Glattejern Test 2023 – Her er de bedste glattejern

Har du besluttet dig for at investere i et godt glattejern, men du har svært ved at gennemskue, hvilket et der er bedst til netop dit hår og dine behov?

Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige typer af glattejern, der findes på markedet i dag. Nogle fungerer kun til tyndt hår, mens andre er god til langt tykt hår, ligesom nogle er ideelle til både at glatte og krølle, mens andre kun er egnet til at glatte.

Vi har undersøgt de forskellige glattejern, der findes på det danske marked. Vi har derudfra fundet 5, som vi mener klarer sig bedst i test, og som dækker forskellige behov, så der er lidt til enhver. Du kan finde de 5 bedste glattejern herunder, samt læse mere om hvert produkt.

Remington Pearl S9500

Remington Pearl S9500

Vi starter ud med Remington Pearl S9500, som er velegnet til alle hårtyper. Dette glattejern er til dig, der ønsker et budget-venligt, og samtidig hurtigt og effektivt stylingsredskab, der både kan glatte og krølle.

Glattejernet har en avanceret keramisk belægning med ægte perlestøv på varmepladerne, hvilket gør at jernet glider meget nemmere gennem håret, og sikrer en vellykket glatning.

Glattejernet opvarmes på blot 10 sekunder, og kan indstilles fra 150–235 °C i det digitale display. Der er indbygget ”sleep-mode”, så jernet automatisk slukker efter 60 minutter. Glattejernet kommer med en 3 meter lang drejeledning og et praktisk varmebestandigt etui.

Remington Keratin Protect Intelligent S8598

Remington Keratin Protect Intelligent S8598

Det næste glattejern på listen er også fra Remington. Keratin Protect Intelligent S8598 er velegnet til alle hårtyper og perfekt til dig, der ønsker et meget brugervenligt stylingsværktøj til en fornuftig pris.

Dette fladjern er både smukt og tiltrækkende med grå og rosaguld nuancer. De opvarmede keramiske plader er forbedret med keratin og mandelolie, hvilket vil resultere i sundt, skinnende og glat hår.

På blot 15 sekunder er glattejernet opvarmet og klar til brug, og du kan selv indstille temperaturen fra 150-230 °C. Det er udstyret med en smart ”turbo-boost” funktion, og har du glattejernet med på farten, kan du bruge den smarte pladelås. Glattejernet kommer med en 3 meter lang drejeledning og et fint varmebestandigt etui medfølger.

Med dette glattejern fra GHD bevæger vi os op i den lidt dyrere ende af prisskalaen. Ikke desto mindre får du et glattejern i den bedste kvalitet og et klassisk design, der er velegnet til alle hårtyper.

Glattejernet har en fast temperatur på 185°C, hvilket ifølge GHD´s egen forskning er den optimale temperatur til at style hår uden at beskadige det unødigt. På blot 30 sekunder er glattejernet opvarmet med en konstant og jævn varme. Efter 30 minutters inaktivitet slukker jernet automatisk.

GHD IV er et fantastisk glattejern, men kan med sine afrundede kanter også bruges til at lave krøller, selvom de nyere GHD-modeller er mere velegnede til det. Glattejernet kommer med en 2,8 meter lang drejeledning.

GHD PLATINUM+ er verdens første SMART glattejern, der er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi, der beregner dit hårs tykkelse, behov og tekstur imens du glatter det. Glattejernet kommer i et ultimativt flot og luksuriøst design, som er velegnet til alle hårtyper.

Glattejernet opvarmes på kun 20 sekunder og har en konstant temperatur på 185°C. Sensorerne i varmepladerne opretholder en ”safer-for-hair heat” fra rod til spids så du beskytter dit hår mod varmeskader og unødige knækkede hår. Efter 30 minutters inaktivitet slukker glattejernet automatisk.

Det er designet i ”Wishbone hinge”, der sikrer at varmepladerne altid er på linje med hinanden og at håret holdes perfekt på plads under hele stylingen. Glattejernet er ideelt til både at glatte og krølle dit hår, og sikrer det flotteste resultat på rekordtid.

Dyson Corrale

Dyson Corrale
United Kingdom
United Kingdom

Det trådløse Dyson Corrale er et af de dyreste glattejern på markedet, men bestemt alle pengene værd. Jernet er skabt i det smukkeste design og en rigtig god kvalitet, der kan holde i mange år. Det er velegnet til alle hårtyper og er ideelt til både at glatte og krølle dit hår.

Glattejernet har en integreret temperatursensor, som regulerer temperaturen 100 gange i sekundet for at passe bedst muligt på dit hår. Du kan indstille glattejernet i 3 forskellige temperaturer – 165°C, 185°C og 210°C og se den valgte temperatur i LED displayet.

Takket være det kraftfulde 4-cellet lithium-ion batteri kan du bruge glattejernet trådløst i op til 30 minutter. Der medfølger selvfølgelig også en magnetledning for længere driftstid. For ekstra sikkerhed slukker glattejernet automatisk efter 10 minutters inaktivitet.

Anbefalet Til Dig