Slow Cooker Test 2023 – Her er de bedste Slow Cookere

Ønsker du dig en slow cooker, så du altid kan invitere på lækker middag, og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, og hvordan du afgør det? Så er du kommet til rette sted.

Slow cookere er populære, bl.a. fordi du blot tilbereder ingredienserne, og så klarer slow cookeren resten.

Med en hvilken som helst af nedenstående slow cookere kan du lave smagfuld simremad fuld af næringsstoffer – med kød, fisk eller som vegetarret. Vi har nemlig udvalgt de fem bedste slow cookere lige nu. Herunder gennemgår vi fordele og evt. ulemper ved hver slow cooker.

I slutningen af indlægget har vi lavet en kort FAQ med de mest påtrængende spørgsmål, når du skal vælge en slow cooker.

OBH Nordica Saveur 7976

Enkel, mindre slow cooker med varmholdningsfunktion – god til almindelig familie i størrelsen

Saveur Slow Cooker 7976 fra OBH Nordica fungerer perfekt som erstatning for både stegeso og ovn. Den er lavet til at være enkel at betjene. Du skal blot putte alle de ønskede ingredienser i, og så kan du starte Saveur Slow Cooker med enten høj eller lav intensitet, alt efter hvad du indstiller på drejeknappen foran. Tag dig tid til at eksperimentere.

Med OBH Nordicas bud på en slow cooker kan du begynde maden endnu længere tid i forvejen, da den har en smart varmholdningsfunktion, som holder maden varm, indtil dine gæster ankommer. Så undgår du al den stress, der kan være i sidste øjeblik.

Der medfølger et opskriftshæfte, så du nemt og enkelt kan komme i gang med at bruge din Saveur Slow Cooker. Den tilhørende gryde kan indeholde 4,7 l, hvilket gør den til en af de mindre slow cookere i feltet. Designet er simpelt, elegant og klassisk og holdt i sorte nuancer.

Denne slow cooker har ikke noget digitalt display ligesom mange af de andre i testen.

Udvalgte detaljer:

 • Spænding: 220-240 volt
 • Kapacitet: 4,7 l
 • Kontrollampe
 • To varmeindstillinger: høj (high) og lav (low)
 • Hold maden varm-funktion
 • Ledningslængde: 0,7 m

Electrolux ESC7400

Stor slow cooker med en rummelig gryde på 6,8 l – god til et større selskab

Electrolux ESC7400 er en slow cooker med stor kapacitet og flere spændende funktioner. Den har fx flere hold varm-funktioner, tre varmeindstillinger og en dedikeret suppefunktion. Alle funktioner styres via det moderne, berøringsfølsomme LCD-display på forsiden.

Slow cookeren fra Electrolux er designet i sort og rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og pænt look, som passer ind i ethvert køkken. Det tydelige display med store tal giver et hurtigt overblik over, hvor langt du er i tilberedningen.

Med denne slow cookers 6,8 l-kapacitet er det let at lave middag til selskabet eller flere dage i streg og dermed spare tid i en travl hverdag. Den er dyrere end de fleste andre – den ligger på et mellemprisleje – men det hænger helt sikkert sammen med dens størrelse.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet: 6,8 l
 • Spænding: 230 V
 • 1 m ledning
 • Tre varmeindstillinger: høj (high), medium og lav (low)
 • Berøringsfølsom skærm

Crock Pot 5,7 L Digital Slow Cooker

Praktisk og digital slow cooker – kan rumme mad til seks-otte personer

Praktisk og digital slow cooker – kan rumme mad til seks-otte personer.

Crock Pot 5,7 L Digital Slow Cooker gør tilberedning af simremad til en leg. Den er let og simpel at betjene. Slow cookerens fem knapper er lette at forstå. Der er + og – til at indstille den tid, du ønsker, maden skal have. Så kan du vælge low eller high varmeindstilling.

Derudover er der hold varm-funktion, som slow cookeren automatisk slår over på, når tilberedningstiden er ovre.

Den digitale slow cooker er designet med indbyggede håndtag og et flot, kurvet låg. Designet er holdt i grå og sorte nuancer, som gør, at den passer ind overalt.

Gryden kan tages ud og er belagt med en keramisk emalje, som både tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Prisen ligger i mellemlejet, og du får en rigtig god slow cooker for pengene – bl.a. fordi den også kan bruges i ovnen og mikroovnen.

Udvalgte detaljer:

 • Praktisk timerfunktion
 • Kapacitet: 5,7 l
 • To digitale varmeindstillinger
 • Kan rengøres i opvaskemaskine
 • Hold varm-funktion

Crock Pot Express Slow Cooker 5.7L

Avanceret og fleksibel multi-cooker med en kapacitet til seks-otte personer

Crock Pot Express Slow Cooker 5.7L har et væld af forskellige indstillinger, som er supernemme at anvende og indstille. Det gør den god til dig, der søger en multi-cooker, som både kan lave varm mad, fermentere yoghurt, sautere grønsager og tilberede desserter.

Crock Pot Express Slow Cooker 5.7L er fleksibel, idet du både kan justere temperaturen, trykket i trykkogeren, timeren, og hvilken slags mad du ønsker at tilberede. Du kan også lave sous-vide – mulighederne er simpelthen så mange.

Du sparer tid på madlavningen, som indeholder flere næringsstoffer. Der er virkelig valuta for pengene i denne slow cooker. Der medfølger desuden et opskriftshæfte, som gør, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med din simremad.

Det let aflæselige display og de små indikationslamper gør det nemt at se, hvilken ret du har gang i, samt hvor lang tid der er tilbage.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet: 5,7 l
 • Kan også fermentere
 • Op til 20 timers simretid
 • Fleksibel med mange justeringsmuligheder

Sage The Fast Slow Pro

Absolut premium-model med stor kapacitet – god til selskaber og mange forskellige retter

Sage The Fast Slow Pro er en avanceret multi-cooker-maskine, som klarer det meste af arbejdet for dig. Det eneste, du skal, er at klargøre ingredienser, så klarer den resten. Det særlige ved Sage The Fast Slow Pro er, at den er en trykkoger, og den byder på mange flere indstillingsmuligheder end de øvrige her.

Ud over simpel langtidstilberedning, som du før ville lave i en stegeso i ovnen, kan du med Fast Slow Pro både koge, svitse, sautere, reducere og dampe. Det overflødiggør enhver anden pande eller gryde ifm. tilberedning. Dermed kan du lave alt fra suppe, koge kartofler og grønsager til bolognese og klassisk simremad.

Få hurtigt overblik over status på din langtidsstegning og valgte indstillinger på det tydelige, interaktive LCD-display på forsiden.

Og Sage The Fast Slow Pro er ikke bly omkring sin kapacitet. Den er nemlig lavet i et design, der oser af professionel madlavning, som vil imponere de fleste.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet: 6,8 l
 • Trykkoger
 • Kan bl.a. koge, svitse og sautere
 • Luksusmodel
 • Mange specifikke indstillingsmuligheder

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilken slow cooker er rigtig for mig?

  Det mest afgørende parameter for, hvilken slow cooker du skal vælge, er, hvor mange mennesker du ønsker at lave mad til. Slow cookerne i denne test kan rumme fra 4,7 l til 6,8 l. I praksis gør det en stor forskel. Hvor 4,7 l er passende til en almindelig familie på fire-fem personer, skal du altså op i en 5,7 liters som minimum, hvis du skal lave til et helt selskab, storfamilien eller til flere dage i streg.

  Derudover er det også værd at overveje, hvor avancerede funktioner du vil have. Betyder det fx noget for dig, at den har display, kan svitse eller har flere hold varm-funktioner?

 2. Hvilken slags mad kan jeg lave i en slow cooker?

  Modsat hvad mange tror, er en slow cooker ikke udelukkende til kød. Jovist, den bruges rigtig meget til at lave gode simreretter af kød og grønsager, fordi det giver en fantastisk smag og bevarer mange flere næringsstoffer end traditionel tilberedning.

  Men en af fordelene ved at eje en slow cooker er, at du kan lave så mange andre ting deri. Du kan bl.a. kaste dig ud i fiskeretter, krydret vegetarmad eller simpel risengrød. I de mest avancerede modeller er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave.

 3. Hvad koster en slow cooker?

  De fantastiske slow cookere, vi har udvalgt til denne gennemgang, ligger i prislejet 500-2.400. Så hvis du er på udkig efter en god kvalitetsmaskine, er det et godt prisleje at kigge i. Her får du rigtig meget for pengene og et meget stort og varieret udvalg. Faktisk får du især mange valgmuligheder i den nederste halvdel af prislejet.

  Til gengæld får du også valuta for pengene, når du investerer i en af de dyre modeller. Prisen afhænger bl.a. af, hvor mange og hvor avancerede funktioner maskinen har.

Anbefalet Til Dig