Printer Test 2023 – Her er de bedste printere

En printer er uundværlig for mange mennesker. Men samtidig kan det være svært at finde frem til den bedste af slagsen. Derfor har vi lavet en printer-test, der giver dig mulighed for nemt og enkelt at finde den bedste printer.

Vi fortæller dig mere om de kvaliteter, som vores fem forskellige printere rummer. Vi kigger også nærmere på eventuelle mangler, der kan differentiere de forskellige fra hinanden.

Nederst i vores test finder du også en FAQ-sektion. Her svarer vi på nogle af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med køb af en ny printer. Det kan gøre det lettere for dig at finde svar på de spørgsmål, du måske sidder med.

Lad os komme i gang.

HP Envy 5030

En lille og smart printer med gode funktioner.

Denne HP Envy 5030 er et godt bud på en god printer hjem til dig. Her får du alt det, som en klassisk printer skal indeholde, og samtidig kommer den i en praktisk størrelse, der kan være overalt.

HP Envy 5030 har et kontrolpanel, der består af en touch screen, hvor du kan vælge forskellige funktioner i menuen. Det er også her, hvor du kan finde en hjælpemenu, hvis du har brug for en hånd i forbindelse med brug af din printer.

Derudover er HP Envy 5030 trådløs, så du kan forbinde den med din computer eller lignende helt trådløst. Det er også muligt at bruge et USB-kabel for nem forbindelse, men du kan også slippe helt for at have et kabel liggende.

Her får du også et flot design, der gør din printer værdig at have stående fremme. Den rummer både printer og scanner i én og samme maskine, så du kan bruge den til det hele.

Udvalgte funktioner:

 • Opløsning: 4800×1200 DPI
 • Scanner: 1200×1200 DPI
 • Touchpad som betjening
 • Multifunktionsprinter: Mulighed for både at printe og scanne

Brother DCP-L2530DW

Kompakt laserprinter til hjemmekontoret.

Denne Brother DCP-L2530DW er en kompakt sag til dig, der vil have en effektiv printer til en god pris. Her får du nemlig en alt-i-en-laserprinter, der kan printe, scanne og kopiere.

Brother DCP-L2530DW er designet til hjemmekontoret, og derfor er designet heller ikke noget, der er til at prale af. I stedet er den designet til at være effektiv, og det kan være et lille minus, hvis du går op i det flotte design.

Kigger vi på funktioner, får du her mange forskellige af slagsen. Den kan printe op til 30 sider i minuttet, og dens lydeffektniveau ligger under 50 dB(A). Den har en stor papirskuffe, der kan rumme hele 250 ark på samme tid.

Her får du også trådløs forbindelse. Det gør det nemt at printe fra din computer, tablet eller mobil. Du får en opløsning ved print på 600×600 DPI og HQ 1200 (2400×600 DPI). Den første side er ude efter mindre end 8,5 sekunder.

Brother DCP-L2530DW er for dig, der vil have professionel kvalitet hjem til dig uden at betale for meget. Du må vinke farvel til det smarte design, men her får du en kompakt og effektiv printer.

Udvalgte detaljer:

 • Automatisk dobbeltsidet print (duplex)
 • Tre-i-en-printer med både print, kopi og scan
 • LCD-displayskærm til styring
 • Laser-teknologi

Canon Pixma TS8350

Få fleksibel mediehåndtering og trådløs forbindelse med Canon.

Denne Canon Pixma TS8350 er også et godt bud på en printer, der leverer hver gang. Med hele seks forskellige blæktanke får du blandt andet Photo Blue og FINE-teknologi i det smarte ChromaLife100-blæksystem.

Derudover er der trådløs forbindelse, som det også gør sig gældende for de andre modeller. Her får du til gengæld understøttelse af 5 GHz, der gør forbindelsen endnu hurtigere.

Særligt for Canon Pixma TS8350 er, at den kan printe neglestickers gennem Nail Creator-appen. Det giver printeren en ekstra funktion, hvor der er mulighed for leg og sjov med neglestickers til hele familien.

Du får også fleksibel mediehåndtering med bagfremføring til forskellige medier. Og så styrer du det hele fra en LCD-skærm, der måler hele 4,3”. Skærmen har et brugervenligt interface og er med touch.

Canon Pixma TS8350 kan både printe, kopiere, scanne og anvende Cloud Link. Her får du alle de kvaliteter, som en printer skal have, og du får en printopløsning på op til 4800×1200 DPI. Vi har ikke meget dårligt at sige, for her får du valuta for pengene.

Udvalgte detaljer:

 • Seks separate blæktanke (PGBK, BK, C, M, Y, PB)
 • Automatisk dobbeltsidet print (duplex)
 • Optisk scanneropløsning: 2400×4800 DPI
 • Mulighed for 2-på-1- og 4-på-1-kopiering
 • HI-Speed USB samt trådløs forbindelse

Canon i-Sensys MF641Cw

Multifunktionel printer med berøringsfølsom farveskærm.

Med Canon i-Sensys MF641Cw får du igen en multifunktionel printer, der egner sig godt til hjemmekontoret. Denne model er designet til små eller mellemstore virksomheder, og derfor får du igen et kompakt design med effektivitet.

Canon i-Sensys MF641Cw printer med en hastighed på 18 sider pr. minut og har en bakke til 250 ark papir. Den er også trådløs kompatibel med både Android og iOS.

Et stort plus ved Canon i-Sensys MF641Cw er den store 12,7 cm LCD-berøringsskærm i farve. Den sørger for en stor brugervenlighed og nem betjening. Derudover kan du her få dokumentfrigivelse med pinkode.

Printeren er en 3-i-1-printer, hvor du har mulighed for at printe, kopiere og scanne. Den benytter laserteknologi og kan også bruges til fax.

Dens printopløsning er på 600×600 DPI og op til 1200×1200 DPI med Image Refinement-teknologien. Derfor en glimrende printer til virksomheden, og du får mange funktioner til en lav pris.

Udvalgte detaljer:

 • Forberedt til Google Cloudprinter
 • Tilhørende Canon PRINT Business-app
 • Programbibliotek med brugerdefinerbare skærmprogrammer
 • Op til 38 sider i minuttet

HP LaserJet Pro MFP M479fdw

Den sidste printer i vores printer-test er denne HP LaserJet Pro MFP M479fdw. Det er testens dyreste, men også den mest avancerede af slagsen, der anvender dynamisk sikkerhed, som opdateres løbende. Dermed er du sikret høj sikkerhed i din virksomhed.

HP LaserJet Pro MFP M479fdw er netop velegnet til virksomheder. Her kan du både printe, kopiere, scanne, sende fax og sågar også sende en e-mail. Det er en stor kvalitet, der gør denne printer lidt mere avanceret end de andre.

Med den stærke laser-teknologi får du en printkvalitet på 600×600 DPI og op til 38,400×600 ved optimeret DPI. Du styrer det hele fra en 4,3” farvetouchskærm med farvedisplay, der gør det nemt og simpelt at betjene printeren.

HP LaserJet Pro MFP M479fdw har indbygget dual-band Wi-Fi og Hi-Speed USB 2.0, der gør det nemt at forbinde printeren. Du får også automatisk dobbeltsidet print (duplex). Dermed en stærk printer, der dog ligger lidt højere end i de andre i forhold til pris.

Udvalgte detaljer:

 • Første side printet på 9,5 sekunder
 • Processorhastighed på 1200 MHz
 • 5-arks universalbakke, 250-arks papirbakke og 50-arks automatisk dokumentføder (ADF)
 • Mobiludskrivning fra tablet eller mobil

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilken printer er den bedste?

  Den bedste printer for dig afhænger meget af dine behov. Skal du blot bruge den til hjemmebrug, er der måske nogle funktioner, du ikke behøver. Er det derimod til din virksomhed, kan det være nødvendigt at vælge en lidt mere kompakt. Vi har fundet de fem bedste på markedet lige nu. Her får du meget for pengene, og de er både effektive og leverer høj kvalitet. De fem bedste printere lige nu er: • HP Envy 5030u003cbru003e• Brother DCP-L2530DWu003cbru003e• Canon Pixma TS8350u003cbru003e• Canon i-Sensys MF641Cwu003cbru003e• HP LaserJet Pro MFP M479fdw.

 2. Hvad skal jeg vælge min printer ud fra?

  Når du vælger din printer, er det vigtigt at sammenligne dine behov med det, som din printer kan. Alle vores modeller kan som minimum printe og scanne, hvilket er to vigtige funktioner. Samtidig er brugervenligheden også vigtig. Det kan være en fordel at vælge en større skærm med touch, som gør betjeningen langt nemmere. Derudover er kvaliteten selvfølgelig et vigtigt punkt. Jo højere kvalitet, desto flere ting kan du udskrive på din printer. Det gælder særligt for dig, hvis du gerne vil bruge den til at printe forskellige billeder.

 3. Hvad koster en printer?

  Prisen for en printer spænder vidt og bredt. Du kan finde de helt billige modeller til 300 kroner, eller du kan springe på en topprofessionel af slagsen, der koster tæt på 10.000 kroner. Der er selvfølgelig meget midt imellem også. Vores modeller ligger i et fornuftigt prisleje, hvor du stadigvæk får den høje kvalitet. Udfordringen ved de billige modeller er, at opløsning, patroner og printhastighed sjældent er tilstrækkeligt. Derfor er vores fem printere nogle af de bedste på markedet.

Anbefalet Til Dig