Optigrill Test 2023 – Her er de bedste Optigrill

Er du på udkig efter en den perfekte OptiGrill til de varme sommeraftener, så er du landet det rigtige sted. I denne guide vil du finde informationer om 4 af de bedste OptiGrills, som er på markedet lige nu.

På den måde kan du træffe et informeret valg om, hvilken OptiGrill der passer bedst til lige netop dig.

Nederst vil du også kunne finde en FAQ, som besvarer de mest stillede spørgsmål.

Tefal OptiGrill Plus GC712D Kontaktgrill

En grill med intelligent design, der sikrer perfekte resultater

Tefal OptiGrill Plus GC712D er en elektrisk og smart grill, der tilbereder maden, ligesom du ønsker det. Den har den såkaldte Automatic Sensor Cooking-funktion, hvor grillen scanner kødets tilstand og derefter indstille tid og temperatur, så det passer til kødet.

Automatic Sensor Cooking registrerer, hvor mange stykker kød der ligger på grillen og tykkelsen på kødet, og indstiller automatisk grillen til det perfekte resultat.

Tefal OptiGrill Plus GC712D har derudover 6 tilberedningsprogrammer (burger, fjerkræ, rødt kød, fisk og pølser og tilberedning fra frost). Tilberedningen fra frost giver blandede resultater, men det er stadig en smart feature, man får med.

Denne grill har også indikatorlys, som gør, at du nemt kan holde øje med, hvordan kødets tilberedning skrider frem. Dermed kan du ud fra farvekoderne hurtigt se, om grillen er varm nok, eller om kødet er rødt, medium eller gennemstegt.

Men du kan også grille andet og mere end bare kød. Tefal OptiGrill Plus GC712D har 4 justerbare temperaturniveauer, som egner sig perfekt til at grille grøntsager og frugt.

Tefal OptiGrill Plus GC712D er en smule klodset i designet, men den er svær at slå på funktionaliteten.

Udvalgte detaljer:

 • Automatic Sensor Cooking sikrer perfekte resultater hver gang
 • Indikatorlys, så du kan følge madens tilberedning
 • 6 tilberedningsprogrammer
 • 4 manuelle temperaturniveauer til frugt og grønt
 • Nem rengøring

OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0

Tætpakket med features og den måske mest alsidige OptiGrill

OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0 udmærker sig ved en ovnfunktion og de smarte sensorer, der sikrer perfekt tilberedt mad hver gang.

Denne grill fra OBH har en snackbakke, som fungerer som en mini-ovn, så du kan tilberede mad uden at skulle bruge en stor ovn. Det er nemt, bekvemt og praktisk, da du ikke behøver løbe frem og tilbage mellem grillen og køkkenet. Dog bør det nævnes, at OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0 er så lille, at den nemt kan stå i et køkken.

Foruden den smarte snackbakke kommer OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0 med 6 automatiske tilberedningsprogrammer og manuelle indstillinger med 4 temperaturniveauer. Det sikrer alsidigheden og gør det nemt for dig at opnå de ønskede resultater.

Grillen er elektrisk, og du slipper dermed for at vente på kullene og kan hurtigt komme i gang med at grille. De aftagelige plader sikrer dig, at rengøringen er let overstået.

Udvalgte detaljer:

 • Automatiske sensorer for optimal tilberedning
 • Hurtig elektrisk opvarmning
 • Snackbakke/ovn giver dig alsidighed og flere muligheder
 • 6 tilberedningsprogrammer
 • Aftagelige dele for ubesværet rengøring

OBH Nordica OptiGrill+ XL

Mere plads til den passionerede grillmester

OBH Nordica OptiGrill+ XL har de samme funktioner som dens lillebror OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0, samtidig med at den har en 800 cm2 stor grilloverflade, der sikrer dig masser af plads, når familien eller vennerne kommer på grillbesøg.

Den større størrelse er egnet til at betjene mellem 6-8 personer, så der er ingen ventetid for gæsterne på deres mad.

Størrelsen giver dig muligheder, men den kan også betyde, at du får lidt sværere ved at placere den på køkkenbordet. Prisen er også lidt dyrere.

OBH Nordica OptiGrill+ XL har hele 9 automatiske tilberedningsprogrammer, altså 3 mere end den mindre model. Du kan derfor tilberede andre typer kød og grønt, for eksempel bacon, panini, hamburgere og meget mere.

Alt dette med OptiGrillens smarte sensorer, der kan scanne kødets tilstand og advare dig, når det er på tide at tage kødet væk fra grillen. Med OBH Nordica OptiGrill+ XL får du alt det bedste fra OBHs OptiGrill-serie.

Udvalgte detaljer:

 • Automatiske sensorer for optimal tilberedning
 • 800 cm2 stor overflade til større selskaber
 • Hele 9 tilberedningsprogrammer
 • XL-størrelsen giver flere muligheder i forhold til de mindre modeller
 • Nem rengøring

Tefal Optigrill Plus GC7148

Masser af tilberedningsmuligheder og indbygget snackbakke

Tefal OptiGrill Plus GC7148 er en alsidig digital og elektrisk OptiGrill, der med sine 6 automatiske tilberedningsprogrammer sikrer dig et professionelt resultat hver gang.

Teknologien og designet i Tefal OptiGrill Plus GC7148 gør dig i stand til at bage, gratinere, opvarme og naturligvis at grille din mad til perfektion. Der er en funktion til enhver grillaften.

Snackbakken giver dig mulighed for at tilberede mad som flødekartofler, kage, pizza, ja sågar at varme brød, mens kødet tilberedes.

Tefal OptiGrill Plus GC7148 har foruden den smarte sensorfunktion, der scanner kødets tykkelse og justerer grillens indstillinger derefter, spildbakke, en aftagelig drypbakke samt automatisk slukfunktion, og delene kan tages af for nem rengøring, for eksempel i en opvaskemaskine.

Kombinér disse funktioner med snackbakken, og du har et godt udgangspunkt for en vellykket grillfest.

Udvalgte detaljer:

 • Automatiske sensorer for optimal tilberedning
 • Snackbakken gør det muligt at tilberede ovnmad sammen med kødet
 • Du kan bage, gratinere, opvarme og grille
 • Spildbakke, aftagelig drypbakke, automatisk slukfunktion og aftagelige dele for nem rengøring

FAQ – spørgsmål og svar

Hvad er en OptiGrill?

En OptiGrill er en smart grill, der ved hjælp af indbyggede sensorer kan fornemme, om kødet, du griller, er ved at brænde på.

Hvis en OptiGrill fornemmer dette, vil den automatisk skrue ned for varmen eller skifte program.

Hvorfor skal jeg vælge en OptiGrill?

Du skal vælge en OptiGrill, hvis du er træt af at skulle være vogte grillen intenst for at tage kødet af, når det har opnået den ønskede tilberedning.

Med en OptiGrill kan du trygt overlade det arbejde til de smarte sensorer, som skifter program, hvis du ikke lige når at tage kødet af, mens det for eksempel er medium.

Hvilken OptiGrill skal jeg vælge?

Med en OptiGrill får du altid den smarte funktion at kunne grille produkterne til perfektion – takket være OptiGrills innovative sensorer.

Derfor skal du spørge dig selv, om du har behov for den indbyggede ovnfunktion, som visse modeller har, eller om du ofte griller for større forsamlinger, hvor en XL-udgave nok er det bedste valg.

Hvor nem er en OptiGrill at betjene?

En OptiGrill er meget let at betjene – meget lettere end en almindelig grill. Brugervenligheden er som regel i top.

Grillen fungerer automatisk i de fleste henseender, og den innovative teknologi hjælper dig til at opnå professionelle resultater, som du kender det fra restauranten.

Anbefalet Til Dig