Køkkenvægt Test 2023 – Her er de bedste køkkenvægte

En god køkkenvægt er et must-have, når du skal bage eller lave mad.

På markedet findes der et bredt udvalg af køkkenvægte – både digitale og analoge/mekaniske. De digitale køkkenvægte er i øjeblikket de mest eftertragtede. De sikrer en mere nøjagtig måling og er tit mere kompakte. Vi har foretaget en undersøgelse og identificeret de køkkenvægte, som præsterer bedst i tests.

Herunder kan du se de 5 bedste køkkenvægte i forskellige prisklasser. Derudover kan du under hvert produkt finde direkte links til de hjemmesider der forhandler produktet billigst.

Soehnle Attraction

Med denne Soehnle køkkenvægt får du en fremragende vægt til en meget overkommelig pris.

Vægten er udstyret med Sensor Touch-teknologi, der gør at den reagerer på de mindste berøringer og giver meget præcise målinger. Den er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet, der gør den holdbar og nem at rengøre. Derudover er den udstyret med en letlæselig LED-skærm og en energibesparende auto-off-funktion. Vægten har en bærekapacitet på op til 5 kilo.

Denne vægt er til dig, der søger en billig køkkenvægt, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Beurer KS 51

Denne digitale køkkenvægt fra det tyske mærke Beurer, er yderst brugervenlig, nøjagtig og kompakt.

Vægten er multifunktionel og kan bruges til at veje både faste og flydende ingredienser. Den kan nemlig indstilles til både at veje i gram, ounce eller milliliter. Du kan nulstille mellem hver vejning, så du kan veje og dosere flere ingredienser i samme skål. Kapaciteten er på 5 kilo, med en nøjagtighed på 1 gram. Vægten har en smudsafvisende overflade i børstet stål, der gør den nem at rengøre.

Alt i alt en rigtig god køkkenvægt til en fornuftig pris.

TriStar KW-2436

Enkel og brugervenlig køkkenvægt fra Tristar.

Denne smarte køkkenvægt kan ikke alene veje dine ingredienser nøjagtigt, men har også indbygget timer og kan måle stuetemperaturen. Både vægten og den tilhørende blandeskål er lavet i rustfrit stål, der ikke kun gør den flot men også praktisk. Skålen har en kapacitet på 2,5 liter og kan tåle opvaskemaskine. Vægten er udstyret med en overbelastningsadvarsel og har en maksimal kapacitet på 5 kg.

Dette er en rigtig god og praktisk køkkenvægt til en god pris.

Soehnle Page Profi 200

Vægten Soehnle Page Profi 200 er en lille og praktisk digital enhed.

Køkkenvægten har en kapacitet på helt op til 15 kg med 1 grams interval, hvilket gør at den måler meget præcist. Den er udstyret med et letlæseligt display med tarafunktion, som gør at du kan nulstille vægten undervejs. Derudover har den en automatisk sluk-funktion og kan bruges som ur, da den viser klokkeslæt, når den ikke er i brug. Vægten er lavet i et tyndt og kompakt design med en stor overflade i rustfrit stål.

Denne vægt er til dig, der ønsker en køkkenvægt med stor kapacitet til en fornuftig pris.

Brugervenlig køkkenvægt fra Beurer.

Denne køkkenvægt er, modsat de fleste andre på markedet, til vægophæng. Den er derfor i et neutralt design så den passer ind i de fleste hjem. Vægten kan klappes sammen når den ikke er i brug så den næsten ingenting fylder. Beurer KS052 har en kapacitet på 5 kg med et interval på 1 gram. Den har et ekstra stort display, hvor den viser dato og klokkeslæt når den ikke er i brug. Tilmed har den indbygget minutur og auto-sluk.

Beurer KS052 er en køkkenvægt i rigtig god kvalitet og til dig der elsker at bruge tid i køkkenet og tit får brug for en køkkenvægt.

Anbefalet Til Dig