Stegepande Test 2023 – Her er de bedste stegepander

Er du på udkig efter en ny stegepande, men har du svært ved at finde ud af, hvilken model du skal vælge?

Vi har undersøgt markedet lidt nærmere. Der findes utrolig mange stegepander, der til forveksling kan ligne hinanden. Der er dog stor forskel på kvalitet og egenskaber ved de forskellige modeller.

Stegepander i dårlig kvalitet vil brænde din mad på og kræver meget fedtstof for at stege din mad. Derfor kan det godt betale sig at investere i en stegepande i god kvalitet, der helt enkelt vil få din mad til at smage bedre og gøre det til en fornøjelse at lave mad.

Vi har fundet de 5 bedste stegepander som du finder herunder. Du kan desuden læse lidt om deres egenskaber og finde direkte links, så du nemt og hurtigt kan få klikket din nye stegepande hjem.

Eva Trio Stegepande (28 cm.)

Denne Eva Trio stegepande er lavet i højglanspoleret 18/10 rustfrit stål, som er et materiale af højeste kvalitet. Den er desuden modstandsdygtig over for rust og er meget slidstærk. Den er udstyret med en keramisk non-stick belægning, der sikrer at stegepanden kan tåle de helt høje temperaturer og at madrester ikke brænder fast. Stegepanden kan tilmed gå i ovnen uden problemer.

Denne stegepande virker på alle varmekilder, inklusiv induktion. Stegepanden tåler ikke opvaskemaskine, men på grund af den keramiske belægning er den ekstrem nem at rengøre. Panden er ideel til stegning af kød, da den altid vil sikrer en helt perfekt stegeskorpe. Eva Trio panden kommer i flere forskellige størrelser.

Greenpan Barcelona Stegepande (28 cm.)

Barcelona Stegepande fra Greenpan har en smedet tyk bund og et håndtag der er udført i rustfrit stål. Pandens bund er ikke helt flad, hvilket får fedtstoffet til at løbe ud i kanten og giver en mere fedtfattig stegning. Stegepanden har en jævn varmefordeling og er lavet med en non-stick belægning, der gør den nem at arbejde med og vedligeholde.  

Denne pande er kompatibel med enhver type varmekilde, herunder induktion. Den er fremstillet i en ekstremt høj kvalitet og er derfor meget holdbar. Panden er tilgængelig i forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dine specifikke behov.

Fiskars All Steel Stegepande (28 cm.)

Fiskars All Steel Stegepande er lavet i rustfrit stål, som er et meget holdbart og slidstærkt materiale. Den har en Ceratec° belægning, der sikrer en perfekt stegning og stegeskorpe, der smager bedre. Panden har en 3-lags bund, der sørger for en jævn varmefordeling. Panden kan komme i ovnen ved op til 240 grader.

Denne stegepande virker på alle varmekilder, inklusiv induktion. Den er nem at vedligeholde og rengøre og kan tilmed gå i opvaskemaskinen. Panden fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer til dine behov og præferencer.

Scanpan CTX Stegepande (28 cm.)

Scanpan CTX Stegepande kommer i en perfekt kombination af et flot design og meget kraftfulde materialer, der giver dig en stegepande, som kan holde i mange år. Den har en ekstra slidstærk non-stick belægning og 5 lag med hver deres funktion. F.eks. er kernen lavet af aluminium, som er en god varmeleder og -fordeler. Panden har buede sider, der gør det nemt at komme til med køkkenredskaber. Den er ovnfast op til 260 grader og er en letvægtspande, så den er nem at håndtere og arbejde med.

Denne letvægtspande virker på alle varmekilder, inklusiv induktion. Den er meget slidstærk og nem at rengøre. Den tåler desuden opvaskemaskine.

Fiskars Norden Stegepande (28 cm.)

Denne flotte og unikke Fiskars Norden Stegepande er fremstillet i Finland. Den er lavet i slidstærkt rustfrit stål og er udstyret med en Thermium™-mineralbehandling, der giver en naturlig non-stick egenskab selv ved høje temperaturer. Stegepandens bund har en 3-lagskonstruktion, som sikrer en jævn og hurtig varmefordeling. Panden er ovnfast op til 240 grader.

Denne fine stegepande fra Fiskars kan anvendes på alle varmekilder, herunder også induktion. Den tåler opvaskemaskine og fås i 3 forskellige størrelser.

Anbefalet Til Dig