Makeupfjerner Test 2023 – Her er de bedste makeupfjernere

Det er vigtigt at beskytte vores hud mod forskellige påvirkninger i løbet af dagen, så det er en god idé at rense din hud og fjerne makeup inden sengetid.

Inden du investerer i en makeupfjerner kan det være en god idé, at overveje hvilken hudtype du har. F.eks. vil det være ideelt at vælge en skånsom makeupfjerner, hvis du har sensitiv hud.

Makeupfjernere findes i mange forskellige varianter – Der er b.la. servietter, balm, creme, olier osv. Listen er lang, og det kan derfor være svært at gennemskue hvad de forskellige varianter kan og hvilken du bør vælge, for at passe bedst muligt på netop din hud.

Vi har kigget nærmere på udvalget af makeupfjernere på markedet og fundet dem der klarer sig bedst i test.

Herunder finder du de 6 bedste makeupfjernere som vi har udvalgt til dig.

De er opdelt efter pris, så du nemt kan finde en makeupfjerner, der matcher dit budget.

Bioderma Hydrabio H2O Micellar Water (500ml)

Bioderma Hydrabio H2O Micellar Water er en rensevand, der både fungerer som ansigtsrens og makeupfjerner samtidig med at den stimulerer hudens fugtniveau. Produktet er specielt udviklet til en sensitiv hud og fjerner effektivt snavs, makeup og forurenende partikler fra hud og øjne.

Makeupfjerneren er beriget med Aquagenium, som stimulerer hudens naturlige evne til at binde fugt, og er med til at sikre en god hudbalance. Den er desuden med til at gøre huden mere modstandsdygtig og stærk.

Bioderma Hydrabio H2O Micellar Water kan bruges af både teenagere og voksne, der ønsker en effektiv og skånsom makeupfjerner. Den er ekstrem nem og hurtig at anvende og er derfor ideel til dig, der ofte glemmer at fjerne din makeup eller synes det kan være en smule tidskrævende i en travl hverdag.

Produktet er dermatologisk testet og er allergivenlig. Den indeholder ingen parabener eller duftstoffer.

Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover (120ml)

Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og yderst effektiv makeupfjerner, der er velegnet til alle hudtyper. Den er helt uden olie, hvilket gør at du kan bruge den i forbindelse med brug af vippe- eller brynserum.

Makeupfjerneren indeholder panthenol, som har en beroligende effekt på huden. Den indeholder desuden C- og E-vitamin, samt aloe vera, som beskytter, fugter og beriger huden.

Formlen har en helt let tekstur, der føles forfriskende på huden. Den bruges på en fugtig vatrondel som forsigtigt køres over ansigt, læber og øjne.

Den fantastiske makeupfjerner fra Sanzi Beauty er vegansk og uden alkohol, parfume og parabener.

Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser (125ml)

Tredje produkt på listen er Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser, som er en helt uundværlig øjenmakeupfjerner, der er velegnet til alle hudtyper – Selv meget følsomme øjne og kontaktlinsebrugere.

Den meget milde makeupfjerner fjerner både almindelig og vandfast øjenmakeup uden problemer. Den indeholder en unik 2 lags bi-phase fomular, som aktivieres ved at vende flasken et par gange før brug. Dette sikrer at den ikke ligger en fedtet film omkring øjet, hvilket gør at den er ideel til sarte øjne og kontaktlinsebrugere.

Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser føles frisk og kølende på huden. Før brug vendes flasken på hovedet et par gange, så de to komponenter blandes sammen. Herefter kommer du en smule produkt på en vatrondel som forsigtigt gnides rundt for at fjerne din øjenmakeup.

Makeupfjerneren fra Lancôme er dermatologisk testet og testet af øjenlæger.

Clinique Take the Day Off Makeup Remover (125ml)

Clinique Take the Day Off Makeup Remover er en fantastisk makeupfjerner til øjenlåg, øjenvipper og læber. Den er velegnet til alle hudtyper og kan også bruges af kontaktlinsebrugere, da den hverken svier eller irriterer øjnene når du bruger den.

Den effektive øjenmakeupfjerner er en sikker vinder, når du gerne vil have din genstridige og vandfaste makeup af uden besvær.

Inden brug omrystes produktet grundigt. Det kommes derefter på en fugtig vatrondel, som påføres og holdes på øjenområdet i nogle sekunder, hvorefter makeuppen kan tørres af med nedadgående bevægelser.

Formlen er vegansk og oftamologisk testet. Den er desuden allergitestet og uden parfume, så den også kan bruges til følsomme øjne.

Clarins Instant Eye Make-Up Remover (125ml)

Med Clarins Instant Eye Make-Up Remover får du en to-faset, mild makeupfjerner, som øjeblikkeligt fjerner både almindelig, kraftig og vandfast makeup. Makeupfjerneren kan bruges af alle hudtyper og er også velegnet til kontaktlinsebrugere.

Formlen er kombineret af en olie- og vandbase, som effektivt og nemt fjerner øjenmakeup. Den er beriget med flere økologiske ingredienser som kamille, kornblomst og rosenekstrakt, der er med til at lindre, berolige og fugte øjenområdet. Desuden indeholder den D-panthenol, som bidrager til stærkere vipper.

Inden brug rystes flasken godt. Produktet kommes på en vatrondel, som forsigtigt gnides rundt på øjnene indtil alt makeup er fjernet.

Clarins Instant Eye Make-Up Remover er både dermatologisk og oftalmologisk testet. Derudover er produktet helt fri for parabener.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)

Take The Day Off Cleansing Balm er et produkt som alle burde eje. Det er en nænsom og mild rensebalm, der er velegnet til alle hudtyper og specielt god til dig med tendens til tør hud.

Rensebalmen opløser og fjerner både ansigts -og øjenmakeup samt fedt, snavs og andre urenheder uden at udtørre eller fedte huden. Din hud efterlades dejlig blød, velplejet og ren.

Den kompakte konsistens transformeres til en let, silkeblød olie, der blidt masseres ind i huden. Påfør lidt varmt vand og fortsæt massagen for at opløse makeup og urenheder. Skyl til sidst af med lunkent vand.

Denne ordstrømningscreme fra Clinique er lavet af veganske ingredienser, har gennemgået øjenlægernes testning, er mild for allergikere og indeholder ingen parfume.

Anbefalet Til Dig