Løbevogn Test 2023 – Her er de bedste løbevogne

En god, opfriskende løbetur er fantastisk, men at have muligheden for at tage dit barn med kan tage oplevelsen til et helt nyt niveau af kvalitetstid.

Løb med en løbevogn giver automatisk en vis modstand i forhold til en almindelig løbetur uden vogn. Derfor er det vigtigt at finde en model, der passer til dine ønsker og behov.

I denne guide har vi samlet 4 bud på populære løbevogne. Vi vil fremhæve en række udvalgte detaljer, men vi vil også kigge på eventuelle begrænsninger ved den enkelte model.

Nederst i guiden finder du en FAQ med nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med brugen af en løbevogn.

North 13.5 Cardio

Moderne og budget-venlig løbevogn med gode produktegenskaber

Enkel og letløbende, er North 13.5 Cardio en løbevogn ideel til daglig brug. Takket være dens 3 hjul, klarer den let forskellige terræn og hindringer, uden at det påvirker din løbeoplevelse.

Derudover er vognen fremstillet med et justerbart ryglæn, så du kan være sikker på, at barnet sidder godt under hele turen.

Joggingvognen har også et justerbart håndtag, så du har mulighed for at indstille højden, som du ønsker.

Med North 13.5 Cardio får du en kvalitetsvogn, hvor sikkerheden er helt i top. Vognen er nemlig designet med både fod- og håndbremse, hvilket sørger for, at du har stor kontrol med vognen.

Denne joggingvogn findes i moderne farver som grå og blå, så du kan formentlig finde en model, der passer til din personlige stil.

Udvalgte detaljer:

 • Stabilt løb med 3 hjul
 • Justerbart ryglæn og justerbart håndtag
 • Sikkerheden er i top med effektiv hånd- og fodbremse

Baby Jogger Summit X3

Kombineret klapvogn og løbevogn

Med Baby Jogger Summit X3 Single får du meget mere end en traditionel løbevogn. Det er nemlig en moderne model, som også er beregnet til at kunne bruges som klapvogn. Denne løbevogn er derfor et rigtig godt valg for dig, der leder efter en god 2-i-1-vogn.

Joggingvognen er designet til løb i alle typer af terræn. Det er især det svingbare forhjul, der gør den let at styre.

Baby Jogger Summit X3 Single er desuden en letvægtsvogn, der er let at klappe sammen og have med i bilen. Den er derfor ideel, hvis du ofte kører hen til dit løbested.

Det er ikke muligt at lægge ryglænet ned i denne løbevogn. Det kan være en god idé at være opmærksom på, hvis du leder efter en model, hvor du vil have mulighed for at justere ryglænet.

Udvalgte detaljer:

 • Kombineret løbevogn og klapvogn
 • Passer til alle typer af terræn med svingbart forhjul
 • Let at klappe sammen og have med i bilen

Thule Urban Glide 2

Flot løbevogn med høj brugervenlighed

Hvis du leder efter en kombineret løbe- og klapvogn, som er nem at tage med rundt, så kan du med fordel tage et kig på Thule Urban Glide 2.

Denne vogn er en smal letvægtsvogn, der har en bredde på kun 31,5 cm. Ikke desto mindre er der stadig rigtig god plads i selve kabinen. Den kan samtidig klare en vægtkapacitet på helt op til 34 kg, hvilket er meget sammenlignet med andre modeller.

Thule Urban Glide 2 har samtidig en række imponerende funktioner. Den er eksempelvis ret nem at folde sammen, så den fylder ikke meget, når du stiller den væk til opbevaring, eller du skal have den med på farten.

Derudover er brugervenligheden helt i top, da det blandt andet er muligt at justere ryglænet med én hånd ved hjælp af en lille strop.

Udvalgte detaljer:

 • Kombineret løbevogn og klapvogn
 • Letvægtsvogn med vægtkapacitet på helt op til 34 kg
 • Nem at klappe sammen til opbevaring

Thule Glide 2

Robust løbevogn med smarte funktioner

Thule Glide 2 er et rigtig godt bud på en løbevogn, hvor det aerodynamiske er i fokus. Den er derfor det perfekte valg for dig, der gerne vil have det optimale ud af din løbetur.

Med et fast forhjul på 16 tommer og et baghjul på 18 tommer er det nemt at løbe i ethvert terræn. Derudover er den nem at klappe sammen til både opbevaring og transport. Det er derfor en meget transportabel model, som du let kan have med for farten.

Thule Glide 2 skiller sig desuden ud ved at have en indbygget drejehåndsbremse, der bidrager til en øget hastighedskontrol på selv et kuperet underlag.

Udvalgte detaljer:

 • Sikkert løb på ethvert terræn
 • Nem at klappe sammen til opbevaring og transport
 • Indbygget drejehåndsbremse

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken løbevogn er den bedste?

  Når du skal finde den bedste løbevogn til dig, bør du gøre dig en række overvejelser i forhold til dit behov. Hvis du eksempelvis drømmer om en løbevogn og en klapvogn, kan du med fordel kigge efter en kombineret model. Har du i stedet brug for en model, hvor dit barn har mulighed for at ligge ned undervejs, skal du finde en variant med et justerbart ryglæn. Uanset hvilken model og mærke der tiltaler dig, er det en rigtig god idé at finde en løbevogn, hvor sikkerheden er i top. På den måde kan du virkelig komme til at nyde løbeturen.

 2. Hvordan løber jeg med en løbevogn?

  Hvis det er første gang, du skal løbe med en løbevogn, kan det være en god idé med et par løbetips, så du får mest muligt ud af turen. Først skal du beslutte dig for, om du vil løbe med én hånd eller begge hænder på styret. Fordelen ved at løbe med én hånd er blandt andet, at du kan bruge den anden arm til at skabe balance og fremdrift. Husk at holde løst på håndtaget, da du ellers risikerer at få krampe i hånden. Undgå samtidig at læne dig ind over vognen. Vær opmærksom på at løbe med korte skridt, hvis du vil undgå at løbe ind i vognen.

 3. Hvornår kan jeg løbe med mit barn i en løbevogn?

  Du kan tage dit barn med på løbeturen i en løbevogn, når det er 6-8 måneder gammelt. På det tidspunkt har barnet nemlig udviklet en stabil rygsøjle. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge din sundhedsplejerske til råds.

Anbefalet Til Dig