Kaffemaskine Med Kværn Test 2023 – Her er de bedste kaffemaskiner med kværn

Rigtig mange danskere drikker kaffe. Kaffe og hygge er nemlig to ord, der fungerer rigtig godt sammen.

Kaffen er ofte på bordet, når familie og venner samles. For langt de fleste er kaffen også den eneste rigtige måde at starte en god, lang arbejdsdag på.

Her på siden har vi derfor samlet en guide med et spændende udvalg af kaffemaskiner med kværn. Vi fremhæver udvalgte detaljer ved de forskellige varianter, men vi holder også øje med eventuelle begrænsninger.

I guiden finder du fire populære kaffemaskiner med kværn, så du forhåbentlig kan blive klogere på, om nogle af modellerne matcher dit kaffebehov.

Nederst i vejledningen ligger en FAQ med nogle af de mest populære spørgsmål om kaffemaskiner med kværn.

Melitta AromaFresh

Kaffemaskine med forskellige malegrader.

Melitta AromaFresh er en klassisk kaffemaskine med integreret kaffekværn. Kværnen gør, at du altid kan brygge en lækker filterkaffe, der passer nøjagtigt til din smag. Med malegrader fra fint- til groftmalet kan du nyde en mere nuanceret kaffe.

Derudover kan maskinen indstilles, så kaffestyrken bliver enten mild, medium eller stærk. Melitta AromaFresh kan derfor være det oplagte valg af maskine for dig, der gerne vil have mulighed for at lave kaffe med forskellige styrke.

Melitta AromaFresh er samtidig en ret brugervenlig kaffemaskine med eksempelvis en letlæselig vandstandsindikator, så du altid ved, hvornår maskinen er tilpas fyldt.

Med denne kaffemaskine har du mulighed for at brygge op til 10 kopper kaffe. Derudover har du mulighed for at slukke selve kværnen, hvis du i stedet har lyst til at lave en kaffe med formalet kaffe.

I modsætning til nogle af de andre kaffemaskiner med kværn er denne model ikke fremstillet med automatisk rengøring. Ikke desto mindre gør den delelige kaffekværn det nemt og hurtigt at rengøre maskinen manuelt.

Udvalgte detaljer:

 1. Indstil malegraden fra fint til groft
 2. Mulighed for indstilling af kaffestyrkens intensitet (mild, medium, stærk)
 3. Nem at rengøre med aftagelig bønnebeholder

Nespresso Lattissima One

En maskine til dig, der sætter pris på kaffe med mælk.

Hvis du leder efter en maskine, der tilbyder rigtig mange muligheder for velsmagende kaffe, kan du med fordel kigge efter Nespresso Lattissima One.

Først og fremmest er der tale om en maskine, som du formentlig vil elske at have stående fremme. Her er der nemlig hverken gået på kompromis med kvalitet eller design, så den passer perfekt ind i enhver moderne køkkenindretning.

Dernæst er denne kaffemaskine med kværn fremstillet med et nyt og innovativt system til frisk mælk. Derudover har maskinen en avanceret renseproces, så du slipper for at rengøre selve kaffemaskinen. Mælkebeholderen bør dog rengøres i opvaskemaskinen.

Med Nespresso Lattisima One undgår du samtidig spild af mælk i forbindelse med din kaffebrygning. Et single serve-system betyder nemlig, at al mælk i beholderen benyttes optimalt, så du undgår unødigt spild.

Du kan dog med fordel være opmærksom på, at beholderen til brugte kapsler har en kapacitet til otte kapsler. Den skal derfor tømmes med jævne mellemrum.

Udvalgte detaljer:

 • Aftagelig mælkebeholder på 0,12 liter
 • Automatisk sluk-funktion efter ni minutter
 • Hurtig opvarmning på 25 sekunder

Philips HD7769

Moderne kaffemaskine med todelt beholder.

Philips HD7769 er en populær kaffemaskine med integreret kaffekværn. Denne model er særligt kendt for sin todelte beholder, der giver mulighed for at skifte mellem forskellige typer af bønner.

Derudover kan denne kaffemaskine sikre dig samme gode smag fra første til sidste kop. Maskinen er nemlig installeret med en aroma-twister inde i kanden, der sørger for, at kaffen cirkuleres jævnt. Hermed får du en langt mere ensartet aroma.

Med Philips HD7769 kan du være ret sikker på at få en rigtig god kop kaffe. Ved denne maskine kværnes kaffebønnerne inden brygningen, hvilket giver den mere ideel formalingsgrad.

Til sidst er der også blevet tilføjet en styrkevælger på maskinen, som tillader justering af kaffens styrke. Dette betyder, at du nemt kan ændre intensiteten af kaffen fra mild til medium eller stærk.

Umiddelbart synes den eneste begrænsning ved Philips HD7769 at være dens størrelse. Med målene 21,2 x 27,7 x 44 cm. er kaffemaskinen nemlig blandt de større kaffemaskiner. Selvom den er fremstillet i et flot, enkelt design, vil den automatisk komme til at fylde mere end andre varianter.

Udvalgte detaljer:

 • Slukningstid fra 10 minutter op til 2 timer
 • Aroma-twister, der sikrer ensartet kaffesmag
 • Vælg mellem to typer kaffebønner med dobbeltbeholder

Gastroback Grind and Brew Pro

Flot kaffemaskine til både bønner og formalet kaffe.

Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine med kværn, der gør det nemt at lave en kop friskmalet kaffe, bør du kigge efter Gastroback Grind and Brew Pro.

Med denne kaffemaskine er det dig, der styrer intensiteten på smagen. Foruden den integrerede kværn har maskinen nemlig en beholder med plads til 250 g bønner, hvor du nemt kan justere, hvor groft bønnerne skal males.

Gastroback Grind and Brew Pro er desuden en avanceret kaffemaskine, hvortil der medfølger et permanent filter, som kan genbruges.

Nyder du at vågne op til duften af kaffe, vil du med stor sandsynlighed være vild med timerfunktionen på denne kaffemaskine. Her har du nemlig mulighed for at indstille maskinen hele 24 timer før, at du vil have kaffen klar.

I modsætning til nogle af de andre kaffemaskiner i denne test kan kaffen kun holdes varm i maskinen i op til 30 minutter. Det behøver dog ikke nødvendigvis være en begrænsning, hvis du kun laver kaffe til dit eget behov, eller I er flere om at dele en kande.

Udvalgte detaljer:

 • Kaffemaskine med drypstop og autosluk
 • Integreret kværn med otte malingsgrader
 • Timerfunktion op til 24 timer

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilken kaffemaskine med kværn er bedst?

  Det er svært at sige, hvilken kaffemaskine med kværn der er bedst, da det i høj grad afhænger af dine ønsker og behov for kaffe. Har du eksempelvis brug for en kaffemaskine, der kan brygge rigtig mange kopper kaffer ad gangen, bør du kigge efter en model med en stor vandbeholder. Hvis du derimod prioriterer en kaffemaskine med en smart timerfunktion, så du kan have kaffen klar, når det passer dig, skal du holde øje med sådan en model. Når du skal vælge, hvilken kaffemaskine, der er den bedste for dig, kan det være en fordel at overveje, hvilke funktioner, du finder attraktive.

 2. Hvordan opbevarer jeg bedst kaffebønner?

  Der er god grund til at passe på kaffebønnerne, hvis du vil være sikker på, at de kan give en god kaffesmag, selvom posen har være åben. Du kan med fordel købe hele bønner frem for malet kaffe, når du vil bevare den friske smag. I modsætning til malet kaffe formår hele bønner nemlig at have en større aroma og smag. Det er samtidig en rigtig god idé at putte bønnerne i eksempelvis en glaskrukke eller anden form for beholder med tætsluttende låg. På den måde undgår bønnerne at miste deres smag.

 3. Hvor ofte skal jeg afkalke min kaffemaskine med kværn?

  Hvis du vil have glæde af din kaffemaskine i lang tid, er det vigtigt, at du rengør den jævnligt. Afkalkning og anden vedligeholdelse bidrager uden tvivl til maskinens levetid. Nogle kaffemaskiner er endda designet med et avanceret afkalkningssystem, og i den forbindelse kan du slippe for en smule af rengøringen. De fleste maskiner giver besked om, hvor den trænger til at blive afkalket. Her på du følge vejledningen i din maskinmanual, hvis du vil undgå kalkophobninger i maskinen. Selvom du måske ikke bruger din kaffemaskine så ofte, er det stadig en god idé at sørge for en god rengøring, da kalk hurtigt kan sætte sig i nogle af maskinens tyndere rør.

Anbefalet Til Dig