Mascara Test 2022 – Her er de bedste mascaraer

Mascara er et populært kosmetisk produkt, der formentligt er at finde i det fleste kvinders makeuppung.

Der findes enormt mange forskellige slags mascaraer på markedet og det kan være svært at gennemskue, hvilken mascara der er den bedste og giver netop det look du går efter.

For at få smukke vipper er det alfa omega at du finder en god mascara. Den skal både kunne give lange, fyldige vipper og må hverken drysse eller klumpe.

Vi har undersøgt markedet lidt nærmere og fundet de 5 bedste mascaraer. Du kan finde dem herunder og læse lidt nærmere om hvert produkt, så du kan finde den der matcher dig og dine behov.

Clinique High Impact Mascara

Den fantastiske High Impact Mascara fra Clinique giver flotte, dramatiske og intense vipper.

Med sit kraftige og tætte børstehovede kan du nå helt ned og ramme selv de mindste vippehår, så du får tilføjet ekstra længde og fylde. Børsten sørger derudover for at adskille dine vipper, så du får et smukt resultat.

Denne mascara er helt perfekt til dig med sarte og sensitive øjne eller til dig, der bruger kontaktlinser. Clinique High Impact Mascara er nemlig allergivenlig og fri for olie og parfume. Desuden er mascaraen testet af øjenlæger.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Den populære Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara giver skyhøje vipper og tilføjer samtidig en masse volumen.

Det lange og fleksible børstehovede er nemt at arbejde med og sørger for at give smidighed og længde til hvert enkelt vippestrå, fra rod til spids.  

Formlen er beriget med bambusekstrakt og fibre, som giver lange og fyldige vipper. Mascaraen føles super let på vipperne og er nem at fjerne.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara er allergitestet og derfor velegnet til sarte og følsomme øjne.

Sanzi Beauty Volume & Curl Mascara

152 DKK

Sanzi Beauty Volume & Curl Mascara er en virkelig lækker mascara, der bygger på nærende ingredienser og efterlader dine vipper med både fylde og volumen.

Mascaraen har en kurveformet gummibørste, som sørger for at give dine vipper et flot buk, så de syner længere. Den er meget fleksibel og separerer vipperne, så de får en smuk vifteform.

Formlen er beriget med blandt andet casteroil, agurke-ekstrakt og vitamin-E, som er en kraftig antioxidant med antiinflammatorisk effekt. Desuden indeholder den Myristoyl Pentapeptide-17, som styrker og fremmer væksten af vippehår.

Denne mascara er vegansk og fri for både parabener og parfume.

Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara

Den unikke og prisbelønnede Lavinde Beyond Volume & Curl Mascara giver både flotte, buede og voluminøse vipper. Desuden indeholder den vippeserum, der nærer, styrker og får dine vipper til at blive længere.

Formlen er beriget med blandt andet Arganolie, Vitamin-E og Biotinoyl, som er det, der får dine vipper til at gro sig længere og stærkere.  

Den buede børste giver dine vipper et let buk, så de får en flot vifteform. Du kan opbygge intensiteten, således at du enten kan skabe et naturligt eller mere dramatisk look.

Mascaraen er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og kan sagtens bruges på sarte og sensitive øjne. Den er desuden uden parfume, parabener og paraffin.

Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara

204 DKK

Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara er særligt udviklet til at være let håndterbar og give smukke, intense, lange vipper.

Den lange tynde børste giver hvert eneste vippehår ekstra længde, fylde og farve. Mascaraen kan opbygges ved blot at tilføje et ekstra lag, hvis du ønsker et mere intenst og dramatisk udtryk.

Den holder i helt op til 15 timer og kan både modstå fugt, sved og tårer uden hverken at drysse eller tvære ud i løbet af dagen.

Formlen er oftalmologisk testet og indeholder ingen parfume.

Andre Synes Godt Om Disse