Marshall Hovedtelefoner Test 2023 – Her er de bedste Marshall hovedtelefoner

Det britiske brand Marshall er kendt for sin kvalitet og sine klassiske design. Er du på jagt efter nye høretelefoner, er Marshall altså et sikkert sted at starte.

Det er svært at forestille sig en verden uden hovedtelefoner. Vi ser dem overalt – i toget, på jobbet, til træning osv. Markedet for hovedtelefoner er enormt. Derfor har vi samlet et overskueligt udvalg af de bedste Marshall-hovedtelefoner i test.

Her på siden gennemgår vi fordele og ulemper ved de fire bedste Marshall-hovedtelefoner. Læs med her, og få hjælp til at finde de hovedtelefoner, som passer til netop dig og dine behov.

Marshall Minor 2 BT

God lydkvalitet med in-ear-høretelefon fra Marshall.

Med de trådløse in-ear-hovedtelefoner Marshall Minor 2 BT får du en rigtig god lydkvalitet og et flot og enkelt design.

Hovedtelefonerne er velegnede til arbejde eller til de kortere pendlerture. De er trådløse, så du slipper for at bakse med en generende ledning. De fylder og vejer samtidig ingenting i tasken eller lommen.

Hovedtelefonerne har en levetid på 12 timer. Det er ikke den længste levetid for hovedtelefoner, så skal du på en længere tur, eller er du typen, som ofte glemmer opladning, kan det være en mindre ulempe.

Hovedtelefonerne Marshall Minor 2 BT er i modsætning til de øvrige hovedtelefoner i testen in-ear. De indsættes altså i øret og dækker derfor ikke mærkbart for støj fra omgivelserne.

Hovedtelefonerne er de billigste i testen og velegnede til dig med et mindre budget, som stadig ønsker en rigtig god lydkvalitet og et flot design.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 12 timer
 • Opladningstid: 2 timer
 • Farve: Sort med guld detaljer

Marshall Major 3 BT

Solid lydkvalitet og høretelefoner i et helt enkelt design.

Marshall Major 3 BT er on-ear-hovedtelefoner i et helt enkelt, råt, sort design.

Fordelen ved on-ear-hovedtelefoner er, at de ofte sidder bedre fast, når du er i bevægelse. Desuden er de ofte at foretrække på længere rejser eller pendlerture, fordi de lukker bedre af for lyden udefra.

Disse Bluetooth-hovedtelefoner fra Marshall Major 3 har ikke indbygget støjdæmpning, så der vil stadig være lidt lyd fra omgivelserne. Til gengæld leverer de en fantastisk lydkvalitet, så du kan nyde en lydbog eller musik uden besvær på din rejse.

En fordel ved hovedtelefonerne er batterilevetiden på op til 30 timer. Det gør dem egnede til de lange ture eller til dig, som ofte bruger hovedtelefoner, så du ikke er generet af konstant at skulle oplade dem.

Hovedtelefonerne er trådløse, så du skal bare slå Bluetooth til, og så er du klar at modtage lyd i topkvalitet.

Et ekstra plus er det sammenklappelige design. On-ear-hovedtelefoner fylder meget i tasken, så det er en fordel, at produktet kan klappes sammen.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 30 timer
 • Opladningstid: 3 timer
 • Ledning medfølger
 • Farve: Sort med hvidt logo

Marshall Monitor BT

Trådløse høretelefoner i kvalitetsdesign.

Marshall Monitor BT tilbyder en fremragende lydkvalitet og en attraktiv retro-design. Hovedtelefonerne er sorte med en guld logo på både indersiden og ydersiden for at skabe en smuk kontrast.

Igen er der tale om trådløse hovedtelefoner. Som med Marshall Major 3 BT-udgaven har hovedtelefonerne ikke aktiv støjreduktion, men de lukker alligevel godt af for lyden omkring dig.

Hovedtelefonerne har en batterilevetid på 30 timer, så du slipper for konstant opladning. De er desuden fremstillet i et praktisk og sammenklappeligt design, som gør dem nemmere for dig at opbevare i tasken eller i en stor lomme.

Hovedtelefonerne har en praktisk kontrolknap, så du nemt kan pause, afspille, skifte sang eller tage et opkald på farten.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 30 timer
 • Kabel medfølger
 • Sammenklappeligt design
 • Farve: Sort med guld detalje

Marshall Mid A.N.C

Aktiv støjreduktion for den bedste lydoplevelse.

I den dyreste ende af hovedtelefoner i denne test finder vi Marshall Mid A.N.C.  Prisen er dog på ingen måde urimelig for hovedtelefoner med den efterspurgte ANC-funktion, hvis vi sammenligner med andre hovedtelefoner på markedet, der har samme funktion.

ANC står for active noise cancelling, og det betyder, at hovedtelefonerne kan lukke fuldkommen af for støj fra omgivelserne. Den aktive støjreduktion gør dem helt perfekte til rejser, så du ikke er generet af de andre passagerer eller af andet støj. 

Derudover har Marshall Mid A.N.C ligesom de to øvrige on-ear-hovedtelefoner i testen en lang batterilevetid på 30 timer og op til 20 timers levetid med ANC aktiveret.

Hovedtelefonerne er trådløse, og du har mulighed for at styre lydniveau, skifte mellem sange samt starte og pause opkald med kontrolknappen. Der er desuden indbygget mikrofon, så du kan tage telefonsamtaler.

Designet er stilfuldt og råt med guld detaljer, der står flot til den sorte farve.

Marshall Mid A.N.C hovedtelefoner er til dig, som let bliver forstyrret af omgivelser, når du lytter i hovedtelefoner, eller som ønsker en uforstyrret rejse.

Udvalgte detaljer:

 • Aktiv støjreduktion
 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 20 timer med ANC aktiveret, ellers 30 timer
 • Rigtig gode til prisen
 • Farve: Sort med guld detaljer

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilke hovedtelefoner skal jeg vælge?

  Det er vigtigt at overveje dit behov, inden du køber hovedtelefoner. Først skal du tænke over, om du ønsker in-ear-hovedtelefoner, som skal sættes ind i øret, eller on-ear-hovedtelefoner, som sidder over ørerne.

  Fordelene ved in-ear-hovedtelefoner er, at de fylder ganske lidt, og at de ofte er billigere. De er velegnede til dig med et mindre budget, til cykelturen eller til de kortere distancer. Omvendt sidder on-ear-hovedtelefoner ofte bedre fast og lukker i en del tilfælde bedre af for lyd udefra.
  Ulemperne er, at de fylder en del mere, og at de kan trykke lidt på hoved eller øre ved længere tids brug.

 2. Hvad koster hovedtelefoner?

  Prisen på hovedtelefoner varierer meget, men pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, når det kommer til hovedtelefoner. En god idé er derfor at læse andres anmeldelser inden dit køb.

 3. Hvilke hovedtelefoner er de bedste?

  Vi har samlet de fire bedste hovedtelefoner fra Marshall i denne test. Hvilke, der er de bedste høretelefoner til dig, kommer an på dit behov. Typisk vil hovedtelefoner over ørerne lukke bedre af for lyd end in-ear-hovedtelefoner. Det er dog ikke altid gældende, og hvis du vil være sikker på at være uforstyrret, skal du gå efter ANC-funktion.

  Hovedtelefonerne Marshall Mid A.N.C har aktiv støjreduktion, som er meget populært, fordi det giver en uspoleret lytteoplevelse. De er altså et godt bud, hvis du vil være uforstyrret af omgivelserne.

Anbefalet Til Dig