Marshall Højttaler Test 2021 – Her er de bedste Marshall højttalere

Hvis du er på udkig efter en højttaler af god kvalitet, kan du med fordel vælge en variant fra Marshall. Marshall er nemlig kendt for at fremstille højttalere i særklasse, da der ikke er gået på kompromis med hverken design eller funktioner.

I denne guide har vi samlet 5 af de mest populære højttalere fra Marshall. Vi fremhæver en række udvalgte detaljer, ligesom vi også kigger på eventuelle begrænsninger ved det enkelte produkt.

Guiden har til formål at gøre dig klogere på, hvilken model der passer bedst til dine ønsker og behov.

Til sidst i guiden finder du en FAQ med nogle af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med køb og brug af en Marshall højttaler.

Marshall Acton 2 BT

1526 DKK

Marshall Acton 2 BT er en moderne, kompakt højttaler, der passer perfekt til hverdagsbrug. Selvom det er en lille højttaler, tilbyder den en ret stor lyd. Med en stærk og afbalanceret lyd med klare midttoner er du sikker på en ret god lydoplevelse.

Det er samtidig nemt og enkelt at styre lyden fra din smartphone. Med moderne teknologi har du mulighed for at nyde trådløs musik fra en enhver Bluetooth-enhed.

Marshall Acton 2 BT er desuden fremstillet med smarte kontrolfunktioner, så det er let at indstille lyden, som du ønsker det. Med 3 analoge knapper kan du skabe den perfekte lyd. Højttaleren er i et flot vintagedesign, som klæder stort set enhver indretning.

Udvalgte detaljer:

 • Kompakt højttaler med kraftfuld lyd
 • Nemt at styre lyden via en Bluetooth-enhed
 • Høj brugervenlighed med smarte kontrolfunktioner

Marshall Kilburn 2

1720 DKK
1720 DKK

Med Marshall Kilburn 2 får du en højttaler, der ser godt ud, og som lyder endnu bedre. Det er samtidig en bærbar højttaler, der er nem at tage med på farten.

Højttaleren giver dig mulighed for at nyde mere en 20 timers spilletid på blot én opladning. På batteriindikatoren er det nemt at holde øje med højttalerens batteriniveau.

Marshall Kilburn 2 er fremstillet med Bluetooth 5.0-teknologi, hvilket giver en unik mulighed for trådløs musikafspilning. Du kan spille musik fra din Bluetooth-enhed med en rækkevidde på helt op til 9 meter.

Denne højttaler fra Marshall er især kendt for sine avancerede komponenter og specialindstillede drivere, der sikrer en kraftfuld lyd i flere retninger.

Udvalgte detaljer:

 • Bærbar højttaler, som er nem at tage med på farten
 • 20+ timers spilletid på én opladning
 • Trådløs musikafspilning med Bluetooth 5.0-teknologi

Marshall Stanmore 2 BT

2233 DKK

Hvis du leder efter en trådløs højttaler, der leverer en klar og præcis lyd, kan du med fordel tage et kig på Marshall Stanmore 2 BT. Denne højttaler tilbyder nemlig en suveræn lydoplevelse ved selv den højeste volumen.

Med denne højttaler fra Marshall kan du nyde trådløs musik fra enhver Bluetooth-enhed. AptX-teknologien sørger for, at musikkvaliteten er i top på trods at den trådløse overførsel. 

Marshall Stanmore 2 BT er en brugervenlig højttaler, og det er nemt at indstille lyden ved hjælp af 3 analoge knapper. Du kan også skifte sang eller arrangere en playliste med den smarte Marshall Bluetooth-app. Denne højttaler er ikke bærbar og egner sig ikke umiddelbart til at tage med på farten.

Udvalgte detaljer:

 • Høj musikkvalitet med aptX-teknologi
 • Brugervenlig højttaler med analoge knapper
 • Nemt at skifte sang med Marshall Bluetooth-app

Marshall Stanmore Multi-Room

2568 DKK

Marshall Stanmore Multi-Room er en kompakt højttaler, der giver en klar lyd. På trods af højttalerens lille størrelse har den en præcis lyd.

Højttaleren skiller sig også ud ved sin Multi-Room-teknologi, der giver dig mulighed for at forbinde flere produkter fra Marshall i et trådløst system. På den måde kan du spille den samme musik i hele hjemmet, og du kan let styre det hele fra samme enhed.

Marshall Stanmore Multi-Room har desuden et brugervenligt kontrolsystem med 4 analoge knapper, så du let kan indstille lyden.

Sammenlignet med andre trådløse højttalere er denne model ikke fremstillet med den imponerende Bluetooth 5.0-teknologi. Til gengæld tilbyder den Bluetooth 4.1, og det er også muligt at anvende et 3,5 mm kabel, hvis din enhed ikke har Bluetooth.  

 Udvalgte detaljer:

 • Mulighed for at forbinde flere enheder med Multi-Room-teknologi
 • Brugervenligt kontrolsystem med 4 analoge knapper
 • Bluetooth 4.1-teknologi og mulighed for at anvende kabel

Marshall Woburn Multi-Room

4991 DKK

Med Marshall Woburn Multi-Room får du en god højttaler, der ikke bare lyder godt – den ser også rigtig flot ud. Den er fremstillet i et klassisk design med guldfarvede metaldetaljer, og det karakteristiske Marshall-logo på fronten er din garanti for en højttaler af høj kvalitet.

Denne højttaler tilbyder den ikoniske Multi-Room-teknologi, hvor du har mulighed for at forbinde flere produkter fra Marshall i et stort system.

Marshall Woburn Multi-Room har mange trådløse forbindelser, og det er nemt at lytte til sine favoritplaylister i hele huset via wi-fi, Spotify Connect og AirPlay.

Højttaleren har samtidig et smart kontrolsystem med 4 analoge knapper, så du let kan tilpasse lyden til dine ønsker og behov.

Udvalgte detaljer:

 • Mulighed for at forbinde flere produkter med Multi-Room-teknologi
 • Trådløs forbindelse til wi-fi, Spotify Connect og AirPlay.
 • Smart kontrolsystem med 4 analoge knapper

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken Marshall-højttaler er den bedste?

  Det kan være svært at vurdere, hvilken højttaler fra Marshall der er den bedste. Der findes nemlig rigtig mange kvalitetsbevidste modeller på markeder, så det afhænger i høj grad af dit behov.

  Har du eksempelvis lyst til at tage din højttaler med på farten, bør du kigge efter en bærbar model. Drømmer du derimod om en højttaler, hvor du kan tilkoble flere enheder, vil du formentlig have glæde af en variant med indbygget Multi-Room-teknologi.

  Højttalerne fra Marshall findes også i mange forskellige eksklusive design, så det kan også være en god idé at finde en model, der passer til din personlige indretning.

 2. Hvad betyder Multi-Room-teknologi?

  Mange af højttalerne fra Marshall er designet med Multi-Room-teknologi. Multi-Room er et trådløst højttalersystem, hvor du let kan tilkoble flere produkter.

  På den måde har du en unik mulighed for at få mere kraftfuld lyd i hele hjemmet. Du kan styre alt fra lydstyrke til sangvalg fra samme enhed.

 3. Hvor bør jeg placere min Marshall-højttaler?

  Når du vil have den bedste lydoplevelse fra din højttaler, er det ikke ligegyldigt, hvor du placerer den. Den skal eksempelvis ikke stå for tæt på væggen, da det i nogle tilfælde kan begrænse højttaleren i at levere den fulde lyd.

  Typisk er der også en begrænsning, når det gælder rækkevidden, hvis du styrer din højttaler via en Bluetooth-enhed. I det tilfælde bør du ikke placere højttaleren længere væk, end den stadig er forbundet til din smartphone, computer eller tablet.

  De trådløse højttalere fra Marshall er dog ret nemme at flytte rundt, hvis du på et tidspunkt får behov for en anden placering.

Andre Synes Godt Om Disse