Toaster Test 2023 – Her er de bedste toastere

En god toaster er nærmest uundværlig i de fleste husholdninger. Den sørger for nemt og hurtigt, at riste brød eller boller, så du ikke behøver at skulle tænde for ovnen og vente på, at den bliver varm. Der findes mange forskellige brødristere og toastere på markedet, så det kan være noget af en udfordring at gennemskue, hvilke modeller der er gode.

Vi har undersøgt de forskellige toastere på det danske marked lidt nærmere og fundet de 5 bedste toastere. Du finder dem herunder samt lidt om hver deres egenskaber, så du kan vælge netop den, der passer bedst ind i din husholdning.

Bodum Bistro Toaster

Den elegante Bodum Bistro Toaster kommer i et lækkert design og passer til to skiver toast.

Bodums flotte og elegante design er lavet af plastik og metal med en ydre gummioverflade, der er let at tørre af og holder det køligt på ydersiden. Den har en 900W effekt og kan justeres mellem 5 forskellige ristningniveauer ved hjælp af en justeringsknap. Der er også en praktisk optøningsfunktion til at tø frossen brød og et stativ til opvarmning af boller eller croissanter. Derudover har den en ”stop”-knap og en aftagelig krummebakke, der gør den nem at rengøre.

Denne brødrister er ekstremt praktisk og effektiv. Den har et attraktivt udseende, tilbydes både i hvid og sort, så den passer perfekt ind i ethvert køkken.

Bosch TAT8613 er både brugervenlig, stilfuld og super praktisk.

Toasteren er lavet i stål med fine sorte sider, der giver den et flot look, som vil pynte i de fleste køkkener. Den har en kapacitet på op til to skiver brød og med hele 9 ristningsniveauer kan du tilberede dit brød på præcis den måde du vil.

Den er udstyret med smarte varmeelementer, som sikrer en ensartet ristning på begge sider og har andre praktiske funktioner såsom optøning, ”Stop”-knap og en varmerist til opvarmning af boller, croissanter eller andet. Den har en effekt på 860W og den indbyggede hukommelsesfunktion gør at toasteren husker dine seneste indstillinger så du ikke skal til at sætte dem op hver gang. Toasteren har varmeresistente sider så du ikke brænder dig og er nem at rengøre, da du blot kan tømme den aftagelige krummebakke.

Denne model har flere smarte funktioner og mange risteniveauer. Den vil med garanti altid leverer et godt resultat og sørge for, at du hurtig og nemt kan nyde din morgenmad.

Den populære Smeg TSF02 har en stor kapacitet og et unikt design.

Denne model fra Smeg fås i en masse forskellige farver og er lavet i rustfrit stål for at sikre en god hygiejne og lang holdbarhed. Den kommer i det fedeste retro-look som matcher de andre køkkenmaskiner fra Smeg og som passer ind i ethvert køkken. De ekstra brede fag gør det muligt at riste hele 4 tykke skiver brød ad gangen og har hele 6 ristningsniveauer som du selv kan justere imellem. Du kan derudover vælge imellem funktioner som genopvarmning, optøning eller bagelfunktion. Toasteren har en effekt på 1500W og kan på grund af den aftagelige krummebakke nemt rengøres.

Denne unikke toaster har en stor kapacitet og er derfor ideel til en større familie. Den kommer i det smukkeste design, som man sagtens kan tillade sig, at lade stå fremme på køkkenbordet.

Kitchenaid 5KMT221

Kitchenaid 5KMT221 har en ekstra stor rist til bagels og en praktisk ”Hold varm”-funktion.

Denne kompakte toaster er fremstillet i metal og rustfrit stål med sorte sider, der er nemme at tørre af. Med de 3 cm brede ristefag er der plads til tykke skiver brød eller halve boller. Den har 7 forskellige risteniveauer, så hele familien kan få deres ønsker opfyldt. Denne toaster har en smart ”Hold varm”-funktion, hvis du ikke er helt klar med brødet når toasteren er varm. Derudover har den funktioner som optøning og en stor rist til bagels, boller eller andet. Den har en effekt på 1100W. Når brødet er færdigristet giver toasteren et lydsignal om det så du ikke behøver at holde øje med den.

Denne model har den praktiske ”Hold-varm”-funktion som vi ikke ser hos de 4 andre modeller. Den kommer i et enkelt design og fås i flere forskellige farver så den kan passe perfekt ind i dit køkken.

KitchenAid Artisan 5KMT2204EOB

Premium valg

KitchenAid Artisan 5KMT2204EOB har plads til 2 skiver brød og kommer med en masse ekstra funktioner.

Denne toaster kommer i en formstøbt metalkonstruktion, der gør den ekstremt robust og holdbar. Den har en autocensor med varmeholdningsfunktion, der automatisk sænker brødet og løfter det op igen når det er færdigristet, samtidig med at den nænsomt holder det varmt. Den har 7 risteniveauer så du selv kan justere og vælge din fortrukne indstilling. På den smarte LED-nedtællingstimer, kan du holde øje med hvornår brødet er færdigt. Den har en effekt på 1250W, en optøningsfunktion og en rist til at riste boller eller andet. Den har derudover en sandwich-funktion så du kan tilberede din sandwich – Her medfølger en sandwichholder.

Denne eksklusive model er testens premium toaster. Den har flere praktiske funktioner som vi ikke ser hos de andre modeller. Det ekstremt robuste og stabile design gør at den har en lang levetid, og den fås i utallige forskellige farver så du kan vælge den, der passer bedst ind i netop dit køkken.

Anbefalet Til Dig