Stavblender Test 2023 – Her er de bedste stavblendere

Har du behov for en ny blender til stave? Så er dette det rigtige sted for dig.

En stavblender er en enkelt, men god hjælp i køkkenet og kan bruges til utrolig mange forskellige ting. Den er god til alt lige fra mos og puré til guacamole eller hjemmelavet pesto. Har du ikke ikke allerede en stavblender, så vil du hurtigt finde ud af, at den er et godt og praktisk redskab at have og at den har utallige anvendelsesmuligheder.

Vi har undersøgt markedet og fundet de 5 bedste stavblender. Du finder dem herunder samt lidt om deres funktioner og direkte links så du hurtig og nemt finder dit nye køkkenredskab til den bedste pris.

Med Bosch MSM2650B tilberedes dine måltider nemt og hurtigt.

Stavblenderen fra Bosch drives af en motor med en effekt på 600W og har én hastighed. Den er lavet i et enkelt og sort design og er udformet ergonomisk, hvilket gør den meget behagelig at betjene. Dens lave vægt på under 1 kg er desuden et ekstra plus.  Inkluderet i pakken får du en minihakker, et piskeris samt et bæger med låg.

Denne stavblender er den mest budget-venlige af de 5 stavblendere vi har fundet. Den er meget brugervenlig og den lette vægt samt det ergonomiske design gør den behagelig at betjene.

Philips HR2653/90

Den super kraftfulde Philips HR2653/90 kombinerer et let og enkelt design med en høj ydelse.

Denne stavblender fra Philips har en kraftig motor på 800W, der kan klare opgaver lige fra at hakke grønsager til stuvning til at blende lækre kolde smoothies til at tage med på farten. Den er designet med en smart ProMix-teknologi, der altid sikrer optimalt flow og gode resultater.

Ved blot et tryk på udløserknappen kan du skifte imellem de forskellige tilbehør der er inkluderet i pakken. Pakken indeholder tilbehør som en blender, piskeris, hakker, spiral samt et bærbart bæger.

Med denne stavblender får du et kraftfuldt køkkenredskab, der giver en masse muligheder. Den stærke motor og de mange tilbehør gør, at den kan bruges til alle slags opgaver.

Kitchenaid 5KHB2571

Den pålidelige KitchenAid 5KHB2571 har imponerende features og tilbehør.

Motoren i denne stavblender er knap så kraftfuld som i de andre stavblendere. Den drives af en effekt på 180W og har hele 5 forskellige hastigheder som du kan justere imellem så den altid er tilpasset ingredienserne.

Stavblenderen kommer i et traditionelt og ikonisk KitchenAid-design. Den er lavet i et solidt design, der sikrer en lang levetid. Der medfølger 3 forskellige knivhoveder i rustfrit stål, som nemt skiftes efter behov. I pakken er der desuden inkluderet 2 blender arme på henholdsvis 20 og 30 cm, beskyttelsescover, 1000 ml kande, 600 ml hakker, piskeris.

Selvom denne stavblender har en lavere effekt end de andre stavblendere kan den stadig klare et væld af opgaver. Det brede udvalg af tilbehør og de mange hastighedsniveauer gør at du kan arbejde med alt lige fra supper og saucer til at lave mælkeskum til din kaffe.

Smeg Retro HBF02

Smeg Retro HBF02 er lavet i det smukkeste retro-design og har en motor med høj ydeevne.

Denne stavblender er en af de lidt dyrere på markedet, men ikke desto mindre så er den alle pengene værd. Den har en motor på 700W, der kan holde til de fleste ingredienser. Du har mulighed for at justere imellem 10 forskellige hastighedsfunktioner samt et ekstra boost med ”Turbo”-funktionen.

Takket været det ergonomiske og skridsikre håndtag er stavblenderen sikker og nem at anvende. Der medfølger et splintfrit bæger på 1,4 L, der tåler opvaskemaskine. Desuden er der en hakker, et piskeris og en kartoffelmoser inkluderet i pakken.

Denne stavblender drives ikke blot af en kraftfuld motor med mulighed for hastighedsindstillinger, men kommer også i et flot design, der passer ind i de fleste køkkener.

Bamix SwissLine M200

Højeffektiv og robust blender

Bamix SwissLine M200 og de mange smarte tilbehør gør at du kan arbejde med både hårde og bløde ingredienser.

Denne stavblender har en effekt på 200W. Den har 2 hastighedsniveauer samt en ”Turbo”-funktion. Den er lavet i et enkelt og kompakt design og vejer næsten ingen ting. Den fås i flere farver så du kan vælge den, der passer bedst ind i dit køkken.

Stavblenderen leveres med en stander med plads til processor samt tilbehør i bunden. I pakken medfølger desuden en kande på 1 L med låg, en skarp kniv, et multifunktionsblad, en piskeskive samt en piskeskive med huller.

Den lette vægt og det kompakte design gør denne stavblender nem at arbejde med. De forskellige tilbehør giver dig muligheden for både at knuse, piske, skumme og samle ingredienser.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad betyder en stavblenders effekt?

    Som udgangspunkt er en motors effekt – målt i watt – et udtryk for dens kraft. Dog kan man ikke sige, at jo flere watt en maskine har, desto mere kraftfuld er den. Her spiller flere faktorer ind. Dog kan man sige, at strømforbruget følger maskinens watt proportionelt.

  2. Hvordan vælger jeg den bedste stavblender til mit behov?

    Du skal vide, hvad du kommer til at bruge den til. Den billigste stavblender fra Bosch klarer de fleste opgaver i køkkenet, men ønsker du at kunne skumme mælk og knuse is med din stavblender, bør du vælge et af alternativerne.

  3. Tåler stavblenderne at gå i opvaskemaskinen?

    Selve motordelen, altså dér, hvor knapperne er placeret, tåler selvsagt ikke opvaskemaskine. Men de øvrige dele af plastik og metal kan sagtens rengøres i din opvaskemaskine. Som det gælder for andet køkkengrej, så forlænges levetiden ved at vaske delene op i hånden.

Anbefalet Til Dig