Dyson Støvsuger Test 2021 – Her er de bedste Dyson støvsugere

Ønsker du dig en håndholdt støvsuger uden ledning? Men er du i tvivl om, hvilken model du skal købe? Så er du havnet det helt rette sted.

Med en Dyson-støvsuger behøver du ikke længere irritere dig over en ledning, der ikke er lang nok. Du kan nemlig tage den med overalt, både indenfor og udenfor, så længe den har batteri.

Her i vores guide vil vi gennemgå de 4 mest populære støvsugere fra Dyson. Vi vil gå i dybden med deres egenskaber og specifikationer, så du nemmere kan få et overblik over, hvilken model du skal vælge.

Nederst i vores guide finder du en FAQ, hvor vi har besvaret de oftest stillede spørgsmål.

Dyson V7 Motorhead Origin

En let 2-i-1-støvsuger

Med denne lette Dyson V7 Motorhead Origin, der blot vejer 3 kg, kan du hurtigt og nemt give hjemmet en tur med støvsugeren.

Det lette og smalle design giver dig rig mulighed for at komme ind under sofaen og ud i hjørnerne uden problemer. Der er altså ingen undskyldninger for at springe støvsugningen over.

Dyson V7 Motorhead Origin er en håndholdt støvsuger, der fungerer som 2-i-1-støvsuger. Det vil sige, at du både kan bruge den som håndstøvsuger og som en almindelig støvsuger – du skal blot sætte armen med støvsugerhovedet på den håndholdte del.

En af fordelene ved støvsugeren er, at den er poseløs. Støvet bliver samlet i en beholder, som sidder på det stykke, du har i hånden, når du støvsuger.

Når støvsugeren er opladet, kan den bruges i 30 minutter, før den løber tør for strøm. Herefter bør den sættes til opladning, og efter 240 minutter er den klar igen.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 30 minutter
 • Opladningstid: 4 timer
 • 2 sugestyrker
 • Vægt på 3 kg
 • Beholderkapacitet på 0,54 liter

Dyson V11 Animal

En håndholdt støvsuger til dig med kæledyr

Dyson V11 Animal er udviklet med henblik på at gøre det nemmere for mennesker med husdyr. Den særlige og kraftfulde sugeevne er perfekt at bruge, hvis dine kæledyr for eksempel fælder. Og sammen med den håndholdte funktion bliver det meget nemmere for dig at komme ind i alle krogene.

På Dyson V11 Animal er batteriet større, hvilket giver en 20 % højere sugeevne sammenlignet med tidligere Dyson-modeller. Batteriet bliver hele tiden overvåget af en indbygget sensor, der sikrer dig en maksimal effekt i op til 60 minutter af gangen.

En af fordelene ved Dyson V11 Animal er, at den kommer med mange forskellige mundstykker. Det er især fordelagtigt, hvis du har flere dyr i dit hjem – eller hvis du har dyr, der fælder meget.

De forskellige mundstykker giver dig mulighed for at bruge støvsugeren på alle materialer og samtidig komme helt i bund med rengøringen.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 60 minutter
 • Specielt udviklet til hjem med kæledyr
 • LCD-skærm viser dig, om du skal skifte mellem Eco, Auto eller Boost
 • Vægt på 3,6 kg
 • Beholderkapacitet på 0,76 liter

Dyson V11 Absolute Cordless

Lydsvag støvsuger med høj sugeevne

Dyson V11 Absolute Cordless passer perfekt til dig, der gerne vil have en effektiv håndholdt støvsuger til hjemmet. Med den høje sugeevne og lave støjniveau er den nem at bruge i hjemmet, uden du generer hverken familien eller naboer.

Med den velkendte point-and-shoot-mekanisme kan du nemt tømme støvbeholderen i skraldespanden uden at bekymre dig om, at støvet kommer ud over det hele. På den måde er det både nemt og hygiejnisk at tømme støvbeholderen efter brug.

Dyson V11 Absolute Cordless kommer med det populære Torque-mundstykke. Dette mundstykke er det mest effektive sammenlignet med de andre mundstykker, der medfølger. Det bruger nemlig de stive nylonbørster til at fjerne støv og snavs fra de overflader, som du rengør.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 60 minutter
 • Opladning: 4,5 timer
 • LCD-skærm guider dig, når du bruger støvsugeren
 • Vægt på 3,05 kg
 • Beholderkapacitet på 0,76 liter

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Kommer med ekstra batteri og kan bruges i op til 2 timer

Dyson V11 Absolute Extra Pro er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din støvsuger. Denne håndholdte støvsuger forener alle de gode egenskaber fra tidligere modeller med den nyeste teknologi.

Med Dyson V11 Absolute Extra Pro får du en støvsuger med en maksimal sugeevne. Der medfølger et ekstra batteri, som giver dig mulighed for at bruge støvsugeren i op til 2 timer ad gangen. Når du ikke bruger det, kan du sætte det ekstra batteri til opladning.

Dyson har gjort det lettere for dig at bruge støvsugeren, fordi de har installeret en LCD-skærm på den håndholdte del. Den viser dig, hvor meget batteri der er tilbage, og hvornår du skal rengøre filtrene.

Ved hjælp af LCD-skærmen kan du også regulere de 3 niveauer, som Dyson V11 Absolute Extra Pro har. De 3 niveauer er Eco, Auto og Boost, og er henholdsvis til langtidsbrug, grundig rengøring samt hurtig og kraftig rengøring.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 120 minutter
 • Justerer automatisk sugeevnen (3 niveauer)
 • Opladestation fås både som gulvmodel og vægmonteret
 • Vægt på 3,08 kg
 • Opladning: 4,5 timer
 • Beholderkapacitet på 0,76 liter

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvordan vælger jeg den rette Dyson-støvsuger?

  Før du vælger, hvilken Dyson støvsuger du gerne vil købe, er der nogle ting, du bør overveje. Det er for eksempel en god idé at tænke over, hvilke behov du har.

  Har du for eksempel kæledyr i hjemmet, der fælder? Så kan du med fordel vælge en Dyson V11 Animal. Eller måske har du et stort hus, der kræver meget rengøring? Så kan du med fordel vælge en Dyson V11 Absolute Extra Pro, der kommer med et ekstra batteri og derfor kan bruges i 2 timer.

 2. Hvad er fordelene ved en Dyson-støvsuger?

  Fordelene ved en støvsuger fra Dyson er, at sugeevnen er utrolig høj. Hvis man sammenligner en håndholdt Dyson-støvsuger med andre modeller på markedet, vil du opleve, at sugeevnen og den generelle driftstid er højere end mange andres.

  Derudover fungerer de forskellige mundstykker utrolig godt. De gør det nemt at komme rundt i både huset og bilen. De er nemlig til forskellige behov og kan derfor bruges forskellige steder.

 3. Hvad koster en Dyson-støvsuger?

  Prisen på en Dyson-støvsuger ligger som regel på et middel til et højt niveau. Det skyldes blandt andet den konstante udvikling, støvsugernes effektive sugeevne og den høje batterikapacitet.

  Dog skal det siges, at priserne naturligvis varierer, alt efter hvilken model du vælger. Derfor er det en god idé at overveje, hvilke behov du har, før du går ud og køber en håndholdt støvsuger fra Dyson.

Andre Synes Godt Om Disse