Smart TV Test 2021 – Her er de bedste Smart TV

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når det kommer til udvalget af Smart TV. Udvalget er større end nogensinde før og der er mange forskellige fabrikanter, produkter og mærker at vælge imellem.

Når du skal investere i et nyt Smart TV er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke specifikationer dit TV skal have. Er det f.eks. vigtigt for dig at dit nye TV har en rigtig god billedkvalitet, så gå gerne efter et 4K Smart TV. Går du mere op i en god lydkvalitet kan du med fordel kigge efter et Smart TV med gode indbyggede højtalere.

Vi har undersøgt det store marked og fundet de 5 bedste Smart TV. Du finder dem herunder samt lidt om hvert produkt og direkte links, så du hurtigt kan klikke dit nye TV hjem.

Sony KD-55XH9505

7990 DKK
9999 DKK
9999 DKK

Med Sony KD-55XH9505 får du et Smart Tv i et elegant design, der er fremstillet i en tynd ramme af aluminium. Kanalboksen er placeret på bagsiden af TV’et så ledningerne ikke er synlige. TV’et har en diskret dobbeltpositionsstander, der sikrer at du kan placere dit nye TV på selv en smal hylde.

Sony KD-55XH9505 er udstyret med en 4K processor X1 Ultimative. Med den fremragende 4K UHD-opløsning åbnes en helt ny verden af underholdning. TV’et har en fantastisk billedskarphed og farver så livagtige, at du føler at du sidder midt i handlingen. Takket være den smarte stemmebetjening kan du betjene og navigere dit TV eller forbinde det til din smart home-assistent såsom Google Home eller Amazon Alexa.

Dette Smart TV er forsynet med Full Array Local Dimming-funktionen, der sørger for at vise hver film og serie i den bedst mulige detaljegrad. X-tended Dynamic Range PRO-funktionen justerer lysstyrken, så der bliver en større kontrast mellem de lyse og mørke farver.  

TV’et understøtter med HDR-teknologien adskillige HDR-formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG. Denne model er udstyret med S-Force Front Sorrund-funktionen, der leverer lyd som om den kommer fra et separat surround-højtaleranlæg. Bag på TV’et sidder 2 positioneringshøjtalere, der sammen med de andre højtalere giver et realistisk lydbillede.

Dette TV fås i 49”, 55”, 65” og 85”

LG OLED55CX

8443 DKK
8443 DKK
8444 DKK

Med LG OLED55CX får du en imponerende biograflignende oplevelse. TV’ets 4K Ultra HD-opløsning sikrer en fuldstændig fantastisk billedskarphed, kontrast samt præcis farvegengivelse, så du kan nyde din film eller serie i en mere livagtig kvalitet.

TV’et er udstyret med LG’s Alpha-9 Gen 3 AI Processor 4K, der har AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI 4K Upscaling. Det understøtter med HDR-teknologien adskillige HDR-formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG.

Med Dolby Atmos teknologi har TV’ets højtalersystem en rummelig og imponerende lyd, der gør hele oplevelsen mere livagtig. Takket være den smarte stemmebetjening kan du betjene og navigere dit TV eller forbinde det til din smart home-assistent såsom Google Home eller Amazon Alexa. Du kan også betjene TV’et med den medfølgende Magic Remote, som er en gyrobaseret fjernbetjening, der er udstyret med et scroll-hjul, så du med enkelte håndbevægelser kan betjene TV’et.

CX serien fra LG er et ideelt TV til gaming, på grund af teknologierne NVidia G-SYNC og FreeSync, der sikrer mindre lagging og hurtige opdateringshastigheder.

Dette Smart TV fås i 48”, 55”, 65” og 77”.

Philips 55OLED855

9499 DKK
9499 DKK
9499 DKK

Samsung QE55Q95T

10990 DKK
10990 DKK
10990 DKK

LG OLED55C1

13899 DKK
13990 DKK
13999 DKK

Andre Synes Godt Om Disse