Slow Juicer Test 2023 – Her er de bedste Slow Juicere

Skal du ud at investere i en slow juicer, er det en god idé at overveje, hvilke krav du har til den. Der er stor forskel på de forskellige modeller, der findes og ikke alle er lige gode og effektive. Det er derfor vigtigt at du vælger med omhu.

Med en god slow juicer kan du hurtigt fremstille dine egne lækre safter og juicer med præcis de ingredienser du ønsker. På den måde kan du lave sunde juice, som ikke indeholder tilsætningsstoffer og hvor du ved nøjagtigt hvad der er i. En slow juicer presser ganske langsomt under højt tryk saften ud af ingredienserne, hvilket giver en god og skånsom behandling, så vitaminer og mineraler bliver bevaret.

Vi har undersøgt markedet og samlet de 5 bedste modeller på denne side. Du kan læse mere om dem og deres funktioner herunder.

Philips HR1889

Philips HR1889 har en motoreffekt på 150W. Den er lavet i plastik og kommer i et slankt og elegant design, der ikke fylder alverden på køkkenbordet. Med det ekstra store påfyldningsrør behøver du ikke skære ingredienserne ud først. Den har en praktisk anti-dryp-funktion, så bordpladen holdes ren.

Denne model er ekstremt nem at rengøre da de aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen. Du kan med fordel downloade Philips Healthy Drinks-app ned på din telefon. Den er fyldt med inspiration og lækre juiceopskrifer. I pakken medfølger der en juicekande på 1 L og en opskrift bog med lækre og sunde juiceopskrifter.

Denne model er i modsætning til nogle andre modeller rigtig nem at rengøre, da de fleste dele kan gå i opvaskemaskinen. Den er ikke mega stor og kan derfor fint stå fremme på køkkenbordet eller være i køkkenskabet.

Omega J8228

Omega J8228 ser lidt anderledes ud end de 4 andre modeller. Denne slow juicer er nemlig horisontal, hvilket gør at den kan bruges til meget mere end blot at presse lækre juicer. Den har en effekt på 150W og kommer i den højeste kvalitet, der vil sikrer en lang levetid.

Det smarte 2-trins kværnsystem sikrer, at du får den maksimale mængde saft. Denne præcisionsmekanik giver faktisk op til hele 20% mere juice i forhold til de vertikale juicere. I pakken medfølger følgende dele: En beholder til juice og frugtkød, en si og justerbart endestykke til juice, en blankskærm og endestykke til sorbeter, ekstra tyller til f.eks. nøddesmør, pasta, grissini med mere og en rengøringsbørste.

Denne fleksible model er langt mere end bare en juicepresser, da den kan hjælpe dig med at lave pasta, puré, babymad og meget mere. Ulempen ved denne model er, at den tager op en del mere plads på køkkenbordet og i køkkenskabet end de andre modeller.

Kenwood JMP800

Med Kenwood JMP800 får du en kraftfuld 240W induktionsmotor, hvor du slipper for unødvendigt højt lydniveau. Den er fremstillet i rustfrit stål og plastik og kommer i et eksklusivt look med 1 hastighedstrin.

Slow juiceren har hele to påfyldningsrør – Et stort rør, hvor du kan putte hele stykker frugt som æbler, pærer og appelsiner i, og et lille rør der er velegnet til gulerødder, bladselleri, bær, eller andre mindre ingredienser. Den er udstyret med en smart anti-dryp-funktion, så du forhindrer spild. Juiceren rengøres ved at fylde vand i den og rense den med den medfølgende rengøringsbørste. Inkluderet i pakken får du en restfanger på 1,5 L, en juicekande på 1,5 L og en rengøringsbørste.

Modellen gør det sikker og nemt at lave en lækker og sund juice. Den har en stærk motorkraft, der udnytter mest muligt af dine ingredienser. Den store kapacitet sikrer at du kan lave juice til hele familien.

Philips HR1949

Philips HR1949 har en stilfuld plastikudseende. Den kommer med en 200W effekt og en innovative MicroMasticating teknologi, der kan udtrække op til 90% saft fra ingredienserne. Den er også designet med en stor XL påfyldningstragt, så ingredienser kan tilsættes uden at skære dem først.

Juiceren er baseret på Quick Clean teknologi, som presser de sidste dråber ud før rengøring. Det betyder aftagelige dele kan tages af og sættes i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøring hurtig og nem. Derudover sørger anti-dryp-funktionen for, at juicen ikke drypper på køkkenbordet. Endelig kommer juiceren med et filter, en kande og et opskriftshæfte fyldt med juice- og saftopskrifter.

Denne Philips-model kommer med flere intelligente og praktiske egenskaber. Den er utrolig nem at benytte og hurtig at gøre ren efter brug.

Witt by Kuvings C9640

Dennne eksklusive Witt by Kuvings C9640 er testens premium model. Den kommer i en flot koksgrå farve og et harmonisk moderne design. Modellen har en stor påfyldningstragt så du ikke behøver skære dine frugter og grønsager ud inden du putter dem i maskinen.

Denne slow juicer har et effektivt filter og kværnsystem, der giver din juice en mere ren og silkeblød konsistens. Den har et bredt pulprør, så slow juiceren lettere kan komme af med pulpen når du juicer. Den har en drypstop funktion, så saften ikke drypper fra tuden og ned på bordet. Slow juiceren har en effekt på 240W og der medfølger en kande til juice, en kande til pulpen, en stopper til at presse ingredienserne ned med, en opskrift bog (På engelsk), et patenteret rengøringsværktøj og en rengøringsbørste.

Denne model fra Witt by Kuvings er forbedret fra de tidligere modeller. Dette ses blandt andet ved, at den er blevet mere rengøringsvenlig. Den har også fået et bredere pulprør samt et mere effektivt filter og kværnsystem. Den har en kraftig motoreffekt, men er samtidig yderst støjsvag.

Anbefalet Til Dig