Mælkeskummer Test 2023 – Her er de bedste mælkeskummere

Hvis du drømmer om at brygge en lækker café latte eller cappuccino, bør du anskaffe dig en god mælkeskummer. Mælkeskummeren omdanner en del af mælken til skum, som du kender det fra caféerne.

Med en mælkeskummer kan du skabe din egen caféstemning derhjemme. Der findes rigtig mange forskellige modeller og mærker på markedet. I denne guide har vi samlet nogle af de mest populære varianter.

Guiden vil fremhæve en række udvalgte detaljer, men den vil også kigge på eventuelle begrænsninger ved den enkelte model. På den måde bliver du forhåbentlig klogere på, hvilken mælkeskummer der passer til dine ønsker og behov.

Nederst i guiden finder du en FAQ med ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af en mælkeskummer.

Bodum Bistro

Elektronisk mælkeskummer med automatisk sluk

Bodum Bistro

Bodum Bistro lader dig udfolde dine barista-evner med mulighed for at lave flere forskellige varme drikke med mælk.

Mælkeskummeren kan ikke bare skumme mælken, den kan også varme den. Faktisk kan den varme mælken helt op til 70 grader på blot et enkelt minut.

Med denne mælkeskummer skal du aldrig bekymre dig om kold mælk i kaffen. En smart funktion i produktet gør nemlig, at opvarmningen automatisk starter igen, hvis mælkens temperatur falder til under 50 grader.

Mælkeskummeren er desuden fremstillet med automatisk sluk, så den slukker af sig selv, hvis du skulle glemme at afbryde den manuelt.

Vær eventuelt opmærksom på, at Bodum Bistro har en lidt mindre kapacitet på 300 ml.

Udvalgte detaljer:

 • Kan varme mælk op til 70 grader på et enkelt minut
 • Holder mælken over 50 grader med smart genopvarmningsfunktion
 • Automatisk sluk-funktion

Gastroback Latte Magic

Prisvindende mælkeskummer

Gastroback Latte Magic

Med Gastroback Latte Magic har du en mælkeskummer af høj kvalitet, og den er blandt andet kåret som ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet TÆNK i maj 2019.

Mælkeskummeren er blandt andet kendt for sin magnetiske disk, som gør det nemt at lave mælkeskum. Den integrerede varmefunktion sørger samtidig for, at mælken er både varm og skummende.

Gastroback Latte Magic har desuden en høj hygiejne. Den aftagelige spiral og belægningen i teflon gør det nemlig nemt at rengøre mælkeskummeren. Den rengøres blot med vand.

Med denne mælkeskummer har du plads til 350 ml koldt mælkeskum, og du kan derfor håndtere ret store mængder samtidig. Til gengæld har den kun plads til højst 250 ml ved varm mælk.

Udvalgte detaljer:

 • Magnetisk disk, som laver lækkert mælkeskum
 • Nem at rengøre med aftagelige dele
 • Kapacitet på 350 ml mælk ved kolde drikke

Philips Senseo CA6500

Moderne mælkeskummer med slip-let-belægning

Philips Senseo CA6500

Leder du efter en god mælkeskummer, der samtidig er let at rengøre, så kan du med fordel tage et kig på Philips Senseo CA6500.

Denne mælkeskummer er nemlig fremstillet med slip-let-belægning, hvilket betyder, at rengøringen kun indebærer ganske lidt vand og en klud. Derudover har den et vandtæt kabinet, der bidrager til en nem rengøring.

Philips Senseo CA6500 tilbyder både varmt og koldt mælkeskum, og du kan selv bestemme konsistensen. Med det innovative piskeris kan du indstille den temperatur og hastighed, som du ønsker.

Mælkeskummeren kan rumme op til 120 ml mælk, så den er en lille mælkeskummer. Ikke desto mindre kan den producere nok mælk til mindst to kopper kaffe.

Udvalgte detaljer:

 • Nem rengøring med slip-let-belægning
 • Mulighed for at indstille temperatur og hastighed på piskeris
 • Kapacitet på 120 ml

Smeg MFF01

Smart mælkeskummer i rustfrit kvalitetsstål

Smeg MFF01

Smeg MFF01 er en effektiv mælkeskummer, som virkelig kan holde til at blive brugt. Den er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket sørger for, at holdbarheden er i top.

Mælkeskummeren anvender induktionsvarme til opvarmningsprocessen, og du kan derfor se frem til tykt og velsmagende skum.

Med Smeg MFF01 har du valgmulighed mellem seks forskellige programmer. Du har for eksempel mulighed for at vælge mellem varm kakao, varm mælk og let/stærk skumning.

Denne mælkeskummer er inspireret af 50’ernes køkken, og der er ikke gået på kompromis med den mindste retro-detalje. Mælkeskummeren findes i flere forskellige farver, og den passer perfekt ind i ethvert klassisk køkken.

Udvalgte detaljer:

 • Holdbar mælkeskummer af rustfrit stål
 • Anvender induktionsvarme i opvarmningsprocessen
 • Vælg mellem seks forskellige programmer

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken mælkeskummer er den bedste?

  Det findes rigtig mange kvalificerede bud på en god mælkeskummer, og derfor kan det også være svært at afgøre, hvilken en model der er den bedste. Det afhænger i høj grad af dit individuelle behov, så du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser over, hvad du har brug for ved en mælkeskummer, inden du foretager dig et køb. Har du eksempelvis brug for at skumme mælk til mange kopper kaffe, bør du kigge efter en model med større kapacitet. Drømmer du derimod om en mælkeskummer, der er er nemt at rengøre, skal du vælge en variant i et materiale, der er let at vaske.

 2. Hvordan rengør jeg en mælkeskummer?

  Det er ofte nemt og hurtigt at rengøre en mælkeskummer. Du fjernet blot låget og skyller grundigt efter med lunkent vand. Herefter rengøres piskehovedet. Fyld mælkeskummeren med sæbevand og vask forsigtigt indersiden med en klud. Det er vigtigt at rengøre en mælkeskummer jævnligt, hvis du vil forlænge levetiden på produktet.

 3. Hvilken type mælk skal jeg bruge til en mælkeskummer?

  Hvis du vil have mest muligt ud af din mælkeskummer, bør du bruge letmælk med en køleskabstemperatur. På den måde får du det bedste mælkeskum. Som udgangspunkt bør du også anvende pasteuriseret mælk, der er kold og frisk, hvis du vil sikre en høj hygiejne. Brug aldrig mælk med smag eller pulvermælk, da det kan risikere at ødelægge mælkeskummeren.

Anbefalet Til Dig