Vaffeljern Test 2023 – Her er de bedste vaffeljern

Friskbagte vafler er noget af det lækreste som en hyggelig dessert når hele familien er samlet. Det er nemt og hurtigt at lave, men kræver at man har et vaffeljern.

Der findes mange forskellige typer af vaffeljern på det danske marked. Der er de klassiske modeller, som enten kan lave store belgiske vafler eller små fem -eller sekskantede hjertevafler.

Der findes også mere avancerede modeller med justerbar varmeindstilling og flere forskellige smarte funktioner.

Vi har kigget lidt nærmere på de forskellige modeller og fundet de 5 bedste vaffeljern. Du kan finde dem herunder og læse mere om dem og deres funktioner.

TriStar WF-2195

Budget-venlig

Med TriStar WF-2195 kan du lave 2 store belgiske vafler ad gangen.

Dette vaffeljern har en effekt på 1000W og når derved hurtigt den ønskede temperatur. Den indbyggede indikatorlampe viser så snart vaffeljernet er varmt og klar til brug. Du kan selv justere på termostaten så du kan tilberede dine vafler præcis, som du ønsker dem.

Vaffeljernet er beklædt med en non-stick belægning, så du let kan fjerne rester og rengøre det efter brug. Det har desuden skridsikre fødder og du har mulighed for at opbevare vaffeljernet både lodret eller vandret. Det er udstyret med et låg i rustfri stål, som er meget holdbart og nemt at tørre over.

Dette prisvenlige vaffeljern er både funktionelt og økonomisk. Det leveres i en fremragende kvalitet, der hurtigt kan lave sprøde vafler til hele familien.

Wilfa WAS-623 Bell

Den testvindende Wilfa WAS-623 Bell sørger for ekstra store og sprøde vaffelhjerter.

Med en effekt på hele 1400W og en dobbelt non-stick belægning er du altid sikret et godt resultat med dette vaffeljern. Pladerne har et ekstra tykt støbejern med en højdeforskel på 1 cm, hvilket giver en mere jævn stegning.

Du har mulighed for selv at justere på termostaten så du kan få din vaffel præcis som du ønsker den. Det indbyggede signallys og lyd fortæller dig når vaflen er færdig, så du ikke behøver holde øje med vaffeljernet mens du steger. Inkluderet i pakken får du en øse, der sikrer at du altid får den perfekte mængde dej, der passer til vaffeljernet.

Dette vaffeljern er effektivt og nemt at opbevare i køkkenskabet da det kan stilles oprejst og har et kabellager, der holder samling på ledningen. Den dobbelte non-stick belægning sørger både for fine og store vaffelhjerter og en længere levetid.

Cloer 1445

Cloer 1445 er nem at betjene og har plads til to store belgiske vafler.

Dette vaffeljern fra Cloer har en effekt på 930W. Det har en stor bageplade til to vafler på 16,5 cm med slip-let belægning, så du kan få en fedtfattig bagning.

Du kan selv justere imellem de forskellige stegningsniveauer, så du får dine vafler nøjagtig som du ønsker dem. En indikator viser når vaffeljernet er varmet op og når vaflerne er færdige.

Med dette vaffeljern kan du lave de lækreste sprøde belgiske vafler næsten uden fedtstof. Jernet er meget brugervenligt og nemt at opbevare på grund af det pladsbesparende design.

Wilfa WAD-619

Med Wilfa WAD-619 kan du lave sprøde kvalitets vaffelhjerter til morgenmad og nyde en god start på dagen.

Dette vaffeljern har en effekt på hele 1700W og er hurtigt opvarmet og klar til brug. Det er lavet i et kompakt design med non-stick belægning så du nemt og ubesværet kan rengøre det. Det er udstyret med nogle smarte og unikke luftkanaler, der fjerner alle luftbobler og sikrer perfekte kvalitetsvafler.

Vaffeljernet har, ligesom de andre modeller, et indikatorlys, der viser dig, hvornår vaflerne er færdige. Der er justerbar temperatur så du selv kan skrue op og ned efter behov.  

Denne model har et ekstra smart design, der gør at du kan bage dine vafler til perfektion. Vaffeljernet kommer tilmed i en kompakt størrelse så det nemt kan opbevares i køkkenskabet.

Sage The Smart Waffle

Premium valg

Sage The Smart Waffle kan lave hele 4 forskellige vaffeltyper og har 12 forskellige indstillinger som du kan vælge imellem.

Med denne model kan du lave vafler til en hver smag. Du kan nemlig lave hele 4 forskellige vaffeltyper – Belgisk, klassisk, chokolade eller smørmælk. Du kan desuden selv bestemme om du ønsker vaflerne lyse eller mørke. På skærmen kan du se den beregnede tilberedningstid for dine valg.

Jernet har en førsteklasses PFOA-non-stick belægning på pladerne så dine vafler aldrig vil sidde fast i overfladen. De termisk fremstillede varmeelementer giver en jævn varmefordeling, så begge vafler kan tilberedes samtidig med samme perfekte resultat.

Vaffeljernet har en drypbakke, som opfanger dej, der flyder over så den tilmed er nem og hurtig at rengøre efter brug. Inkluderet i pakken får du en BPA-fri målekop.

Dette vaffeljern er klart mere avanceret end de andre modeller, men det giver dig også nogle flere muligheder og er helt klart testens premium valg. Det kommer i en fantastisk kvalitet, der vil kunne holde i mange år og er bestemt alle pengene værd.

Anbefalet Til Dig