Kaffemaskine Til Kapsler Test 2023 – Her er de bedste kaffemaskiner til kapsler

Hvis du er, som danskerne er flest, kender du til smagen af kaffe. Du kender til trangen efter kaffe, og du kender rutinen i at fremstille en kop kaffe.

Danskerne er et af de mest kaffeglade folkeslag i verden. Vi elsker den mørke drik, der forsyner os med et nødvendigt energiboost.

For mange er det ikke det at lave kaffen, der tiltaler. Derfor er der opfundet kaffekapsler, der kan puttes i en kaffemaskine, som laver dig en kop kaffe på kort tid.

Her følger en gennemgang af fem kaffemaskiner til kapsler, så du kan vælge den, som passer bedst til dig.

Efter vores produktgennemgang finder du en FAQ-sektion, der forhåbentligt besvarer de spørgsmål, du måtte have til denne produktkategori.

Bosch TAS1402

Tyske Bosch har med sin TAS1402 lavet en aldeles budgetvenlig kapselmaskine, som ikke gør noget stort væsen af sig, når det kommer til den fysiske fremtoning. Således kan du altså nemt flytte rundt på denne kapselmaskine efter dit eget forgodtbefindende.

Selvom førstehåndsindtrykket af Bosch TAS1402 ikke lover vanvittigt meget, så er den klejne maskine alligevel fyldt med en masse gode funktioner, der sagtens kan gøre den til den optimale løsning for dig, der ønsker at kunne brygge dig selv en kop kaffe på kort tid.

Vandbeholderen i denne maskine er selvfølgelig begrænset af den beskedne størrelse på maskinen generelt. Men med en kapacitet på 0,7 liter kan du dog brygge en del kopper kaffe, før du atter skal fylde den op.

Bosch har tilføjet den patenterede T-Disc-teknologi, der sikrer, at maskinen tilbereder din kaffe optimalt. Dette foregår ved, at maskinen læser den enkelte kapsel og tilpasser tilberedningen derefter. Alt sammen kræver blot et enkelt tryk på en knap af dig.

Udvalgte specifikationer:

 • Automatisk slukkefunktion gør, at du aldrig behøver ligge søvnløs over en tændt kaffemaskine.
 • Maskinen er udstyret med automatiske rengøringsprogrammer, der gør det nemt for dig at vedligeholde din kapselmaskine.

Nescafé Dolce Gusto Mini Me

Denne kapselmaskine lever ved første øjekast tydeligvis op til sit navn. Nescafé Dolce Gusto Mini Me er en kaffemaskine i en beskeden størrelse, der ikke beslaglægger meget af dit køkkenbord.

Med den betragtning er det imponerende, at vandtanken kan rumme 0,8 liter, hvilket betyder, at du ikke behøver at fylde vand på efter blot et par kaffekopper.

Når du har proppet den ønskede kapsel i maskinen, vælger du den ønskede mængde på betjeningspanelet, og kort efter har du en dejlig kop kaffe.

Kapselmaskinen fra Dolce Gusto bryster sig af at kunne lave både varme og kolde drikke, og således får du altså en alsidig maskine, der kan tilfredsstille dig, hvad enten du har brug for varmt eller koldt.

Udvalgte specifikationer:

 • Med hele 15 bars tryk presser denne kapselmaskine den bedste smag ud af hver kapsel.
 • Du kan lave både varme og kolde drikke med denne maskine.
 • Maskinen slukker af sig selv efter endt program, og derudover slukker den automatisk efter fem minutters inaktivitet.

Philips Senseo Original HD6554

Senseo Original HD6554 er en kapselmaskine, der ikke hører til de billigste produkter, men ligger i segmentet lige over. Spækket med funktioner får du dog en rigtig habil kapselmaskine.

Maskinen benytter hele 45 såkaldte aromadyser under kaffebrygning. Denne funktion gør, at det varme vand spredes jævnt ned gennem Senseo-kapslen. På den måde får du mest ud af dine kaffekapsler.

Vandtanken i Senseo Original HD6554 fra Philips præsterer en kapacitet på 0,7 liter, hvilket ikke berettiger til nogen bestemte priser, men som rækker til en hel del kopper kaffe om ikke andet.

Som noget unikt kan denne kapselmaskine brygge til to kopper kaffe på én gang. Endda på under et minut, lover Philips.

For at spare dig for en elregning, der løber løbsk, i tilfælde af at du glemmer at slukke for maskinen, vil kapselmaskinen slukke af sig selv efter en inaktiv periode på 30 minutter.

Udvalgte specifikationer:

 • Du har muligheden for at brygge to kopper kaffe på en og samme tid.
 • Crema Plus-teknologi lover dig et fint, blødt og cremet lag til at toppe din kop kaffe.

Nespresso Citiz EN 167

Her får du en kapselmaskine, der ligger lunt i midtersegmentet, når det kommer til denne produktgruppe. Første tegn herpå er designet, som der tydeligvis er kræset for.

Nespresso Citiz EN 167 tilbyder en hurtig opvarmning, som kun tager 25 sekunder, og derfor vil den altså ikke forsinke dig midt i morgenrutinernes stress og jag, hvor madpakker og tandbørstning allerede har lagt beslag på nok af din dyrebare tid.

Med en kapacitet på en hel liter klarer vandtanken en masse kopper kaffe, før en genopfyldning er påkrævet.

Nespresso Citiz EN 167 sørger for at slukke helt af sig selv, hvis der er gået ni minutter uden aktivitet, og derfor løber elregningen altså ikke fra dig på grund af denne kapselmaskine.

Udvalgte specifikationer:

 • Et højt tryk på 19 bar udnytter det hele fra kapslerne og brygger dig en kop kaffe på kort tid.
 • Du slipper for at vente på, at maskinen bliver varm – det tager kun 25 sekunder.
 • En god vandtank, der rummer en liter, rækker til mange kopper kaffe.

Nespresso Lattissima Pro F456

Nok er kapselmaskiner en hurtig løsning for dem, der har brug for morgenkaffen hver dag. Men derfor kan de godt indgå i køkkenets udtryk med stil og elegance og tilmed brygge rigtig god kaffe, endda toppet med lidt skummet mælk.

Dette er Nespresso Lattissima Pro F456 et glimrende bevis på. Produceret i aluminium og udstyret med en touch-screen til betjening får du her et lækkert apparat.

Denne kapselmaskine kommer med en mælkeskummer. Denne kan rumme en halv liter mælk og kan opbevares i køleskabet, når du ikke bruger den.

Derudover kan du på den lækre touch-screen justere mængden af kaffe, maskinen skal brygge, så du får fyldt din kop godt op.

Nespresso Lattissima Pro F456 har en vandtank, der rummer hele 1,3 liter vand, og derfor vil du altså kun sjældent skulle fylde den op.

Udvalgte specifikationer:

 • Kun 25 sekunder tager det for maskinen at blive varm og klar.
 • Med et pumpetryk på 19 bar får du hurtigt en varm kop kaffe.
 • Du får en kaffemaskine med en mælkeskummer inkluderet.

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Kan disse kapselmaskiner lave andet end kaffe?

  Ork ja, du finder et stort udvalg af drikke blandt de kompatible kapsler. Du kan få maskinerne til at lave te eller varm chokolade samt mange andre drikke.

 2. Kræver hver maskine sine egne kapsler?

  Det er forskelligt.Mange producenter af kapsler laver deres egne maskiner, som selvfølgelig kun bruger deres egne kapsler. Men andre producenters maskiner skal være kompatible med en kapselproducents kapsler. Eksempelvis skal Bosch-kapselmaskinen bruge kapsler fra Tassimo.

 3. Hvordan vælger jeg den bedste kapselmaskine?

  Du skal vurdere, hvilket behov du skal have dækket. Har du brug for en mælkeskummer, skal du have den dyre maskine Nespresso Lattissima Pro F456. Kan du nøjes uden, og vil du helst have en mindre maskine stående på køkkenbordet, kan du eksempelvis vælge Nescafé Dolce Gusto Mini Me.

 4. Hvordan får maskinen kaffe ud af en kapsel?

  På kort tid varmer maskinen vandet fra vandtanken op og presser det igennem kapslen, hvor kapslens indhold altså blandes med vandet. Processen er ligesom i en almindelig kaffemaskine, det hele sker blot hurtigere. Derfor giver et højt pumpetryk også en hurtigere leveringstid på en kop kaffe.

Anbefalet Til Dig