Bamix Stavblender Test 2023 – Her er de bedste Bamix stavblendere

Mangler du en håndmixer eller leder du efter en ny? Så hold øje her.

En stavblender er en fantastisk hjælp i køkkenet og kan anvendes til mange forskellige formål. Den er særlig velegnet til at lave mos, puréer, guacamole eller hjemmelavet pesto. Bamix er et af de mest berømte mærker inden for stavblendere. Med deres produkter kan du altid stole på at få fantastiske resultater, hver gang.

Vi har undersøgt markedet og fundet de 4 bedste Bamix stavblendere. Du kan finde dem herunder sammen med en lille tekst om hver deres funktioner. Du finder derudover også direkte links til hvert produkt så du hurtig og nemt kan klikke dit nye køkkenredskab hjem til den bedste pris.

Bamix Mono M140

Lille og effektiv stavblender

Bamix Mono M140 er en lille, men god stavblender, der kan udføre de fleste opgaver.

Dette er den mest budget-venlige stavblender af de fire vi har fundet. Den er udrustet med en energisparende motor på 140W og har 2 hastighedsindstillinger. Designet er enkelt og stavblenderen er vandtæt helt op til knapperne, hvilket gør den utrolig nem at rengøre.

Den fås i forskellige farver så du kan vælge den, der passer bedst ind i lige netop dit køkken. Det bløde og behagelige håndtag er designet så det passer til både højre -og venstrehåndede. Der medfølger et vægophæng, en multifunktionskniv, en blenderskive, en piskeskive og et 600 ml mixerbæger med låg.

Denne stavblender er den næstmindste model i hele Bamix serien, men til trods for dette klarer den sig super godt. Den er ideel til dig, der ønsker en lille og handy stavblender uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bamix SwissLine M200

Højeffektiv og robust blender

Med Bamix SwissLine M200 får du en brugervenlig stavblender, der både kan knuse, piske, skumme og samle ingredienser.

Denne stavblender drives af en motor med en effekt på 200W. Den har 2 hastighedsniveauer samt en ”Turbo”-funktion, som du kan justere imellem. Den er lavet i et enkelt design, der fås i flere forskellige farver.

Den vejer derudover næsten ingen ting, hvilket gør den behagelig og let at arbejde med. Denne stavblender leveres med en stander med plads til processoren og tilbehørene i bunden. I pakken medfølger der desuden en kande på 1 L med låg, en skarp kniv, et multifunktionsblad, en piskeskive samt en piskeskive med hul.

Det kompakte design og den lette vægt gør denne stavblender utrolig behagelig og nem at håndtere. De forskellige tilbehør, der medfølger, giver dig mulighed for bruge stavblenderen på rigtig mange måder.

Bamix Superbox XL

Høj kvalitet og støjsvag under brug

Med Bamix Superbox XL får du en stavblender med høj motoreffekt og en tilhørende stor udstyrspakke.

Denne model har en motorkraft på 200W. Den er udført i et enkelt, men elegant design og fås i forskellige farver så den passer ind i de fleste køkkener. Den er for nogen lidt tung at holde i længere tid, men kommer med et ergonomisk håndtag i skridsikkert gummi, hvilket sikrer at den ligger optimalt i hånden uden at glide rundt.

Selve knivene er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor de er meget holdbare og kan bruges til selv de mere krævende ingredienser. Pakken indeholder en 1 liters kande, to skåle, en stander, en universalkniv, en SliceSy blenderskål med 5 jern, en piskeskive, en blandeskive, en kødkniv samt en pulverdisc kværn.

Her får du ikke blot en stavblender, men et alsidigt køkkenredskab, der kan bruges til mange forskellige formål. Den ligger i den dyrere ende af prisskalaen, men du får virkelig også noget for pengene.

Bamix Gastro 350W

Ergonomisk og alsidig model

Bamix Gastro 350W fortrækkes af flere professionelle køkkenfolk og gør dit arbejde let og bekvemt.

Denne stavblender har en motorkraft på 350W og et lavt støjniveau. Den har 2 forskellige hastighedsindstillinger, så du nemt kan justere efter dine behov. Modellen kommer i et enkelt design med et ergonomisk gummihåndtag, der sikrer at den ligger godt i hånden og ikke glider. Det hvide/grå design gør at den passer ind i de fleste køkkener. I pakken medfølger der et vægophæng, en multikniv, piskeblade og hulplade.

Med denne kraftfulde og super gode stavblender er du altid sikret et godt resultat. Den er nem at anvende og behagelig at arbejde med, da den ligger godt i hånden og har et lavt støjniveau på trods af sine ekstremt mange omdrejninger i minuttet.

Anbefalet Til Dig