Moccamaster Test 2023 – Her er de bedste Moccamaster kaffemaskiner

Drømmer du også om at lave den ultimative kop kaffe? Så er du nok ikke den eneste. Her er en kaffemaskine fra Moccamaster den ideelle maskine til kaffefanen, der ikke ønsker at gå på kompromis med smagen af sin kaffe.

Der findes rigtig mange populære modeller på markedet, og i denne guide har vi samlet et eksklusivt udvalg af produkter af høj kvalitet.  

Guiden præsenterer dig for en række udvalgte detaljer, men den vil også gøre dig klogere på eventuelle begrænsninger ved den enkelte model. På den måde vil du forhåbentlig bliver klogere på det produkt, der passer til dine ønsker og behov.

Nederst i guiden finder du en FAQ med de ofte stillede spørgsmål.

Moccamaster H931

Stilfuld kaffemaskine med brugervenlige funktioner

Moccamaster H931 er en skøn kaffemaskine til filterkaffe. Med en kapacitet på 1,25 liter har du mulighed for at lave helt op til 10 kopper kaffer ad gangen.

Det er samtidig en praktisk maskine med eksempelvis to separate modstande. Det betyder, at filtreringen og opbevaringstemperaturen altid er optimal. På den måde undgår du kold kaffe.

Moccamaster H931 kan holde kaffen varm i ret lang tid, men skulle du alligevel glemme at slukke maskinen, vil den automatisk gøre det efter 40 minutter.

Filtreringstiden er på kun 4-6 minutter, og derudover er maskinen fremstillet i et hvidt og enkelt design, så den passer smukt ind i stort set enhver køkkenindretning.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet på 1,25 liter svarende til 10 kopper
 • Optimal temperatur med to separate modstande
 • Automatisk sluk efter 40 minutter

Moccamaster KB952

Moderne kaffemaskine med drypstop

Med Moccamaster KB952 får du en kaffemaskine af høj kvalitet, der med en kapacitet på 1,25 liter kan brygge helt op til 10 kopper kaffe ad gangen.

Derudover tilbyder maskinen altid kaffebrygning ved den ideelle temperatur på 92-95 grader, hvilket er din garanti for velsmagende kaffe.

Moccamaster KB952 er designet med henblik på at skabe den mest intense og aromatiske kaffe. Maskinen brygger kaffe med et minimalt energiforbrug, og så er alle materialer genanvendelige.

Maskinen er fremstillet med drypstop, hvilket sørger for, at det ikke drypper fra filteret, når kanden fjernes. På den måde kan du eksempelvis tage dig en kop kaffe, før maskinen er helt færdig.

Med en bryggetid på 6 minutter kan du se frem til at få serveret en kop kaffe hurtigt, selvom andre modeller er en smule hurtigere.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet på 1,25 liter svarende til 10 kopper
 • Ideel bryggetemperatur på 92-95 grader
 • Minimalt energiforbrug og genanvendelige materialer

Moccamaster KBG962

Håndlavet kaffemaskine i ridsefast aluminium

Hvis du leder efter en klassisk og brugervenlig kaffemaskine, kan du med fordel kigge på Moccamaster KBG962. Denne maskine er fremstillet i ridsefast aluminium, hvilket er din garanti for en kaffemaskine, der kan brygge kaffe i mange år.

Med en kapacitet på 1,25 liter har du mulighed for at brygge helt op til 10 kopper kaffer ad gangen. Bryggetemperaturen på 92-96 grader gør det muligt at lave kaffe til hele familien på under 6 minutter.

Moccamaster KBG962 er desuden designet med smarte autoslukfunktioner, så maskinen selv slukker efter 40 minutter.

Maskinen er udstyret med to varmeapparater og har en automatiseret drypstop funktion, så du undgår spild, hvis du bevæger kanden under brug.

Udvalgte detaljer:

 • Slidstærk kaffemaskine i ridsefast aluminium
 • Kapacitet på 1,25 liter svarende til 10 kopper
 • Automatisk slukfunktion efter 40 minutter

Moccamaster KBGC982

Flot premium kaffemaskine i stilfuldt design

Moccamaster KBGC982 er et rigtig godt bud på en kaffemaskine til dig, der gerne vil have en kaffeoplevelse i særklasse. Maskinen kan brygge 10 kopper kaffe på kun 6 minutter, så du kan servere kaffe for hele familien uden ventetid.

Kaffemaskinen er fremstillet med to knapper, der gør det muligt at tilpasse brygningen til dine behov. Mens den ene knap er til at tænde og slukke maskinen, har den anden til formål at justere varmepladens varme. Skal du brygge færre end 10 kopper, kan du med fordel spare på strømmen.

Moccamaster KBGC982 er en enkel kaffemaskine i et stilfuldt design. Den passer derfor til enhver køkkenindretning, men designet får den ikke til at skille sig ud fra mængden.

Udvalgte detaljer:

 • Spar på strømmen ved at justere varmepladens varme
 • Kapacitet på 1,25 liter svarende til 10 kopper
 • Bryggetid på 6 minutter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken kaffemaskine fra Moccamaster er den bedste?

  Det kan være svært at afgøre, hvilken kaffemaskine fra Moccamaster der er den bedste, da det i høj grad afhænger af dit individuelle behov. Drømmer du eksempelvis om en model med automatisk slukfunktion, skal du kigge efter en variant med denne funktion.

  Har du brug for en kaffemaskine, hvor kaffen hurtigt er færdigbrygget, kan det være en god idé at se på en model med kort bryggetid. Gør dig nogle gode overvejelser om dine ønsker til en kaffemaskine. På den måde får du det bedste udgangspunkt for at finde den perfekte maskine til dig.

 2. Hvilke fordele er der ved at vælge en kaffemaskine fra Moccamaster?

  Der er mange fordele ved at vælge en kaffemaskine fra Moccamaster. Moccamaster er eksempelvis blevet tildelt den gyldne bønnegodkendelse fra European Coffee Brewing Centre (ECBC). ECBC tester jævnligt kaffemaskiner, og det er kun ganske få maskiner, der opfylder de strenge krav. Moccamaster er derfor din garanti for kaffe af højeste kvalitet.

 3. Hvor ofte skal jeg rengøre en kaffemaskine fra Moccamaster?

  Hvis du vil have glæde af din kaffemaskine i lang tid, bør du rense og afkalke maskinen jævnligt. Du bør som minimum afkalke maskinen efter 40 brygninger. Det er enkelt og nemt at rengøre en kaffemaskine. Det kræver blot et godt afkalkningsmiddel, som renser maskinen, uden at det kan smages ved den næste brygning.

Anbefalet Til Dig