Termokrus Test 2023 – Her er de bedste termokrus

Er du på udkig efter et termokrus, der kan holde kaffen eller teen varm på farten? Så kig med her.

Med et termokrus kan du nemt medbringe din varme drik på vej til arbejde eller skole. På den måde er du altid sikret en god drik og desuden er det langt billigere selv at medbringe den hjemmefra.

Det kan dog være noget af en opgave at få overblik over alle de forskellige termokrus på markedet. Derfor har vi undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 4 bedste termokrus som du kan læse mere om herunder.

Eva Solo Urban To Go

Det første og billigste termokrus vi har udvalgt, er det stilfulde Urban To Go fra Eva Solo. Kruset er designet med en dobbeltvæg, som skaber en vakuumeffekt, der sørger for at holde temperaturen i kruset konstant – Uanset om det er en iskold eller varm drik.

Det fine krus er perfekt at medbringe på farten. Det har en smart klikfunktion i låget, som kan betjenes med én hånd og som sørger for at lukke helt tæt, så du ikke spilder, hvis kruset skulle vælte.

Urban To Go er nemt at rengøre og kan gå i opvaskemaskinen. Det har en kapacitet på 35 cl. Og fås i mange forskellige farvevarianter.

Stelton To Go Click

Det efterfølgende kræs er Stelton To Go Click, som blev hædret med den anerkendte Design Plus Award i 2015. Koppen har et simpelt, men æstetisk design, der kan bevare temperaturen i op til 2 timer for varme drikke og op til 4 timer for kolde drikke.

Kruset har et smart 360-graders click-låg, der gør det muligt at drikke hele vejen rundt langs kanten. Låget er let at åbne og lukke med kun én hånd, hvilket gør det perfekt at have med på farten, hvor man ikke altid har begge hænder fri.

Det fine To Go Click-krus rengøres let i hånden eller i opvaskemaskinen. Det rummer 20 cl. Og kommer i et væld af farver.

Bodum Vacuum Rejsekrus

Det unikke og tidsløse Bodum Vacuum Rejsekrus er et termokrus af gode materialer i høj kvalitet. Kruset er velegnet til både kolde og varme drikke, da det isolerer rigtig godt overfor udefrakommende temperaturer, så du kan nyde din drik i længere tid ad gangen.

Kruset er designet i primært rustfrit stål med et silikonebånd rundt om, som sikrer at du får et rigtig godt fast greb om kruset og samtidig gør det behageligt at holde på, hvis du har en meget varm drik i kruset. Låget er lavet med en praktisk prop til åbning, så du kan være sikker på, at det altid holder helt tæt, når du har det med på farten.

Bodum Vacuum Rejsekrus fås i rigtigt mange forskellige farver, så du får mulighed for at vælge lige netop den farve du allerbedst kan lide.

Termokruset har en kapacitet på 35cl. Og kan sagtens gå i opvaskemaskinen for en nem og hurtig rengøring.

Eva Solo Nordic Kitchen Thermo Rejsekrus

Eva Solo Nordic Kitchen Thermo Rejsekrus kommer i et yderst elegant og tidsløst design. Et must-have til alle te-elskere, da kruset har indbygget tefilter i låget, så du kan brygge din te direkte i kruset.

Det er fremstillet med en dobbeltvæg, der sørger for at holde din te varm i flere timer og er 100% tæt, så du undgår at spilde, hvis kruset skulle vælte. Den praktiske klikfunktion i låget gør det let at drikke fra kruset og betjene det med kun én hånd.

Nordic Kitchen Thermo Rejsekrus tåler opvaskemaskine, så du hurtigt kan få overstået rengøringsdelen. Det har en kapacitet på 35 cl. Og fås i mange forskellige farver.

Anbefalet Til Dig