Sous Vide Test 2022 – Her er de bedste sous vide maskiner

Sous vide anvendes ofte i professionelle køkkener, men flere og flere er begyndt at anvende det i privaten. Med sous vide kan du tilberede din mad på en helt unik måde, der gør det muligt altid at opnå velsmagende resultater i køkkenet. En af de største fordele ved sous vide er at du kan styre alle processer i tilberedningen uden at skulle overvåge maden hele tiden.

Sous vide er fransk og betyder “Under vakuum”. Det er dog ikke kun vakuum, der er hemmeligheden bag de altid lækre og møre resultater. Det er nemlig mindst ligeså vigtigt, at den lave temperatur er konstant og at maden tilberedes langsomt. Nogle sous vide maskiner har display, WiFi eller apps så du kan følge med i tilberedningen via din telefon, mens andre blot har en simpel timer.

Vi har undersøgt markedet og fundet de 5 bedste sous vide maskiner. Du kan finde dem herunder og læse mere om hvert enkelt produkt.

Witt Easy Sous Vide

699 DKK

Denne Easy Sous Vide fra Witt har en temperaturstabilitet på +/- 1°C, og kan opvarme op til 25 liter vand til 40°C – 95°C. Den passer til alle slags gryder og skåle, og når den ønskede temperatur er valgt, sørger staven for at opvarme vandet og fastholde en konstant temperatur. Denne sous vide har et letlæseligt LCD-display og er let og brugervenlig at betjene. Den har en effekt på 1000W og en vægt på 1,5 kg. Derudover er den lavet i et enkelt og rengøringsvenligt design og findes i både sort og hvid.  

Steba SV 50

799 DKK
799 DKK

Steba SV 50 lader dig vælge imellem enhver temperatur på op til 90°C og har en præcis temperaturindstilling med max. 0,5 °C interval. Denne sous vide passer til alle gryder og skåle med en dybde på 15 cm eller mere. Vandcirkulationen varmer vandet jævnt op og enheden er udstyret med en LCD-skærm, hvor du kan indstille og tjekke temperatur samt madlavningstid. Den er IPX7-vandtæt og har en indbygget timer, så du kan ordne andre gøremål mens din mad bliver tilberedt. Denne sous vide kommer i et sort/stål design med en vægt på 1,2kg og en effekt er på 800W.

Anova Precision Cooker Nano

799 DKK

Anova Precision Cooker Nano kan opvarme op til 20 liter og har en temperaturnøjagtighed på +/- 0,1° C. Staven passer til alle slags gryder og skåle og så snart den ønskede temperatur er valgt, cirkuleres vandet for at opnå en konstant og optimal varmefordeling. Enheden kan forbindes til din Android eller iOS-enhed igennem Anova-appen og via Bluetooth kan du justere temperaturen om nødvendigt, følge madlavningsprocessen eller holde øje med hvornår din mad er færdig. Denne sous vide kommer i et sort, kompakt og brugervenligt design, der passer perfekt i køkkenskuffen. Den har en effekt på 750W og en vægt på kun 0,63 kg.

Anova Precision Cooker WIFI 2.0

1569 DKK

Anova Precision Cooker 4.0 Wifi kan opvarme op til 20 liter vand op og lader dig vælge imellem enhver temperatur op til 92°C. Den har en temperaturnøjagtighed på +/- 0,1° og er IPX7-vandtæt. Enheden kan via WiFi forbindes til Anova-appen til både Android og iOs, hvor du kan følge med i tilberedningsprocessen. Denne sous vide har et kompakt og flot design og er fremstillet i holdbart rustfrit stål og plastik. Dette sæt består af en Anova Precision Cooker 4.0 Wifi sous vide, en Anova vakuumpakker og 50 stk. Anova pre-cut vakuumposer. Den har en effekt på 1000W og vejer 0,9 kg.

SousVide Supreme WO11STEU-T

SousVide Supreme WO11STEU-T kan opvarme op til 11 liter vand og kan indstilles imellem 30°C til 99°C. Den har en temperaturnøjagtighed på max. +/- 0,5 °C og er fremstillet i et flot og slidstærkt design af rustfrit stål. Den har en stor touch-skærm, hvor du b.la. kan indstille starttidspunkt, temperatur og holde øje med tilberedningsprocessen. Den har dobbeltisoleret kabinet og et isoleret gennemsigtig låg, så du kan følge med i hvad der sker ned i maskinen. Samtidig forbliver maskinen altid kølig udvendig. Enheden har en effekt på 900W.

Andre Synes Godt Om Disse