Glattejern Test 2022 – Her er de bedste glattejern

Har du besluttet dig for at investere i et godt glattejern, men har svært ved at gennemskue, hvilket et der er bedst til netop dit hår og dine behov?

Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige typer af glattejern, der findes på markedet i dag. Nogle er til langt tykt hår, mens andre er til tyndt og nogle er ideelle til både at glatte og krølle dit hår, mens andre kun er egnet til at glatte.

Vi har undersøgt de forskellige glattejern, der findes på det danske marked. Vi har derudfra fundet 4, som vi mener klarer sig bedst i test og som dækker forskellige behov så der er lidt til enhver. Du kan finde de 4 bedste glattejern herunder, samt læse mere om hvert produkt.

Remington Pearl S9500

Budget-venlig

212 DKK

Budget-venligt glattejern fra Remington til alle hårtyper.

Remington Pearl S9500 er et glattejern med avanceret keramisk belægning med ægte perlestøv på varmepladerne. Dette gør at jernet glider ubesværet gennem håret og sikrer en vellykket glatning.

Glattejernet opvarmes på blot 10 sekunder og kan indstilles fra 150–235 °C i det digitale display. Der er indbygget ”sleep-mode” så det automatisk slukker efter 60 minutter og er ideel til både at glatte og krølle dit hår. Glattejernet kommer med en 3 meter lang drejeledning og et varmebestandig etui.

Dette glattejern er til dig, der ønsker et budget-venligt og samtidig hurtigt og effektivt stylingsredskab, der både kan glatte og krølle.

Remington Keratin Protect Intelligent S8598

Sikrer et glansfuldt og smukt hår med dette glattejern fra Remington til alle hårtyper.

Med Keratin Protect Intelligent S8598 får du et stilfuldt og smukt glattejern i en skyggegrå og rosegold farve. Det er udstyret med avancerede keramiske varmeplader, der er belagt med keratin og mandelolie for at give dit hår et glat, sundt og skinnende resultat.

På blot 15 sekunder er glattejernet opvarmet og klar til brug og du kan selv indstille temperaturen fra 150-230 °C. Det er udstyret med en smart ”turbo-boost” funktion, og har du glattejernet med på farten kan du bruge den smarte pladelås. Glattejernet kommer med en 3 meter lang drejeledning og et fint varmebestandigt etui medfølger.

Dette glattejern fra Remington er alt i alt et brugervenligt stylingsværktøj til en fornuftig pris. Det er udstyret med flere smarte funktioner og har en hurtig opvarmning.

GHD IV Styler

926 DKK
929 DKK

Dette GHD glattejern kommer i et klassisk og enkelt design, og passer til alle hårtyper.

Med dette glattejern fra GHD går vi op i den lidt dyrere ende af prisskalaen. Til gengæld får du et glattejern i den bedste kvalitet.

Glattejernet kommer med en fast temperatur på 185 °C, hvilket GHDs egen forskning mener er den optimale temperatur. På blot 30 sekunder er glattejernet opvarmet med en konstant jævn varme. Glattejernet er designet så det ligger godt i hånden og slukker automatisk efter 30 minutters inaktivitet.

Denne model er ideel til at glatte, men kan med sine afrundede kanter også bruges til lave krøller, selvom de nyere GHD-modeller er mere velegnede til det. Det kommer derudover med en 2,8 meter drejeledning.

GHD IV Styler er et fantastisk godt og brugervenligt glattejern, der vil levere et godt resultat hver gang. Det er i exceptionel god GHD-kvalitet, som kan holde i mange år.  

ghd Platinum+ Styler

1495 DKK

GHD PLATINUM+ har et ultimativt flot og luksuriøst design, som er velegnet til alle hårtyper.

Dette GHD glattejern er verdens første SMART glattejern, der er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi, der beregner dit hårs behov, tykkelse og tekstur imens du glatter det.

Glattejernet opvarmes på kun 20 sekunder og har en konstant temperatur på 185°C. Sensorerne i varmepladerne opretholder en ”safer-for-hair heat” fra rod til spids så du beskytter dit hår mod varmeskader og unødige knækkede hår. Efter 30 minutters inaktivitet slukker glattejernet automatisk.

Det er designet i ”Wishbone hinge”, der sikrer at varmepladerne altid er på linje med hinanden og at håret holdes perfekt på plads under hele stylingen. Glattejernet er ideelt til både at glatte og krølle dit hår.

Med denne model fra GHD får du et eksklusivt og elegant glattejern i den absolut bedste kvalitet. Det sikrer det bedste resultat på rekordtid og efterlader dit hår skinnende og smukt.

Dyson Corrale

3935 DKK

Det trådløse Dyson Corrale glattejern sikrer silkeglat hår og er velegnet til alle hårtyper.

Dette glattejern fra Dyson er skabt i det flotteste design med en mørk nikkeloverflade og en smuk fuchsia farve under. Jernet er udstyret med flexplader i mangankobberlegering, der gør at du kan style dit hår med mindre varme og dermed minimere hårskader.

Glattejernet har en integreret temperatursensor, som regulerer temperaturen 100 gange i sekundet for at passe bedst muligt på dit hår. Du kan indstille glattejernet i 3 forskellige temperaturer – 165°C, 185°C og 210°C og se den valgte temperatur i LED displayet.

Takket være det kraftfulde 4-cellet lithium-ion batteri kan du bruge glattejernet trådløst i op til 30 minutter. Der medfølger selvfølgelig også en magnetledning for længere driftstid. For ekstra sikkerhed slukker glattejernet automatisk efter 10 minutters inaktivitet.

Dette kvalitets glattejern er et af de dyreste på markedet, men er helt sikkert alle pengene værd. Det er et glattejern ud over det sædvanlige. Med dette glattejern er det muligt at passe godt på sit hår mens man styler det og samtidig sikrer du et fantastisk resultat hver gang. Glattejernet er ideelt både til at glatte og krølle hår.

Andre Synes Godt Om Disse