Selvbruner Test 2023 – Her er de bedste selvbrunere

Selvom sommeren snart er over os, er det ikke altid, at det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Dette betyder dog ikke, at du behøver at vinke farvel til solkysset hud. Med en selvbruner kan du være solbrun året rundt, uden at skade din hud med farlige UV-stråler.

Sørg altid for at din hud er 100% klar til selvbruner. På den måde er du sikret et jævnt og naturligt resultat. Vi anbefaler at du som det første sørger for at peele og fugte din hud en dag inden. Påfør din selvbruner på ren og tør hud og brug altid en påføringshandske for at få det bedste resultat.

Der findes mange forskellige slags selvbrunere og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilke der er de bedste. Derfor har vi undersøgt markedet nærmere og fundet de 6 bedste selvbrunere. Du kan finde dem herunder og læse lidt om hvert enkelt produkt.

Derma Selvbruner Lotion (150ml)

Svanemærket og uden uønsket kemi

Derma Selvbruner Lotion 150ml

Derma Selvbruner Lotion giver en naturlig solbrun glød og er ideel til sart og følsom hud.

Denne selvbruner fra Derma er et meget mildt produkt, der både kan anvendes i ansigtet og på kroppen. Den indeholder flere plejende ingredienser som b.la. mandelolie, sheasmør og glycerin, som alle går ind og tilføjer en masse fugt til huden, styrker og forhindrer udtørring.

Den er 100% fri for parfume og syntetiske farvestoffer, vegansk og bærer derudover Svanemærket. Den er derudover vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået den grønne kolbe i kemiluppen, hvilket betyder at produktet ikke indeholder unødig kemi.

Selvbrunerens virkning vil kunne ses efter 2-6 timer og overskydende farve skylles af efterfølgende.

Minetan Rose Illuminating Facial Tan Mist (100ml)

Vegansk og parabenefri

Minetan Rose Illuminating Facial Tan Mist 100ml

Minetan Rose Illuminating Facial Tan Mist indeholder en smule selvbruner-effekt. Den er perfekt til ansigtet og passer til alle hudtyper og hudtoner.

Denne ansigtsmist giver både en flot kulør samtidig med at den går ind og fugter din hud. Den er super god at bruge for at holde din sommerkulør ved lige og kan med fordel bruges dagligt.  

Misten er vegansk og parabenefri.

Anvendes på afrenset hud. Den sprayes i ansigtet med en afstand på 15 cm. Lad den trænge ind i 2 minutter inden creme eller makeup påføres.

Ecooking Selvbruner Drops (30ml)

100% vegansk og parfumefri

Ecooking Selvbruner Drops 30ml

Ecooking Selvbruner Dråber er ideelle til brug på ansigtet og egnet til alle typer af hud.

Disse selvbruner dråber blandes sammen med de produkter du normalt bruger til din hud. På den måde slipper du for at gå på kompromis med din hudpleje og du kan derved også selv styre, hvor meget farve du ønsker.

Dråberne er perfekte til ansigtet, men kan også sagtens bruges på kroppen.

Indeholdt i produktet er hyaluronsyre, som lindrer huden og tilfører fugt. Desuden er de veganske, blevet dermatologisk testet, og er fri for duftstoffer, parabener og unaturlige farvestoffer.

Bland 2-3 dråber i din creme til ansigtet og kroppen. Husk at vaske dine hænder efter påføring. For at opnå mere farve, tilsætter du blot flere dråber i din creme.

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Light-Medium (200ml)

Rene og økologiske ingredienser

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Light Medium 200ml

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Light-Medium er en selvbruner mousse, der giver en super smuk og naturlig glød og er velegnet til alle hudtyper.

Denne selvbruner mousse er uden guidefarve, hvilket betyder at væsken er helt klar. Den absorberes hurtigt i huden og smitter ikke af på tøjet.

Den indeholder skønne økologiske ingredienser og er fremstillet på Vita Liberata´s unikke advoganic teknologi, der er udviklet til at trække det bedste ud af produktets aktive organiske stoffer, så du får et effektivt og helt særligt resultat.

Produktet findes i light/medium og medium/dark og er uden duft, alkohol og parfume.

Lad denne selvbruner udvikle sig i 4-6 timer eller over natten og skyl derefter overskydende farve af.

Tan-Luxe Hydra Mousse Hydrating Self-Tan Mousse Light/Medium (200ml)

Beriget med vitaminer

Tan Luxe Hydra Mousse Hydrating Self Tan Mousse Light:Medium 200ml

Tan-Luxe Hydra Mousse Hydrating Self-Tan Mousse giver en meget let og naturlig kulør til kroppen. Light/medium passer til en lys/rødlig hudtone og medium/dark passer til en lidt mørkere hudtone.

Denne selvbruner mousse indeholder naturlige farve-aktiver, der ikke lugter og smitter af på tøj og andre tekstiler. Den er beriget med vitamin B-,C-, og E samt hindbærkerneolie og aloe vera, der sammen sørger for at beskytte og pleje din hud.

Produktet giver en jævn og fejlfri farve så du opnår et naturligt resultat, der udstråler en sund og gennemfugtet hud.

Moussen er Cruelty Free og non-komedogen.

Selvbrunerens virkning vil kunne ses efter 4-6 timer. For en dybere kulør kan produktet opbygges.

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Latte (100ml)

Giver øjeblikkelig farve

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Latte 100ml

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Latte giver øjeblikkeligt en fantastisk farve og glød til ansigt og krop.

Denne Body Blur Sunless Glow er en makeup til ansigt og krop, som indeholder selvbruner. Den er perfekt til at dække pletter, åreknuder eller andre ujævnheder, samtidig med at den reflekterer lys for et ”high definition” finish.

Den indeholder det unikke ”moisture lock system”, der holder huden fugtet i op til 72 timer og fungerer perfekt som primer i ansigtet.  

Produktet er dermatologisk testet, non-toxic, økologisk og fri for alkohol og parabener.

Selvbruner-effekten holder i op til 7 dage, mens den dækkende makeup holder i op til 24 timer eller indtil den vaskes af.

Anbefalet Til Dig