Håndcreme Test 2023 – Her er de bedste håndcremer

Vi kender formentlig alle til, at vores hænder i perioder kan være mere tørre end ellers, og have brug for lidt ekstra pleje. Når det er koldt udenfor, tørrer vores hænder ud, og det samme sker ved hyppig håndvask samt brug af håndsprit.

Det kan være svært helt at undgå at vores hænder bliver tørre sommetider, men med en god håndcreme kan du forbygge og beskytte dine hænder samt give dem den fugt de har brug for, så de igen bliver dejligt bløde og velplejede.

Vi har undersøgt, hvilke håndcremer der er mest populære og klarer sig bedst i test lige nu.

Vi har samlet de 5 bedste håndcremer til dig lige herunder, hvor du kan læse lidt om hver creme og finde den der passer bedst til dig og dine behov.

Ecooking Håndcreme (75ml)

Ecooking Håndcreme

Den lækre håndcreme fra Ecooking består af en plejende, helende og beskyttende formel, som er specielt udviklet til effektivt at blødgøre og reparere dine hænder.

Cremen er beriget med de bedste økologiske olier og planteekstrakter. Den indeholder blandt andet økologisk kamille ekstrakt, morgenfrue ekstrakt, salvie ekstrakt, mandelolie, abrikoskerneolie, sesamolie, jojobaolie og aloe vera.

Håndcremen kommer i en lille tube og har en virkelig blød konsistens, som godt kan fedte en smule og gerne skal have lidt tid til at tørre ind. Den er derfor ideel at bruge om aftenen lige inden du går i seng, så du den kan få lov at arbejde mens du sover.

Ecookings produkter er udviklet og produceret på en lille dansk fabrik. Håndcremen er 100% vegansk og er blevet dermatologisk testet. Den findes både med og uden parfume.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment (75ml)

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment

Den prisvindende Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment er en virkelig lækker håndcreme, der giver en masse fugt til hænderne og er velegnet til at forebygge og pleje meget tørre hænder.

Håndcremen indeholder blandt andet ingredienser som butylene glycol og dimenthicone, som hjælper med at holde hudens naturlige fugtbarriere i balance. Den indeholder derudover også allantoin, som effektivt beskytter og plejer hænderne, så de efterlades bløde og velplejede.

Cremen kommer i en fin, lille tube, som med fordel kan medbringes i håndtasken, så du altid kan smøre dine hænder ind i løbet af dagen. Den har en let konsistens, som hurtigt absorberes uden at fedte og har desuden en skøn forfriskende duft af citrus.

Raunsborg Nordic Sensitive Håndcreme (100ml)

Raunsborg Nordic Sensitive Håndcreme 100ml

Den populære og parfumefri Raunsborg Nordic Sensitive Håndcreme har helt utrolige, blødgørende og reparerende egenskaber og er specielt velegnet til følsom og sensitiv hud.

Cremen indeholder blandt andet lindeekstrakter, vegetabilsk squalane og aloe vera, som sammen tilføjer masser af fugt for at bevare hudens naturlige fugtighed, så dine hænder ikke bliver tørre og sprækker. Derudover er der agurkeekstrakt i cremen, som giver huden vitaminer og mineraler.

Raunsborg Nordic Sensitive Håndcreme kommer i en fin, hvid tube, som har en god størrelse, der gør at den med fordel kan medbringes på farten. Cremen har en lækker konsistens, som er hurtigt absorberende og efterlader huden næret og velplejet.

Clarins Hand & Nail Treatment Cream (100ml)

Clarins Hand & Nail Treatment Cream 100ml

Clarins Hand & Nail Treatment Cream er en utrolig rig, nærende og effektiv håndcreme, der tilføjer hænderne og neglene lige præcis den pleje de har brug for.

Formlen er beriget med ingredienser som sesamolie, sheasmør og japansk sort morbær, der alle er med til at fugte og beskytte hænderne samt minimere og forebygge ældningstegn.

Den lille creme-tube har, ligesom de ovenstående cremer, en fin størrelse, der passer perfekt i håndtasken. Den har en frisk duft og en rigtig lækker konsistens, som nemt fordeles på huden, absorberes hurtigt og efterlader dine hænder silkebløde.

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Hand Cream (200ml)

Tromborg Deluxe Håndcreme 200ml

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Hand Cream er en fantastisk og unik håndcreme, der giver huden optimal fugt, næring og pleje, så du kan slippe af med tørre og ru hænder.

Formlen indeholder mimose ekstrakt, som er et helt unikt ekstrakt, der er udvundet fra et mexicansk træ, der kaldes ”The Skin Tree”. Mimose ekstrakt har både en helende og fugtgivende effekt på huden, så du altid er sikker på at dine hænder efterlades dejligt bløde.

Cremen er beriget med aromaterapeutiske duftnoter af ingefær, grape og rosentræ, der tilsammen giver en fantastisk duftoplevelse. Den kommer i en stor tube, der med sin praktiske pumpe er let og hurtig at dosere. Cremen har en let og blød konsistens, der hurtigt trænger ind uden at efterlade huden fedtet.

Anbefalet Til Dig