Løbeur Test 2023 – Her er de bedste løbeure

Er du på udkig efter et nyt løbeur? Det kan være en jungle at finde det rette løbeur, da markedet er stort, og der findes løbeure med et hav af forskellige funktioner.

Vi har hjulpet dig på vej og udarbejdet denne guide, hvor vi præsenterer dig for de 4 bedste løbeure på markedet. Vi præsenterer dig for løbeurenes fordele og nogle af alle de funktioner, løbeurene har at byde på. 

Nederst i guiden kan du læse vores FAQ, hvor vi svarer på 3 af de hyppigst stillede spørgsmål om løbeure. 

Garmin Vivoactive 4s

Et smart og alsidigt Garmin-ur med lækre funktioner.

Med løbeuret Garmin Vivoactive 4s får du mange smarte og moderne funktioner i et mindre ur. Størrelsen på uret afhænger af, om du vælger modellen til kvinder eller herrer, og om du vælger den større eller mindre model. 

Med Garmin Vivoactive 4s kan du måle din puls døgnet rundt, da uret har en indbygget pulsmåler. Du slipper altså for pulsremmen rundt om brystet. 

Uret kan også ved hjælp af en lysmåling på dit håndled måle, hvor godt du ilter dit blod. Derfor kan du bruge uret til at holde styr på din sundhed hele døgnet rundt.

Du kan også bruge dit ur til at afspille musik. Du kan overføre Spotify-playlister til uret, som du kan afspille under dine træningspas. 

Du kan også bruge uret til trådløs betaling, så du ikke skal have din pung, dankort eller telefon med dig på din løbetur, hvis du får behov for lidt penge undervejs. 

Udvalgte detaljer: 

 • GPS-løbeur med mange funktioner i et lille ur
 • Kan måle din puls og din iltmætning
 • Kan bruges til musik og til trådløse betalinger

Med løbeuret Polar Vantage V får du et ur med mange forskellige funktioner, og du kan bruge uret til flere forskellige typer sport, for eksempel løb. 

Multisportsuret har flere fordele. En af dem er for eksempel, at løbeuret har en meget stor batterikapacitet, så du undgår at skulle oplade det kontinuerligt.

Med Polar Vantage V får du utrolig mange forskellige funktioner, som hver især kan bruges til forskellige motionsformer. 

Du kan styre uret og de mange funktioner fra urets touchskærm med flotte farver, hvor du også kan læse notifikationer, beskeder og tage opkald. Du kan nemlig tilknytte din telefon til uret.

Der er indbygget en håndledspulsmåler, så du altid kan holde styr på din puls døgnet rundt, uden at du skal have den irriterende rem på brystkassen.

Løbeuret har blandt andet den funktion, at det hjælper dig til ikke at overtræne. Løbeuret har nemlig funktionerne Training Load Pro og Recovery Pro, så du kan styre din træning og dine træningspas bedst muligt. 

Udvalgte detaljer: 

 • Multisportsur, der blandt andet hjælper dig til ikke at overtræne
 • Du kan tilknytte din telefon til uret
 • Betjen uret fra det flotte touchdisplay i farver

Garmin Forerunner 945

Et dyrere Garmin-ur til den avancerede sportsudøver.

Løbeuret Garmin Forerunner 945 er det perfekte ur til dig, der dyrker triatlon. 

I uret er der inkluderet et kort over Europa og Turn-by-Turn-navigation, så du altid kan orientere dig og finde tilbage, uanset hvor du træner triatlon eller løber i Europa.

I Garmin Forerunner 945 er der også en indbygget musikafspiller, så du kan afspille musik fra Spotify under dine træningspas. 

Du kan også benytte uret til trådløs betaling, hvis du har brug for at skulle betale, når du er ude at træne, selvom du ikke har pung, kort eller telefon med.

I Garmin Forerunner 945 er der en indbygget optisk pulsmåler, og den er tilmed blevet opdateret og forbedret. Du kan også måle din iltmætning med uret.

Uret har også indbygget højdeakklimatisering og varmeakklimatisering, så du kan bruge uret i alle slags temperaturer og terræner.

Udvalgte detaljer: 

 • Indbygget kort og Turn-by-Turn-navigation – perfekt til triatlon 
 • Indbygget musikafspiller og trådløs betaling
 • Indbygget højdeakklimatisering og varmeakklimatisering

Garmin Fenix 6S Pro Solar

Med Garmin Fenix Pro Solar får du et smart GPS-ur med rigtig mange funktioner. I uret finder du blandt andet en håndledspulsmåler, så du altid kan holde overblik over din puls. Du kan også holde overblik over din iltmætning med uret. 

Løbeuret kan oplades ved hjælp af solen, da det er udstyret med et Power Glass-system, og på den måde kan batteriet lades en smule, når du bruger det.

Der er indbyggede navigationssensorer i uret og indbygget kort over Europa, så du altid kan finde vej, uanset hvor i Europa du bruger dit Garmin Fenix Pro Solar.

I uret finder du indbyggede træningspas til både løb, trail-løb, løbebånd, cykling, SUP, styrketræning, svømning og ski, og du kan derfor bruge uret til mange forskellige sportsgrene.

Løbeuret har en utrolig lang levetid, og du kan derfor bruge uret i adskillige dage og timer mellem hver opladning, selv når du bruger urets GPS.

Du kan tilkoble din telefon til uret, så du modtager notifikationerne fra din telefon på dit ur. På den måde kan du altid være opdateret på, hvad der sker, når du har uret på.

Udvalgte detaljer:

 • Indbygget håndledspulsmåler og iltmætningsmåler
 • Indbyggede træningspas til mange forskellige typer sportsgrene
 • Indbygget kort over Europa og navigationssensorer

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger mit nye løbeur?

  Udbuddet af løbeure er stort, og derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal vælge. Sørg for at bruge tid på at finde ud af, hvad dine behov er, inden du går i gang med at undersøge markedet.

  Man kan hurtigt blive fristet til at betale ekstra penge for en masse smarte funktioner, man pludselig støder på, som man reelt ikke har brug for, hvis man havde tænkt sig om inden. For mange er det centralt, at løbeuret har GPS, så uret kan måle dine distancer. Mange foretrækker også en håndledspulsmåler, så de kan holde styr på puls og kalorieforbrænding.

 2. Hvilke funktioner skal jeg gå efter i mit nye løbeur?

  Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvilke funktioner man foretrækker. Mange er dog rigtig glade for GPS, pulsmåler, musikafspilning og trådløs betaling.

  For mange er det nemlig vigtigt, at man kan måle både distance og puls, mens det også er fedt, at man kan lade telefonen være hjemme, samtidig med at man alligevel kan høre musik på løbeturen. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at skulle løbe rundt med sin telefon i hånden, og så risikerer man også, at man taber og ødelægger telefonen, når man får svedige håndflader.

 3. Hvordan fungerer trådløs betaling i et løbeur?

  De moderne løbeure er udstyret med en chip, som du kan bruge til trådløs kortbetaling, når du har registreret dit betalingskort. Du taster dine kortinformationer ind i urets teknologi, og så fungerer det så simpelt, at du blot holder håndledet med dit ur hen til dankortautomaten, når du vil betale med dit ur.

  Du kan bruge den smarte funktion, hvis du pludselig får brug for at købe en flaske vand på din løbetur, og du ikke har dit kort eller din telefon med. Du kan også bruge det, hvis du har dit ur på uden for dine træningspas, som mange ynder at have.

Anbefalet Til Dig