Skægtrimmer Test 2023 – Her er de bedste skægtrimmere

Er du på udkig efter en ny skægtrimmer? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi ved godt, at det kan være vanskeligt at finde en god skægtrimmer. Derfor har vi lavet en test af skægtrimmere, så du kan få det bedste på markedet.

Vi kigger nærmere på 5 fremragende skægtrimmere på markedet lige nu, der ligger i toppen som nogle af de bedste. Vi fortæller dig mere om både deres kvaliteter og mangler, så du nemmere kan få et overblik over de bedste muligheder.

Nederst i vores guide har vi lavet et FAQ-afsnit. Her kan du læse ofte stillede spørgsmål om skægtrimmere.

Gillette Fusion ProGlide Styler 3-in-1

En billig og multifunktionel skægtrimmer.

Gillette har haft stor succes med denne Gillette Fusion ProGlide Styler 3-in-1, og det er en favorit blandt mange mænd i dag. Her får du nemlig en lav pris, samtidig med at du får en skægtrimmer, der kan lidt af hvert.

Du får et miks af Brauns trimmeteknologi og Gillette Fusions præcision. Det giver en tæt barbering, jævn trimning og god mulighed for at være præcis.

Gillette Fusion ProGlide Styler 3-in-1 kommer med 3 forskellige kamme med forskellige længder. Du får også en trimmer, en Gillette Fusion ProGlide-barberskraber og en organizer, så der er samling på det hele.

Gillette Fusion ProGlide Styler 3-in-1 er et glimrende bud på en skægtrimmer, hvis du har brug for en billig og effektiv løsning. Du får ikke den rene luksus, men du får fuld valuta for pengene.

Udvalgte detaljer:

 • Flere løsninger i samme produkt
 • 3 medfølgende kamme på 2 mm, 4 mm og 6 mm
 • Braun-teknologi sørger for en jævn trimning
 • Batteridrevet, så du undgår ledninger

Remington Beard Kit MB4045

Et komplet sæt til sund skægpleje.

Remington Skægplejesæt MB4045 er en komplet pakke, som kan anvendes til at trimme skægget. Du får ikke kun en trimmer, men også tre forskellige kamme, en kvalitetsbørste og en saks til at klippe med.

Derudover rummer Remington Beard Kit MB4045 en teknologi, der gør bladene selvslibende. På den måde kan du undgå at trimme med sløve blade. Alle trimmehoveder er selvfølgelig vaskbare efter brug.

Remington Beard Kit MB4045 er lithiumdrevet, hvilket giver dig op mod 120 minutters effektiv brug på en fuld opladning. Desværre tager en fuld opladning 4 timer. Det er lang tid.

Vil du gerne have skæg med præcision og mulighed for at give din trimning den sidste finish, er Remington Beard Kit MB4045 et glimrende valg. Især fordi du får børste og saks med i købet, der giver dig nogle helt andre muligheder.

Udvalgte detaljer:

 • Saks i rustfrit stål og børste med hårde børstestrå
 • 3 forskellige kamme på 0,5-5 mm, 1,5-18 mm og 20-30 mm
 • Selvslibende og titaniumbelagte barberblade
 • Effektiv batterilevetid på en fuld opladning

Philips OneBlade Face + Body QP2630

Fere funktioner i en kraftfuld trimmer.

Denne skægtrimmer fra Philips er en af de mest solgte herhjemme. Philips OneBlade Face + Body QP2630 er et multiværktøj af høj kvalitet, der både kan trimme, barbere og skrabe på samme tid – og med en stor præcision hver gang.

Philips OneBlade Face + Body QP2630 kommer med en enestående OneBlade-teknologi. Derfor barberer den ikke lige så tæt som et traditionelt skær, og det giver en behagelig barbering uden irritation af huden.

Den er samtidig udstyret med en hudkappe, der gør det muligt at beskytte følsomme steder under barbering. Du får også 4 trimmekamme.

Det eneste minus er batteriets levetid. I forhold til prisen er batteriets levetid lige i underkanten. Her får du 45 minutter på en fuld opladning, der tager hele 8 timer.

Udvalgte detaljer:

 • 4 kamme: 1, 3 og 5 mm stubbekamme og 3 mm kropskamme
 • Kan anvendes til både ansigt og krop
 • To forskellige skær: en til ansigt og en til kroppen
 • Hudkappe for ekstra beskyttelse

Philips Multigroom Series 7000 MG7720

En favorit med ekstraudstyr for perfekt trimning

Philips Multigroom Series 7000 MG7720 er noget nær det tætteste, vi kommer på den bedste skægtrimmer til prisen. Her får du mulighed for at trimme med en præcision på kun én enkelt millimeter.

Designmæssigt er Philips Multigroom Series 7000 MG7720 simpel og flot i sit udtryk. Derudover er den 100 % vandtæt, hvilket gør det nemt for dig at tage din skægtrimmer med i bad. Den er fremstillet af plastik og rustfrit stål.

Her slipper vi for den lange opladningstid, og i stedet tager det kun 60 minutter fra 0-100 %. Derefter har du hele 120 minutters driftstid. Dermed skal du kun bruge det halve at tiden på opladning.

Denne skægtrimmer leveres med mange forskellige kamme. Du kan derfor bruge den til forskellige områder som næse eller resten af kroppen. Det gør Philips skægtrimmeren til det perfekte valg for alle.

Udvalgte detaljer:

 • Hele 14 forskellige kamme medfølger
 • 100 % vandtæt, så den nemt kan anvendes i badet
 • Kan anvendes til skæg, hår, øre, næse, krop og ansigt
 • DualCut-teknologi

Braun Series 7 7899CC

Premium skægtrimmer med adaptivt barbersystem.

Her kommer testens dyreste skægtrimmer. Braun Series 7 7899CC kan anvendes både i badet og i tørt skæg, der gør den yderst effektiv derhjemme. Den kommer med en Clean & Charge-station, der gør opladning og oprydning nemmere.

Her har vi dog med en dyr herre at gøre. Men du får også mange funktioner med. Du får blandt andet 60 minutters opladning og en 5 minutters hurtigopladning, der holder til en enkelt barbering.

Den indeholder en trimmer, der er venlig mod huden og gør det let at barbere følsomme områder såsom næsebor eller bakkenbarter. Desuden har den ActiveLift-systemet, der griber fat i de laveste skæghår og garanterer en omhyggelig og ensartet trimning.

Med Clean & Charge-stationen kan du rengøre din skægtrimmer med et enkelt klik. Her bliver den også smurt, så den altid er klar til brug.

Braun Series 7 7899CC er til den kvalitetsbevidste mand. For her skal du altså betale en høj pris for lidt mere luksus.

Udvalgte detaljer:

 • ActiveLift-system for den bedst mulige trimning
 • Verdens eneste firetrins-alkoholbaserede Clean & Charge-system
 • 5 minutters hurtigopladning
 • Lithium-ion batteri
 • Adaptivt barbersystem

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilken skægtrimmer er den bedste?

  Hvilken skægtrimmer, der er bedst for dig, afhænger af dine behov. De 5 modeller i vores test er gode bud på nogle af de bedste på markedet. De 5 bedste på markedet her og nu er:u003cbru003e• Gillette Fusion ProGlide Styler 3-in-1u003cbru003e• Remington Beard Kit MB4045u003cbru003e• Philips OneBlade Face + Body QP2630u003cbru003e• Philips Multigroom Series 7000 MG7720u003cbru003e• Braun Series 7 7899CC.

 2. Hvorfor vælge en skægtrimmer?

  Det er altid vigtigt med en god skægtrimmer. Alternativet kan være en manuel shaver, og her kan der opstå forskellige udfordringer. Uden en skægtrimmer er det svært at få en både tæt og jævn barbering. En skægtrimmer kan samtidig anvendes til flere forskellige formål, og du får blandt andet kamme, der gør det nemt at få den ønskede barbering. Derudover er det langt mere skånsomt mod huden at anvende en elektrisk trimmer. Det skåner de følsomme steder.

 3. Hvad skal jeg prioritere ved en skægtrimmer?

  Når du skal vælge en skægtrimmer, er funktionerne vigtige at have for øje. Vil du bruge den til eksempelvis øre og næse, skal du vælge en model med kamme, der kan anvendes til det formål. Derudover er det en god idé at vælge en skægtrimmer, der skåner din hud, hvis du har udfordringer med tør og irriteret hud efter barbering. På den måde får du et flot resultat uden at skade huden. Også opladningstiden kan være en vigtig faktor. De mange timers opladning gør det svært at trimme skægget, når der er brug for det. Jo kortere batteritid, desto mindre planlægning kræver det fra din side.

 4. Hvad koster en skægtrimmer?

  Når det kommer til pris, er der stor forskel på, hvad du skal betale. Prisen starter ved få hundrede kroner og går helt op til 3.000 kr. Jo højere prisen er, desto mere avancerede teknologier og højere kvalitet får du. Når du skal vælge din skægtrimmer, bør du altid overveje, hvor meget du vil betale. I dag finder du mange gode modeller til en lav pris, så du slipper for at betale for meget.

Anbefalet Til Dig