Nespresso Maskine Test 2023 – Her er de bedste Nespresso maskiner

Du leder efter din næste Nespresso-maskine, og du har klikket helt rigtigt. Du finder nemlig de fem bedste Nespresso-kapselmaskiner.

Testen er ikke rangeret, så du får ikke meget ud af bare at vælge den øverste eller nederste. Du vil få større gavn af at læse de individuelle maskiners kvaliteter og vælge den, der passer til dig.

Skal du f.eks. have en mælkeskummer? Skal du kunne lave din specifikke kop kaffe hver eneste morgen? Skal den kunne rengøre sig selv?

Hvis du bare skal have en lækker kop kaffe, når du står op, uden mælk osv., behøver du ikke kigge for langt ned i testen.

En god kaffemaskine er ikke den, der kan mest, men den kan det, som du forlanger. Her er den første Nespresso maskine i listen:

Nespresso Essenza Mini C30

Det første produkt er Nespresso Essenza Mini C30. Den laver en god kop kaffe, men så kan den heller ikke meget mere end det.

Du får ikke så meget ekstra materiale eller smarte funktioner, men du får en lille Nespresso-maskine med 0,6 liter vandbeholder – uden mulighed for direkte vandtilførsel.

Nespresso Essenza Mini C30 giver dig to størrelsesmuligheder: espresso, 40 ml, og lungo, 110 ml. De er begge mulige via to knapper på maskinen, som kan tilpasses alt efter dine kaffevaner. 

Når du står op om morgenen, kan du se frem til en kop varm og lækker speciallavet kaffe på få sekunder takket være en højtrykspumpe, som er installeret i maskinen.

Det er sammen med et opvarmningssystem, som varmer vandet til den perfekte temperatur på sølle 30 sek.

Brugervenlighed

Køber du Nespresso Essenza Mini C30 frem for en anden Nespresso-maskine, kan du se frem til et velkomstsæt af forskellige kapsler, og du finder din yndlingskapsel.

Derudover får du en eco-tilstand, som bruger mindre strøm, og en Nespresso-maskine, der slukker selv efter ni minutters ineffektivitet.  

Udvalgte detaljer:

 • 0,6 liter vandbeholder
 • 2 kopstørrelser
 • Velkomstsæt
 • Slukker efter ni min

Nespresso Citiz EN 167

Videre til en større maskine og måske det mest ikoniske design fra Nespresso. Det er nemlig Nespresso Citiz EN 167.

Den har en vandbeholder på en liter, som kan tages ud og fyldes op. Den har eget rengøringsprogram, så du slipper for at rengøre den en gang om måneden.

Nespresso Citiz EN 167 har også en drypbakke, som kan justeres. Meget praktisk, når du er uopmærksom om morgenen.

Den rette temperatur på vandet når Nespresso Citiz EN 167 på ca. 25 sekunder, den har et tryk på 19 bar og to kopstørrelser.

Brugervenlighed

Du får mulighed for 16 kapsler, som spænder bredt. Du finder helt sikkert nogle, du kan lide bedre end andre, og derfor noget at gå ud fra, når du skal handle kapsler.

Nespresso Citiz EN 167 slukker efter 9 min, hvis den har stået uden at blive brugt.

Udvalgte detaljer:

 • En liter vandbeholder
 • To kopstørrelser
 • Rengøringsprogram
 • Slukker efter 9 min

Nespresso Lattissima One

En maskine til dig, der sætter pris på kaffe med mælk.

Nu kommer vi til et lidt nyere skud fra Nespressostammen. Denne gang med mulighed for at skumme mælk.

Nespresso Lattissima One giver dig nemlig mulighed for at skabe din helt egen og specifikke kop kapselkaffe. Den har en hukommelsesfunktion, så du kan få præcis samme kop hver dag. Muligt for flere forskellige indstillinger til en hel familie af kaffedrikkere.

Som den første her i testen har den mælkeskummer. Mælken skummes af frisk mælk, der hældes i en mælkebeholder på 0,12 liter. Vandbeholderen er på en liter.

Den har ikke et rengøringssystem, men en rengøringsindikator. Du skal selv svinge kluden.

Nespresso Lattissima One har to kopstørrelser og mulighed for mange forskellige drikke. Den arbejder med et tryk på 19 bar.

Brugervenlighed

Nespresso Lattissima One har en smart og brugervenlig one touch-funktion, hvorpå du kan indstille efter eget ønske.

Den slukker selvfølgelig også selv efter 9 min – hvis det er ønsket. Og så er der en standbyfunktion efter 30 min, som du også kan gøre brug af.

Udvalgte detaljer:

 • En liter vandbeholder, 0,12 liter mælkebeholder
 • One touch-funktion
 • Mælkeskummer
 • Hukommelsesfunktion

Nespresso Creatista Plus

Videre i testen finder vi Nespresso Creatista Plus. Den herlige maskine kan det hele og giver en god kop kaffe hver eneste dag.

Du vil modtage en 1,5 liters beholder til vand og valget mellem at skumme mælk selv eller have maskinen til at gøre det for dig.

Har du selv lyst til at skumme, vil latte art-teknologi give dig mulighed for hele 11 mælketemperaturindstillinger og otte teksturindstillinger. Alle dine baristadrømme i hjemmet bliver nu mulige.

Et hav af forskellige kaffevarianter og drikke bliver mulige med Nespresso Creatista Plus, og der er igen mulighed for at vælge dine egne specifikke drikke.

Den brygger også på et tryk på 19 bar som de andre i testen. Den adskiller sig dog ved opvarmningstiden, som er på sølle tre sekunder!

Nespresso Creatista Plus har også et rengøringsprogram og en kalkindikator, så du ved, når du skal have gang i noget eddike.

Brugervenlighed

Du får med Nespresso Creatista Plus en LCD-skærm, som gør den superbrugervenlig, og det er nemt at betjene maskinen.

Den har også autosluk, hvis du skulle glemme at slukke den en travl morgen.

Udvalgte detaljer:

 • 1,5 liter vandbeholder
 • Latte art-teknologi
 • Opvarmningstid på 3 sek.
 • Rengøringsprogram og kalkindikator

Nespresso Lattissima Pro F456

Den absolut sidste Nespresso-maskine i testen kunne potentielt være den absolut bedste – det er op til dig at bedømme.

Nespresso Lattissima Pro F456 er stor og tung på over 6 kg. Dertil kommer en stor vandbeholder på 1,3 liter og en stor mælkebeholder på 0,5 liter. Mælkebeholderen tages selvfølgelig af og i køleskabet, når den ikke bruges.  

Der er i den grad tale om hukommelsesfunktion. Du får mulighed for hele 24 forskellige kaffevarianter og størrelser tilpasset dig. Du finder helt sikkert din specifikke kop.  

Den har eget rengøringssystem, brygger på et tryk på 19 bar og har en rist, der tilpasses koppen eller glasset.

Brugervenlighed

Skulle du være træt af konstant at fylde nye kapsler i maskinen, så får du med Nespresso Lattissima Pro F456 en beholder til kapslerne, der kan holde hele 16 kapsler.

Du får selvfølgelig også autosluk.  

Udvalgte detaljer:

 • 1,3 liter vandbeholder og 0,5 liter mælkebeholder
 • 24 forskellige kaffevarianter
 • Beholder til 16 kapsler
 • Rengøringssystem

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken Nespresso-maskine er bedst?

  De bedste Nespresso-maskiner, du finder på markedet, er: – Nespresso Essenza Mini C30 – Nespresso Citiz EN 167 – Nespresso Lattissima One – Nespresso Creatista Plus – Nespresso Lattissima Pro F456. Prisen er i top, og alle maskiner brygger en helt igennem fantastisk kop kaffe af den lille kapsel, der sættes i toppen.

 2. Hvordan afkalker man en Nespresso-maskine?

  Der er flere forskellige måder, du kan afkalke din Nespresso-maskine på. Den nemmeste kan være blot at bestille kapsler med afkalkningsmiddel i og køre et program eller to. Du kan også bruge lagereddike, hælde det i vandbeholderen og køre et program uden kapsel. De forskellige Nespresso-maskiner kan guide dig til denne proces.

 3. Hvad koster Nespresso-kapsler?

  Prisen på Nespresso-kapsler varierer en del. Den kan være så lav som 1,5 kr. pr. kapsel og op til i hvert fald 3,5 kr. pr. kapsel. Du kan med fordel vælge at genbruge dine kapsler. Det er både godt for miljøet, da kapslerne ikke er gode for naturen, og det er væsentlig billigere.

Anbefalet Til Dig