vipper separeres, løftes og får en masse længde og volumen.

Desuden har Lancôme Lash Idôle Mascara en banebrydende ny gel-konsistens, der føles let og vægtløs på vipperne, og efterlader dem uden klumper i op til 24 timer.

Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara

Vi slutter af med den fantastiske Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara, der er særligt udviklet til at være let håndterbar og give smukke, intense, lange vipper.

Det lange, tynde børstehoved giver hvert eneste vippehår ekstra længde, fylde og farve. Mascaraen kan opbygges ved blot at tilføje et ekstra lag, hvis du ønsker et mere intenst og dramatisk udtryk.

Den har en holdbarhed på op til 15 timer og kan modstå fugt, sved og tårer uden at drysse eller smøre i løbet af dagen.

Selvom mascaraen er ekstremt holdbar, så er den utrolig nem at fjerne, og kan fjernes blot med varmt vand. Den er velegnet til kontaktlinsebrugere og er oftalmologisk testet, og helt uden parfume.

Anbefalet Til Dig