Smart TV Test 2023 – Her er de bedste Smart TV

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når det kommer til udvalget af Smart TV. Udvalget er større end nogensinde før og der er mange forskellige fabrikanter, produkter og mærker at vælge imellem.

Når du skal investere i et nyt Smart TV er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke specifikationer dit TV skal have. Er det f.eks. vigtigt for dig at dit nye TV har en rigtig god billedkvalitet, så gå gerne efter et 4K Smart TV. Går du mere op i en god lydkvalitet kan du med fordel kigge efter et Smart TV med gode indbyggede højtalere.

Vi har undersøgt det store marked og fundet de 5 bedste Smart TV. Du finder dem herunder samt lidt om hvert produkt og direkte links, så du hurtigt kan klikke dit nye TV hjem.

Sony KD-55XH9505

Med Sony KD-55XH9505 får du et Smart Tv i et elegant design, der er fremstillet i en tynd ramme af aluminium. Kanalboksen er placeret på bagsiden af TV’et så ledningerne ikke er synlige. TV’et har en diskret dobbeltpositionsstander, der sikrer at du kan placere dit nye TV på selv en smal hylde.

Sony KD-55XH9505 er udstyret med en 4K processor X1 Ultimative. Med den fremragende 4K UHD-opløsning åbnes en helt ny verden af underholdning. TV’et har en fantastisk billedskarphed og farver så livagtige, at du føler at du sidder midt i handlingen. Takket være den smarte stemmebetjening kan du betjene og navigere dit TV eller forbinde det til din smart home-assistent såsom Google Home eller Amazon Alexa.

Dette Smart TV er forsynet med Full Array Local Dimming-funktionen, der sørger for at vise hver film og serie i den bedst mulige detaljegrad. X-tended Dynamic Range PRO-funktionen justerer lysstyrken, så der bliver en større kontrast mellem de lyse og mørke farver.  

TV’et understøtter med HDR-teknologien adskillige HDR-formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG. Denne model er udstyret med S-Force Front Sorrund-funktionen, der leverer lyd som om den kommer fra et separat surround-højtaleranlæg. Bag på TV’et sidder 2 positioneringshøjtalere, der sammen med de andre højtalere giver et realistisk lydbillede.

Dette TV fås i 49”, 55”, 65” og 85”

Med LG OLED55CX får du en imponerende biograflignende oplevelse. TV’ets 4K Ultra HD-opløsning sikrer en fuldstændig fantastisk billedskarphed, kontrast samt præcis farvegengivelse, så du kan nyde din film eller serie i en mere livagtig kvalitet.

TV’et er udstyret med LG’s Alpha-9 Gen 3 AI Processor 4K, der har AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI 4K Upscaling. Det understøtter med HDR-teknologien adskillige HDR-formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG.

Med Dolby Atmos teknologi har TV’ets højtalersystem en rummelig og imponerende lyd, der gør hele oplevelsen mere livagtig. Takket være den smarte stemmebetjening kan du betjene og navigere dit TV eller forbinde det til din smart home-assistent såsom Google Home eller Amazon Alexa. Du kan også betjene TV’et med den medfølgende Magic Remote, som er en gyrobaseret fjernbetjening, der er udstyret med et scroll-hjul, så du med enkelte håndbevægelser kan betjene TV’et.

CX serien fra LG er et ideelt TV til gaming, på grund af teknologierne NVidia G-SYNC og FreeSync, der sikrer mindre lagging og hurtige opdateringshastigheder.

Dette Smart TV fås i 48”, 55”, 65” og 77”.

Philips 55OLED855

Det tynde Philips 55OLED855 leverer et skarpt og forfinet skærmbillede med naturlige farver og fyldig kontrast. TV’et er udstyret med en Ambilight lysteknologi, der gør din seeroplevelse unik. Lyset fra begge sider af skærmen reflekteres ud på de omgivende vægge og skaber således en atmosfære af farver, lys og spænding ud til hele rummet.

TV’et er udstyret med en avanceret P5 processor med AI, der forbedrer billedkvaliteten med op til 50% og skaber et utrolig skarpt og detaljeret billede. Dette Smart TV fra Philips er kompatibelt med de vigtigste HDR-formater såsom HDR10+ og Dolby Vision.

Takket være den praktiske og ultra smarte stemmebetjening, kan du betjene dit Smart TV med din stemme. Du kan også forbinde det til din Google Home assistent eller Amazon Alexa.

TV’et understøttes af Dolby Atmos, der skaber en fantastisk klar og overbevisende lyd, der fylder rummet og giver en følelse af at være midt i handlingen. Via DTS Play-Fi kan du tilslutte TV’et til kompatible højtalere i alle rum. På den måde kan du følge med i filmens handling mens du forbereder snacks i køkkenet.

TV’et fås i 55” og 65”

Samsung QE55Q95T kommer i et moderne, slankt design og sætter nye standarder for din underholdning. TV’et har en QLED-skærm med mere levende farver og præcis farvegengivelse. Skærmen har desuden et anti-reflekslag, så du ikke længere bliver forstyrret af lys og refleksioner når du ser TV. Takket være TV’ets 4K Ultra HD-opløsning vil du opleve en fremragende billedkvalitet og skarphed.

Dette Smart TV er udstyret med Samsungs kraftige Quantum Processor 4K, der opskalerer dit indhold til 4K-kvalitet så du altid er sikret det bedste resultat uanset kilden. Quantum HDR 2000 teknologien giver en unik realisme, der spænder fra den reneste hvide farve til den dybeste sorte. Processoren benytter sig af en lyssensor til at tilpasse billedet efter lysforholdende i rummet.

Med Object Tracking Sound sender TV’et en fantastisk lyd ud fra højtalerne, enten nedad eller opad afhængigt af, hvor lyden kommer fra i det, du ser. Dette gør at du får en mere realistisk og unik lydoplevelse.

Gør dit Smart TV til et kunststykke, når det ikke bliver brugt. Med Ambient Mode+ er det muligt at vælge mellem forskellige dekorative elementer som familiebilleder, nyhedsopdateringer, vejr og mere, der vil vises på skærmen, så TV’et stadig ser imponerende ud, når det er slukket.

Med dette TV kan du holde et rent og pænt TV-område uden forstyrrende kabler, der ligger og roder. Du forbinder blot alle dine kabler og enheder til den smarte One Connect-boks, hvorfra kun ét kabel leder op til selve skærmen.

Dette lækre Smart TV fra Samsung fås i 55”, 65”, 75” og 85”.

Få en biograf-lignende oplevelse med LG OLED55C1. TV’et har en slank OLED-skærm, der giver detaljerede og præcise billeder. Med Filmmaker Mode justeres billedet og processorindstillingerne automatisk for at give en livagtigt og biograf-lignende oplevelse derhjemme.

Den stærke α9 Gen4 AI Processor 4K sikrer klarere og mere dynamisk output. Med AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI Upscaling analyserer processoren millioner af stykker indhold, opskalerer og forbedrer automatisk indholdet på skærmen.

4K Cinema HDR-teknologien med Dolby Vision sikrer at TV’et understøtter de vigtigste HDR-formater såsom HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG. LG benytter sig af ThinQ AI, som blandt andet gør at du kan forbinde dit Smart TV med integreret stemmebetjening som Google Home eller Alexa.

LG’s C1 serie er ideel til gaming, da LG har samarbejdet med NVIDIA og AMD for at gøre dette TV NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync Premium certificeret. Derudover vil du opleve HDR-grafikken med pixel-perfekt 4K kvalitet, mindre lagging og høje opdateringshastigheder.

Den medfølgende Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan betjene TV’et med enkelte håndbevægelser.

Dette TV fra LG fås i 48”, 55”, 65”, 77” og 83”.

Anbefalet Til Dig