Dyson Støvsuger Test 2023 – Her er de bedste Dyson støvsugere

Overvejer du at investere i en håndholdt Dyson støvsuger? Men er du i tvivl om, hvilken model du skal købe? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Med en Dyson støvsuger behøver du ikke længere irritere dig over en ledning, der ikke er lang nok. Den er nemlig ledningsfri, hvilket giver dig mulighed for at medbringe den overalt, både indenfor og udenfor.

I denne guide vil vi gennemgå de 4 bedste og mest populære støvsugere fra Dyson. Vi vil gå i dybden med deres egenskaber og specifikationer, så du nemmere kan få et overblik over, hvilken model du skal vælge.

Nederst i vores guide finder du en FAQ, hvor vi har besvaret de oftest stillede spørgsmål.

Lad os starte listen af de bedste Dyson støvsugere med det første produkt.

Med Dyson Cyclone V10 Absolute, der blot vejer 2,8 kg, kan du hurtigt og nemt give hjemmet en tur med støvsugeren.

Den har et stærkt batteri, der sikrer strøm i op til 60 minutter pr. opladning. På blot 3,5 timer er batteriet igen fuldt opladt og klar til brug.

Enheden fungerer som en kombineret støvsuger. Det vil sige, at den kan bruges både som en håndstøvsuger og som en traditionel støvsuger – Du skal bare montere armen med støvsugerhovedet på den mobile del.

Vælg mellem de 3 sugestyrker eller forskellige støvsugerhoveder for at tilpasse støvsugeren til omfanget af den rengøring, du står overfor.

Støvsugeren er poseløs og samler i stedet for støvet i en beholder, som praktisk og hygiejnisk tømmes med den såkaldte ”point and shoot” mekanisme. På den måde tømmes beholderen direkte i skraldespanden uden at du skal røre ved støvet.

Til støvsugeren medfølger der et soft roller rengøringshoved, et direct drive rengøringshoved, et kombinationsredskab, et sprækkeredskab, et mini Motorised redskab, en soft Dusting børste, en docking station og en oplader.

Nogle udvalgte fakta:

 • Maks. driftstid: 60 minutter
 • Opladningstid: 3,5 timer
 • 3 sugestyrker
 • Vægt på kun 2,8 kg
 • Støjsvag

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dyson V11 Torque Drive Extra har en vægt på 3 kg og er nem at komme rundt med selv på snævre steder.

Støvsugeren er ledningsfri og fungerer som en 2-i-1 støvsuger. Den kan både bruges som et håndholdt redskab til f.eks. rengøring af møbler eller bilsæder, men også som en helt almindelig støvsuger.

Den har tre sugestyrker som du selv kan justere imellem via den praktiske LCD-skærm. Til netop denne støvsuger medfølger et torque-mundstykke, som bruger stive nylonbørster til at fjerne stædigt smuds fra dine gulvtæpper, samt bløde, anti-statiske kulfiberfilamenter til at fjerne støv fra revner og hårde gulve.

Batteriet giver dig op til 60 minutters uafbrudt støvsugning og kan opbevares på den vægmonterede dock imens den oplader.

Støvsugeren er poseløs og samler støvet i en beholder som med den smarte ”point-and-shoot” mekanisme sender støv og skidt ned i din skraldespand, uden at du skal i kontakt med det.

I pakken er der inkluderet et torque mundstykke, kombinationstilbehør, et mundstykke til sprækker, motoriseret minitilbehør, en blød ministøvekost, en docking-station, en oplader og et wand opladerklip.

Nogle udvalgte fakta:

 • Maks. driftstid: 60 minutter
 • 3 sugestyrker
 • Støjsvag
 • Vægt på 3,1 kg
 • Torque-mundstykke inkluderet

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Dyson V11 Absolute Extra Pro har en vægt på 3,1 kg og er med sit lette og smalle design nem at komme rundt med.

Støvsugeren er ledningsfri og fungerer både som en almindelig støvsuger, men også som et håndholdt redskab, der f.eks. kan bruges til rengøring af bilsæder eller møbler.

Du kan justere støvsugningen imellem 3 sugestyrker på den praktiske LCD-skærm, så den tilpasses til den type overflade og rengøring, du står overfor.

Det kraftfulde batteri giver dig op til 60 minutters uafbrudt støvsugning. Når det ene batteri er opbrugt, kan du skifte det ud med det ekstra batteri der medfølger og få hele 60 minutter mere.

Støvet samles i en beholder som med den avancerede ”point-and-shoot”-funktion let og ubesværet tømmes direkte i skraldespanden, uden at du skal i kontakt med det.

Til Dyson V11 Absolute Extra Pro medfølger der en smart docking-station, som er en gulvstander, hvor du kan placere støvsugeren når den ikke er i brug.

Inkluderet i pakken får du et torque mundstykke, kombinationstilbehør, et mundstykke med sprækker, et motoriseret minitilbehør, en blød ministøvekost, en docking-station, en ekstra oplader, et ekstra batteri, wand opladerklip og et parkethoved.

Nogle udvalgte fakta:

 • Maks. driftstid: 60 minutter pr. batteri
 • 3 sugestyrker
 • Støjsvag
 • Vægt på 3,1 kg
 • Ekstra batteri

Dyson V15 Detect Absolute Extra

Den helt nye Dyson V15 Detect Absolute Extra har en vægt på 3 kg og kommer med helt nye og smarte funktioner.

Den har ikke bare ét, men hele to kraftfulde batterier, der i alt kan give dig op til 120 minutters brugstid. Batterierne fjernes og erstattes blot ved at trykke på en knap.

Du kan vælge mellem 3 sugestyrker – Eco, auto eller boost alt efter hvilken udfordring du står overfor. Enheden er udstyret med en piexo-sensor, som tæller støvpartikler og justerer sugekraften efter antallet.

Som noget helt nyt har Dyson V15 Detect Absolute Extra en strategisk vinklet laser, som detekterer selv de mindste støvpartikler og suger dem op.

Støvsugeren er ledningsfri og opsamler støvet i en beholder, som nemt kan tømmes i skraldespanden. Den fungerer både som en almindelig støvsuger, men også som en håndholdt støvsuger, som f.eks. kan bruges til møbler eller bilsæder.

Der medfølger Torque Drive Cleaner, Laser Slim Fluffy, kombinationsværktøj, sprækkeværktøj, hårskrueværktøj, blød støvbørste, stædig støvbørste, nå-under værktøj, stavklips, væg-dock og oplader.

Dyson V15 fås som to modeller – Nemlig Detect Absolute Extra og Detect Absolute. Forskellen er at Extra kommer med 2 batterier i stedet for 1 og har en docking-station, hvor støvsugeren kan opbevares når den lader og ikke er i brug.

Nogle udvalgte oplysninger:

 • Maks. driftstid: 120 min.
 • 3 sugestyrker
 • Støjsvag
 • Vægt på 3 kg
 • Nyt laser støvsugerhoved

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvordan vælger jeg den rette Dyson-støvsuger?

  Før du vælger, hvilken Dyson støvsuger du gerne vil købe, er der nogle ting, du bør overveje. Det er for eksempel en god idé at tænke over, hvilke behov du har. Bor du for eksempel i et stort hus, der kræver meget rengøring? Så kan du med fordel vælge Dyson V11V15 Detect Absolute Extra, der kommer med et ekstra batteri og derfor kan bruges i 2 timer.

 2. Hvad er fordelene ved en Dyson-støvsuger?

  Fordelene ved en støvsuger fra Dyson er, at sugeevnen er utrolig høj. Hvis man sammenligner en håndholdt Dyson-støvsuger med andre modeller på markedet, vil du opleve, at sugeevnen og den generelle driftstid er højere end mange andres.

  Derudover fungerer de forskellige mundstykker utrolig godt. De gør det nemt at komme rundt i både huset og bilen. De er nemlig til forskellige behov og kan derfor bruges forskellige steder.

 3. Hvad koster en Dyson-støvsuger?

  Prisen på en Dyson-støvsuger ligger som regel på et middel til et højt niveau. Det skyldes blandt andet den konstante udvikling, støvsugernes effektive sugeevne og den høje batterikapacitet.

  Dog skal det siges, at priserne naturligvis varierer, alt efter hvilken model du vælger. Derfor er det en god idé at overveje, hvilke behov du har, før du går ud og køber en håndholdt støvsuger fra Dyson.

Anbefalet Til Dig