Nilfisk støvsuger Test 2023 – Her er de bedste Nilfisk støvsugere

En støvsuger er fuldkommen uundværlig i enhver husholdning. Her på siden har vi samlet de bedste støvsugere fra Nilfisk på markedet lige nu.

Støvsugeren er dit bedste forsvar mod støv og nullermænd. Der findes utallige støvsugere på markedet, og de har forskellige funktioner og findes i forskellige prisklasser. Står du og har brug for en effektiv støvsuger, som ikke ødelægger budgettet? Så får du et nemt overblik her på siden.

Vi gennemgår de fire mest effektive Nilfisk-støvsugere og vejleder dig med fordele og ulemper ved hvert produkt. 

Til sidst har vi samlet en FAQ, så du kan få svar på dine spørgsmål om støvsugere.

Nilfisk Easy

Praktisk og kraftfuld kombination af to støvsugere.

Med Nilfisk Easy 2 in 1 20V får du en særdeles praktisk støvsuger, som kombinerer en håndholdt og en opretstående støvsuger i ét design.

Støvsugeren er egnet til stort set alle hjem og rengøringsbehov. Den aftagelige håndstøvsuger gør det nemt for dig at klare de små rengøringsopgaver, mens den opretstående støvsuger er perfekt til store opgaver.

Støvsugeren er ledningsfri, hvilket gør den praktisk i brug. Den har en batteridrift på op til 80 minutter, så du har god tid til selv den store rengøring.

Nilfisk Easy 2 in 1 20Ver bedst egnet til dig, der har et mindre hjem eller lette rengøringsbehov. Med sin smarte håndstøvsuger er den særdeles velegnet til den hurtige rengøring. Har du et større hjem, kan modellen bruges som en ekstra rengøringsmaskine.

Støvsugeren er den billigste i testen af Nilfisk-støvsugere her på siden.

Udvalgte detaljer:

 • To i én støvsuger
 • Farve: Fås i forskellige farver
 • Støvsugeren har en driftstid på 50-80 minutter
 • Indbygget LED-lys foran
 • Har tre hastigheder
 • Kraftigt og funktionelt design

Nilfisk Combi+ Washer CW2

Kombinerer gulvvask og støvsugning. Perfekt til den store familie eller til familien med kæledyr.

Nilfisk Combi+ Washer CW2 klarer både gulvvask og støvsugning. Støvsugeren er designet, så du både kan vaske dit gulv eller fjerne våde ting fra gulvet, samtidig med at du kan indstille den til at fungere som en almindelig støvsuger.

Med den praktiske kombination er Nilfisk Combi+ Wash CW2 særligt velegnet til familien med børn eller kæledyr. Har dit kæledyr et uheld, eller spilder børnene på gulvet, er gulvvask funktionen guld værd.

Ved at bruge det fleksible produkt sparer du tid, når du skal skifte mellem at støvsuge og vaske. Oveni det undgår du at skulle finde plads til både støvsuger, spand og gulvmoppe, da de alle er samlet i ét apparat.

Du får altså mange fordele med designet fra Nilfisk. En mindre ulempe er, at maskinen kommer med en ledning på kun syv meter. Produktet er i den høje ende af prisskalaen, men det skyldes, at du får to produkter i én maskine.

Udvalgte detaljer:

 • Gulvvask og støvsugning samlet i ét design
 • Farve: Hvid
 • Egnet til klinker og hårdt trægulv
 • Støvopsamling uden pose
 • Støvbeholder op til 0,55 liter

Nilfisk Select WCL13P08A1

Brugervenlig støvsuger i et klassisk design.

Nilfisk Select WCL13P08A er en konventionel støvsuger med utroligt let anvendelighed. Teleskoprøret i aluminium kan justeres, så det passer til din højde, hvilket hjælper dig med at undgå ubehag i ryggen, mens du støvsuger.

Støvsugeren er virkelig kraftfuld, og derfor er den optimal at bruge på måtter, tæpper og hårde gulve, hvor støv kan sætte sig godt fast.

Produktet kan filtrere effektivt med sit HEPA 13-filter, hvilket gør det i stand til at fange selv de mindste partikler.

Støvsugeren har en ledning, hvilket for nogle kan være en ulempe. Ledningen har dog en længde på 11,2 meter, så du har god mulighed for at bevæge dig rundt, før du skal skifte stikkontakt.

Støvsugeren kommer med 5 års garanti.

Udvalgte detaljer:

 • Ergonomisk og brugervenlig
 • Posestørrelse: 2,7 liter
 • Lang slange og ledning
 • Vægt på 6,4 kg
 • Gode brugeranmeldelser

Nilfisk VP930

Støvsugeren til den professionelle rengøring af store arealer.

Støvsugeren til den professionelle rengøring af store arealer.

Skoler, hospitaler, butikker og så videre får jævnligt besøgende, og derfor er det vigtigt med daglig rengøring. Nilfisk VP930 er den perfekte støvsuger til dette job.

Med sin beholder i robust stål og sin effektive sugeevne sørger støvsugeren for at holde arealerne rene. Den er fremstillet i et kompakt og langtidsholdbart design, som gør den til et populært rengøringsredskab hos de fleste institutioner.

Som en ekstra fordel arbejder støvsugeren med en lav lydstyrke sammenlignet med de andre støvsugere her i testen. Modellen er derfor ikke meget til gene, når den er i brug, og derfor er den særligt egnet til steder med mange besøgende.

Støvsugeren har en stor beholder til støv med en kapacitet på hele 15 liter. I forhold til udseendet er designet praktisk, men ikke så lækkert at se på som de øvrige støvsugere i testen.

Prismæssigt er støvsugeren i den dyre ende, men det skyldes de mange fordelagtige funktioner. Du får en maskine, som helt sikkert holder i meget lang tid.

Denne støvsuger er til den erhvervsdrivende eller til institutioner, som mangler en robust og holdbar rengøringsmaskine til brug på større arealer.

Udvalgte detaljer:

 • Særdeles kraftfuld og robust
 • Velegnet til rengøring af store arealer
 • Lavt energiforbrug
 • Minimal støj
 • Kapacitet med pose: 15 liter

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvad skal jeg lede efter, når jeg køber min støvsuger?

  Hvad skal jeg lede efter, når jeg køber min støvsuger? Støvsugere kommer i mange forskellige størrelser og med et utal af funktioner. Når du skal finde din næste støvsuger, så overvej først dine behov og dit budget. Hvor stort er dit rengøringsbehov, og hvor stort er det areal, som du skal rengøre?

  Hvis du bor i en mindre lejlighed eller blot har et værelse, er Nilfisk Easy 2 in 1 20V et godt bud på din næste støvsuger. Omvendt kan en støvsuger som Nilfisk Select WCL13P08A eller Nilfisk Combi+ Washer CW2 være velegnet til familien, der bor i hus eller i en større lejlighed.

 2. Hvad koster en støvsuger?

  Prisen på støvsugere varierer meget alt efter kvalitet og mærke. Nilfisk er kendt for at levere maskiner af høj kvalitet – både til professionel og privat brug. I testen finder du støvsugere med kombinerede funktioner.

  På den måde får du to produkter i ét, og du sparer derfor både penge og plads. Det kan være en god idé at bruge lidt flere penge på en god støvsuger, fordi det hurtigt kan blive et stort irritationsmoment at have en støvsuger med svag sugeevne. Samtidig holder en kvalitetsstøvsuger i mange år.

 3. Hvad skal jeg være særligt opmærksom på, når jeg køber støvsuger?

  Det er en god idé at være opmærksom på sugeevne, lydniveau og støvkapacitet. Det kan hurtigt blive frustrerende, hvis din støvsuger har en lille beholder eller pose til støv, så du konstant skal tømme eller udskifte den.

  Lydniveauet er som regel omkring 75 dB, hvilket er et standardlydniveau for en støvsuger. Bliver du meget generet af støj, så kig efter et lavere lydniveau, når du køber støvsuger.

Anbefalet Til Dig