Vakuumpakker Test 2023 – Her er de bedste vakuumpakkere

En vakuumpakker er helt perfekt til dig som elsker og går op i madlavning. Den har mange forskellige fordele og er et produkt som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Med en vakuumpakker får du blandt andet mulighed for at spare penge på din madlavning, bevare kvaliteten af dine råvarer, skabe mere plads i din fryser, forlænge holdbarheden på dine råvarer samt at undgå frostrim i posen. Som et ekstra plus kan den også bruges til at tilberede sous vide, hvis man har lyst til at prøve kræfter med det.

Vi har undersøgt udvalget af vakuumpakkere og fundet dem der klarer sig aller bedst i test. De 5 bedste vakuumpakkere finder du herunder, hvor du kan læse mere om hvert enkelt produkt, så du hurtig og nemt kan klikke dén vakuumpakker hjem, som passer bedst til dig og dine behov.

CASO VC 10

Med CASO VC 10 får du en brugervenlig og forholdsvis stærk vakuumpakker til en overkommelig pris. Vakuumpakkeren kan bruges til både kød, fisk, frugt, grønsager osv. Til opbevaring i enten køleskab eller fryser.

Apparatet kan levere op til 9 liter pr. minut. Ved maksimalt vakuum på -0,8 bar. Den har en kapacitet på 110 watt og kontrolleres via 3 knapper. Det er muligt at standse vakuumeringsprocessen manuelt undervejs.

Rengøringen af vakuumpakkeren klares nemt ved blot at tørre den over med en fugtig klud. Det er dog vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen anvendes og at maskinen altid efterlades åben.

Til maskinen medfølger der en startpakke med 10 vakuumposer (20x30cm) Den integrerede svejsetråd gør at maskinen kan svejse poser med en bredde på op til 30 cm uanset længden.

OBH Nordica Supreme 7949

OBH Nordica Supreme 7949 er en effektiv og kraftfuld vakuumpakker, der kommer i et stilrent design. Den er super brugervenlig og nem at anvende.

Maskinen yder op til 12L/min. Med et vakuum på -0,8 bar. Den har en effekt på 130W og betjenes via knapperne på toppen af maskinen. Den har bl.a. automatisk marineringsfunktion og automatisk ”anti crush” funktion.  

Supreme 7949 er praktisk og nem at rengøre. Den tørres blot over med en fugtig klud og den overskydende saft opsamles i saftrillen, som nemt kan tømmes og derefter rengøres.

Den medfølgende startpakke indeholder 1 rulle poser på 3mx22cm og 1 rulle poser på 3mx28cm. Poserne tåler både mikrobølgeovn og kogende vand.

CASO VC 300 Pro

Den praktiske og stærke CASO VC 300 Pro er super effektiv til at vakuumpakke både kød, fisk, frugt og grønt.

Vakuumpakkeren har en hastighed på 12L/min. Med et vakuum på -0,8 bar. Den har en effekt på 120W og et betjeningspanel med hele 5 funktioner.

Maskinen rengøres let med en fugtig klud. Det er vigtigt at begge pakninger er tørre inden maskinen anvendes og at maskinen altid efterlades åben.

Der medfølger 1 vakuumslange til eksterne vakuumbeholdere, 2 folieruller samt en folieboks til opbevaring af folierulle. Vakuumpakkerens integrerede svejsetråd kan svejse poser og ruller med en bredde op til 30 cm. Uanset længden.

FoodSaver V2860

FoodSaver V2860 er en robust og solid vakuumpakker, der har et utal af praktiske og smarte funktioner, som gør den ekstremt brugervenlig og nem at anvende.

Maskinen har et vakuum på -0,8 bar og en effekt på 105W. Den har 3 forskellige hastighedsindstillinger, 2 forseglingsniveauer samt en pulse-funktion.

Ved blot ét tryk begynder den automatiske forsegling og luftsugning. På forløbsindikatoren kan du se og følge med i, hvor langt maskinen er.

Det solide design med fliplåg er fremstillet i rustfrit stål, der er nemt at rengøre og vedligeholde. Den tørres blot af med en fugtig klud efter brug.

Vakuumpakkeren leveres med en integreret plastfolieholder og en smart skæreanordning. Der medfølger 1 plastfolierulle, 2 forskellige varmeposer, 1 tilbehørsslange og 1 beholder.

Anbefalet Til Dig