Pulsur Test 2023 – Her er de bedste pulsure

Er du på udkig efter et pulsur, og er du ved at undersøge, hvilket du skal vælge? Så er du havnet det rette sted. I denne guide kan du læse mere om de mest populære pulsure lige nu.

Et pulsur er perfekt til dig, som ønsker at have mere fokus på din sundhed og/eller optimere din træning. Der er stor forskel på, hvilke specifikationer de forskellige ure besidder. Efter du har læst denne guide, vil du blive udrustet til at vælge, hvilket pulsur der passer perfekt til dig.

Vi vil gennemgå de 5 bedste pulsure og fortælle mere om deres egenskaber. Under hvert pulsur finder du links til forhandlerne, så du kan finde den bedste pris.

Nederst i guiden finder du en FAQ, der besvarer dine spørgsmål om pulsure.

Fitbit Inspire HR

Billigt og klassisk pulsur i et enkelt design.

Fitbit Inspire HR måler dine skridt og andre træningsaktiviteter, mens den også måler din søvn, puls og kalorieforbrænding. Pulsuret kommer også med nogle smarte ekstrafunktioner, som for eksempel sundhedstracking for kvinder.

Du får en hverdagsaktivitetstracker, som hjælper dig med at overvåge din trænings- og dit vægtmål. På skærmen har du et overblik over dine skridt, din kalorieforbrænding og din daglige aktivitet.

SmartTrack-funktionen kan selv genkende nogle aktiviteter såsom gang, løb, cykling og svømning. Derudover kan du nemt manuelt sætte uret til at tracke op til i alt 15 forskellige træningstilstande.

Remmen og skærmen er smalle og slanke, så uret sidder godt på hånden uden at forstyrre. Fitbit Inspire HR er desuden vandtæt og kan holde op til fem dages batterilevetid.

Denne model er velegnet til dig, der er på udkig efter dit første pulsur. Du får rigtig meget pulsur for pengene. Du bør være opmærksom på, at modellen har begrænsede funktioner i forhold til mange andre pulsure.

Udvalgte detaljer:

 • 24/7 pulsmåling.
 • Kalorieforbrændingstracking.
 • Avanceret aktivitets- og søvntracking.
 • Kan modstå vandtryk svarende til en dybde på 50 meter.
 • Batterilevetid: Op til fem dage.

Garmin Forerunner 645 Music

Avanceret pulsur med en masse fede funktioner. Ideelt til løberen.

Garmin Forerunner 645 Music kan meget mere end blot at måle dine skridt, dine aktiviteter, din puls og din søvn. Pulsuret har en lang række avancerede funktioner, der gør det muligt for dig at få de bedste løbeoplevelser.

Først og fremmest får du en avanceret præstationsovervågning og en GPS-tracking til at måle dine løbeture. Du kan endda foretage kontaktløs betaling, hvis du kobler dit betalingskort op til uret.

Med dette ur kan du høre trådløs musik via headset uden brug af telefon. Du kan også besvare SMS’er samt modtage notifikationer fra dine sociale medier, når du er ude at løbe. Alle disse ekstra funktioner gør også, at uret ligger i den høje ende af skalaen prismæssigt.

Du har mulighed for selv at vælge det urdisplay, du foretrækker at have på skærmen, og du kan også vælge de oplysninger, som uret skal vise. Dette ur er derfor ideelt for dig, der er dedikeret til din løbetræning.

Udvalgte detaljer:

 • Aktivitetsmåling, søvnovervågning, kalorieforbrændingstracking og pulsmåling.
 • GPS-tracking til dine løbeture.
 • Trådløs musik og Garmin Pay – kontaktløs betalingsløsning.
 • Kan modstå vandtryk svarende til en dybde på 50 meter.
 • Batterilevetid: Op til syv dage i smartwatch-tilstand.

Garmin Forerunner 935

Pulsur med avancerede løbe- og multisportsfunktioner.

Garmin Forerunner 935 er et avanceret pulsur, der tillader dig at måle dine aktiviteter, analysere din teknik og forbedre din performance. Det er perfekt til dig, der dyrker én sportsgren intenst eller skifter mellem flere. Du kan nemlig tracke og måle på massevis af indendørs- og udendørsaktiviteter.

Pulsuret hjælper dig med at holde kursen med en avanceret GPS- og GLONASS-dækning, der leverer optimal sporing i krævende miljøer. Desuden har uret indbygget barometer, trykhøjdemåler og elektronisk kompas, som du kan anvende i naturen.

Den nye anaerobe træningseffekt giver dig indsigt i vigtige træningsdimensioner til at gøre din træningsperformance endnu skarpere. En ulempe ved modellen er dog prisen, som ligger i den højere ende af skalaen.

Her modtager du et dejligt ur med lav vægt, som ikke besværer din træning. Båndet er designet i sportslig silicone, traditionelt læder og eksklusiv metal.

Udvalgte detaljer:

 • Aktivitetsmåling, søvnovervågning, kalorieforbrændingstracking og pulsmåling.
 • Samt performanceovervågning.
 • Kan modstå vandtryk svarende til en dybde på 50 meter.
 • Batterilevetid: Op til 2 uger.

Apple Watch Series 5

Suverænt og stilrent pulsur i aluminium eller rustfrit stål til mænd og kvinder.

Apple Watch Series 5 er pulsuret til dig, der er på udkig efter et flot pulsur, der har en masse fede funktioner til at optimere din sundhed.

Pulsuret har en smart indbygget mobilforbindelse, så du kan holde forbindelsen uden din telefon og foretage internationale nødopkald. Det hjælper dig også med at navigere med det indbyggede kompas, hvilket er ganske praktisk til gå-, cykel- og løbeture.

Uret lader dig tjekke dit hjerte med EKG-appen, der har en anden generations optisk hjertesensor. Det er optimalt for dig, der ønsker at følge med i din træning og forbedre din kondi.

Skærmen er altid aktiv, hvilket betyder, at du altid kan se, hvad klokken er. Men det betyder også, at denne model har en lav batteritid i forhold til mange andre pulsure. Pulsuret har et lækkert og stilrent design, der passer til både mænd og kvinder. Du kan vælge imellem en rem i aluminium, rustfri stål og en sportsrem i forskellige farver.

Udvalgte detaljer:

 • EKG-app og kompas
 • Indbygget mobilforbindelse
 • Kan modstå vandtryk svarende til en dybde på 50 meter
 • Batterilevetid: Op til 18 timer.

Garmin Fenix 5S Plus

Det ultimative træningsværktøj til udendørs eventyr.

Garmin Fenix 5S Plus har de populære Garmin-funktioner såsom trådløs musik og Garmin pay. Derudover er det et robust ur med en ekstrastor udendørsvenlig skærm, der kan ses tydeligt i solskin.

De indbyggede kort- og navigationsfunktioner hjælper dig med at holde den rette kurs og er perfekte til udendørs eventyr. Kortet tillader dig også at finde de mest populære løbe- og cykelstier ved hjælp af Trendline-ruteføring.

Den avancerede præstationsmåling måler og evaluere din træning, så du nemt kan se dine fremskridt. Desuden får du et overblik over, om du træner optimalt, ved hjælp af den smarte træningsstatus.

En ulempe ved uret er dog, at det ikke er det brugervenligste pulsur på markedet. Garmin-pulsure er kendt for at være yderst nemme at personliggøre. Du kan både vælge mellem en masse fede farver, forskellige størrelser på skærmen, urskiven og meget mere.

Udvalgte detaljer:

 • Aktivitetsmåling, søvnovervågning, kalorieforbrændingstracking og pulsmåling.
 • Kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion.
 • Indbygget kort og indbyggede navigationsfunktioner med trendline-ruteføring.
 • Garmin Pay – kontaktløs betalingsløsning.
 • Kan modstå vandtryk svarende til en dybde på 100 meter.
 • Batterilevetid: Op til to uger.

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilket pulsur er det bedste?

  De bedste producenter af pulsure lige nu er Fitbit, Garmin og Apple. Disse tre virksomheder laver de mest populære pulsure, der kan bruges af både mænd og kvinder. De 5 bedste pulsure er: 1. Fitbit Inspire HR 2. Garmin Forerunner 645 Music 3. Garmin Forerunner 935. Apple Watch Series 5. Garmin Fenix 5S Plus.

 2. Hvad skal jeg kigge efter i et pulsur?

  Pulsure findes i mange forskellige modeller med masser af forskellige, fede funktioner. Når du skal vælge, hvilket ur der er det rette for dig, bør du især kigge efter funktioner og pris. Hvilke funktioner, du har brug for, afhænger af, hvilke behov du har for tracking. Hvis du har en passion for én eller flere sportsgrene, er atlet eller blot ønsker en masse fede muligheder på dit håndled, kan det godt betale sig at investere i et dyrere pulsur. Mulighederne er mange. De forskellige modeller kan i princippet bruges til alle aktiviteter, men nogle er designet med specialfunktioner henvendt til én eller flere specifikke træningsformer. Når du skal vælge det rette pulsur , anbefales det derfor, at du læser grundigt om de enkelte modeller.

 3. Hvad koster et pulsur?

  Prisen for kvalitetspulsure ligger mellem cirka 650-4000 kr. Jo mere avanceret teknologi der er proppet i det smarte armbåndsur, jo dyrere er det. Et pulsur består i dag af en lille computer, der kan indeholde alt fra aktivitets -og pulsmålere til GPS’er, trådløs musik, forbindelse til dine SMS’er og sociale medier, betalingsmuligheder og meget, meget mere. Husk på, at et pulsur i god kvalitet vil holde i mange år, hvis du passer godt på det.

 4. Hvad kan jeg bruge et pulsur til?

  Et pulsur hjælper dig generelt med at få et overblik over din aktivitet og forbrænding. Du kan blandt andet bruge den viden til at få mere aktivitet ind i hverdagen. Det er svært at vide, om du dagligt går det anbefalede antal skridt, men med et pulsur får du informationen serveret direkte på dit håndled. De nymoderne pulsure kan dog meget mere end at måle dine skridt og din forbrænding. De måler også din søvn ved hjælp af en smart pulsmåling, så du kan få et overblik over, om du får søvn nok i hverdagen. De moderne pulsure giver dig også værktøjer til, at du kan måle og forbedre din træningsteknik. Nogle modeller hjælper dig endda med at finde vej i naturen, foretage opkald, modtage og svare på SMS’er, høre trådløs musik og lave en trådløs betaling. Alle disse egenskaber tillader dig at lave udendørsaktiviteter uden eksempelvis at have din mobiltelefon med.

Anbefalet Til Dig