Skintonic Test 2023 – Her er de bedste skintonics

Skintonic (også kaldet toner) har flere gode egenskaber og det er derfor en god idé, at holde fast i eller begynde at bruge en skintonic som en del af din daglige hudplejerutine.

For det første neutraliserer skintonic kalken fra huden, hvis du bor i et område, hvor der er meget kalk i vandet. For det andet fjerner den de sidste rester af makeup eller snavs, og tilføjer fugt til huden så den er klar til creme efterfølgende.

Vi anbefaler at du starter med at fjerne din makeup og efterfølgende bruger et renseprodukt til at rense i dybden. Sprøjt derefter lidt skintonic på en vatrondel som du forsigtigt kører rundt i ansigtet. Hvis der er meget synligt snavs på vatrondellen, gentager du med en ny vatrondel.

Vi har undersøgt udvalget af skintonics på markedet og fundet de 6 bedste. Du finder dem herunder, hvor du kan læse mere om hvert produkt og finde den skintonic, der passer bedst til netop din hud.

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic er en skånsom og mild skintonic, som effektivt fjerner snavs og kalkrester. Den er velegnet til alle hudtyper, heriblandt sensitiv og sart hud.

Tonicen indeholder panthenol, som virker beroligende og helende på huden. Den har en pH-neutraliserende virkning og sørger desuden for at pleje og give fugt.

Med den praktiske sprayflaske kan du nemt og hurtigt fordele skintonicen på afrenset hud. Du kan desuden bruge den i løbet af dagen, hvis din hud trænger til en opfriskning.

Skintonicen fra Sanzi Beauty er vegansk og uden alkohol, parfume og parabener.

Ecooking Skintonic Parfumefri

Ecooking Skintonic Parfumefri

Ecooking Skintonic Parfumefri er en forfriskende skintonic, der giver fugt og lukker porerne, så huden er klar til creme. Den er meget mild og kan derfor bruges af alle hudtyper.

Denne skintonic indeholder agurk, aloe vera og kamille. Den giver en let opstrammende følelse på huden og kan skumme en smule ved påføring på grund af det høje indhold af E-vitamin.

Den kan bruges om morgenen eller aftenen efter afrensning af huden, men også i løbet af dagen, hvis du trænger til at blive frisket op.

Produktet kommer i en praktisk sprayflaske, så du kan spraye den perfekte mængde skintonic på din vatrondel og dermed undgår at bruge mere produkt end højest nødvendigt.

Formlen er allergivenlig, vegansk og fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Beauté Pacifique Enriched Toner for Dry Skin

Beauté Pacifique Enriched Toner for Dry Skin

Den alkoholfrie Beauté Pacifique Enriched Toner for Dry Skin er en mild skintonic, der er perfekt egnet til dig med en særligt sensitiv eller tør hud.

Produktet har en let og cremet konsistens, der skånsomt renser huden. Den tilføjer og binder fugt i huden samtidig med at den har en irritationsdæmpende virkning. På grund af den meget milde formel er produktet også ideelt til øjenområdet samt som øjenkompres.

Det høje indhold af glycerin og aloe vera sikrer at din hud bliver efterladt blød og gennemfugtet.

Lernberger Stafsing Toner

Lernberger Stafsing Toner

Det svenske hudplejeprodukt Lernberger Stafsing Toner er en skintonic, der hjælper med at styrke og bevare hudens naturlige barriere, så huden beskyttes mod miljømæssige påvirkninger. Den er egnet til alle hudtyper.

Ved brug af denne skintonic, vil du opleve en fornyende og opstrammende følelse på huden. Formlen er beriget med botaniske ekstrakter, der tilføjer langvarig fugt til huden, samtidig med at det virker beroligende og mindsker forstørrende porrer.

Indholdet af Niacinamid, tasmansk peber og mineraler sørger for en mere ensartet hud med en tydelig reduceret rødme.

Produktet har en forfriskende duft af citrus. Det er vegansk, dermatologisk testet og parabenefrit.

Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner

Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner

Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner modvirker både pigmentforandringer samt fine linjer og rynker. Den er velegnet til alle hudtyper, men vi anbefaler at du vælger en mere mild skintonic, hvis du har særlig sensitiv eller sart hud.

Denne skintonic er beriget med en aktiv og koncentreret blanding af AHA, som modvirker mørke pigmentpletter og fine linjer og rynker. Indholdet af lindrende planteekstrakter sørger for at holde huden i balance.

Fordi produktet indeholder den meget aktive formel med AHA, anbefales det at bruge solbeskyttelse i forbindelse med denne skintonic.

Produktet præsenterer en dejlig og opfriskende citrusduft samt er fri for parabener, sulfater og phthalater.

Dermalogica Multi-Active Toner

Dermalogica Multi Active Toner

Med Dermalogica Multi-Active Toner får du en skøn og opfriskende skintonic, der fugter, blødgør og udglatter din hud. Den er velegnet til alle hudtyper.

Med sine antiseptiske egenskaber, virker denne skintonic rensende og lindrende på huden. Indholdet af citronmelisse og aloe vera, blødgør huden og har en kølende effekt. Som et ekstra plus indeholder produktet desuden et fugtbindende protein, der giver en effektiv fugtabsorption.

Dette produkt kommer i en smart og praktisk sprayflaske. Den kan bruges om morgenen eller aftenen efter afrensning af huden eller i løbet af dagen for at opfriske og fugte huden lidt ekstra.

Anbefalet Til Dig