Tørshampoo Test 2023 – Her er de bedste tørshampooer

Flere og flere har fået øjnene op for tørshampooens mange kvaliteter, og den er efterhånden blevet et must-have for mange.

Tørshampoo er i alt sin enkelthed et hårprodukt, som fjerner overskydende fedt fra hår og hovedbund, således at håret fremstår rent og nyvasket. Herudover indeholder flere tørshampooer også plejende ingredienser som f.eks. olier, der sikrer, at dit hår ser sundt og velplejet ud.

Ved at bruge tørshampoo kan du springe en hårvask over eller udskyde den, hvis du har travlt og ikke har tid til en hårvask og efterfølgende styling af håret.

Du behøver ikke nødvendigvis at bruge tørshampoo i hele håret, men kan sagtens nøjes med at bruge det enkelte steder, hvor håret har tildens til at fedte lidt ekstra.

Vi har undersøgt markedet og lavet en liste med overblik over de 6 bedste tørshampooer, som du finder herunder og kan bruge som inspiration.

Lad os starte listen af med det første produkt!

Batiste Original Dry Shampoo (200ml)

Batiste Original Dry Shampoo 200ml

Batiste Original Dry Shampoo er den første tørshampoo på listen og absolut også den mest budgetvenlige.

Ikke desto mindre kommer denne tørshampoo med en lækker, forfriskende duft og giver nyt liv til kedeligt og fedtet hår.

Tørshampooen kommer på flaske med en spray funktion, som gør den nem at anvende og have med på farten, hvis dit hår lige trænger til et touch up i løbet af dagen. Den efterlader straks dit hår med følelse af renhed og med en smule mere volumen.

Flasken rystes inden brug og sprøjtes i hårets rødder med en afstand på ca. 30 cm. Lad tørshampooen sidde i håret et øjeblik og massér herefter produktet ind i håret med fingerspidserne.

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo (300ml)

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo 300ml

Ønsker du et glamourøst look med en masse fylde og volumen? Så er Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo lige et produkt for dig.

Denne tørshampoo er en spray med en helt fin og let formular, der straks opfrisker dit hår og gør det mere voluminøst og lækkert. Den fjerner effektivt overskydende talg og uønsket lugt, så håret synes mere rent og får en frisk og frugtig duft.

Produktet er tilsat vegetarisk protein, som styrker og beskytter håret for på den måde at forebygge knækkede hårstrå. Derudover indeholder det også kollagen, som både fugter og blødgør hovedbund og hår.

Inden anvendelse skal sprayen rystes grundigt. Derefter sprøjtes den direkte på hårrødderne med en afstand på cirka 15 cm. Lad sprayen tørre i et øjeblik og massér derefter forsigtigt produktet ind i håret med fingerspidserne.

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo er Cruelty free og både fri for sulfater, silicone og parabener.

Maria Nila Cleansing Powder (120g)

Maria Nila Cleansing Powder 120g

Maria Nila Cleansing Powder skiller sig en smule ud fra de andre tørshampooer. Denne tørshampoo er nemlig i løs pudderform og ikke på spray som de andre.

Tørshampooen fungerer til gengæld på præcis samme måde. Den genopfrisker nemlig øjeblikkeligt dit hår, så du kan udskyde en hårvask en dag eller to. Produktet har derudover en fantastisk duft, som får håret til at virke nyvasket.

Den sebum-absorberende pulver drysses i hårets rødder og masseres derefter ud med fingerspidserne. Det er nemt at kontrollere mængden af produkt og den giver en mere nøjagtig påføring end ved spray. Desuden er den enormt drøj i brug og du får derfor en tørshampoo, som holder virkelig længe.

Maria Nila Cleansing Powder indeholder 100% veganske ingredienser og er både fri for parabener og sulfater. Som et ekstra plus er produktets emballage 100% CO2-kompenseret.

Maria Nila Invisidry Shampoo (250ml)

Maria Nila Invisidry Shampoo 250ml

Med Maria Nila Invisidry Shampoo får du en forfriskende og mild tørshampoo, der både absorberer overskydende olie, giver håret en smule fylde, et let hold og gør dine lokker nemmere at style.

Den sørger for at genopfriske dit hår og tilføjer en fantastisk duft, så du sagtens kan udskyde din hårvask en dag eller to.

Tørshampooen kommer på spray og er beriget med helt fine polymer, som gør den utrolig let at anvende. Den er unisex og kan bruges til alle hårtyper og farver. Den kan sågar bruges i nyvasket hår, da den tilføjer en behagelig tekstur til håret.

Sprayen rystes grundigt før brug og anvendes i tørt hår. Den sprayes direkte i hårets rødder med en afstand på ca. 20-30 cm og masseres derefter ind i håret med fingrene eller en hårbørste.

Denne lækre tørshampoo fra Maria Nila er vegansk og er ikke testet på dyr. Den indeholder desuden ingen parabener og sulfater.

Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo (233ml)

Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo 233ml

Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo er din hemmelighed til et opfrisket look med en fantastisk duft, som holder hele dagen.

Denne tørshampoo indeholder en masse lækre produkter såsom E-vitamin og risstivelse, som er med til øjeblikkeligt at absorbere overskydende olie fra hovedbunden. Desuden er den også beriget med noter af neroli, som giver håret en afhængighedsskabende og forfriskende duft, der varer i helt op til 24 timer.

Tørshampooen kommer på spray og fordeles nemt i håret. Den er velegnet til alle hårtyper og efterlader altid håret med en let og ren følelse.

Flasken rystes grundigt før brug og produktet sprayes jævnt i tørt hår med fokus på hårets rødder og hovedbunden med en afstand på ca. 15 cm. Håret reddes herefter forsigtigt igennem, så de overskydende produktrester fjernes.

Du kan med fordel anvende Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo inden du går i seng for at forhindre fedtet hår dagen efter.

Kevin Murphy Fresh Hair (250ml)

Kevin Murphy Fresh Hair 250ml

Den sjette og sidste tørshampoo på listen er Kevin Murphy Fresh Hair, som både er en tørshampoo og et stylingsprodukt i én. Den giver en masse volumen og fylde til håret og fjerner samtidig urenheder, uønsket lugt og olie fra håret.

Produktet indeholder både antioxidanter og vitaminer fra mandarin, der bidrager til at beskytte håret mod stressfaktorer og efterlader det med en dejlig duft.

Denne tørshampoo er på spray og er velegnet til fint hår, da den ikke har en tyngende effekt. Den indeholder en unik formel med aromaterapi og naturlige ekstrakter, der hjælper til at styrke håret og opfriske det.

Inden brug rystes flasken grundigt og produktet sprayes derefter i tørt hår mod hårets rødder og hovedbunden. For at fordele tørshampooen ordenligt børstes håret igennem til sidst.

Tørshampooen indeholder ingen parabener eller sulfater.

Anbefalet Til Dig